Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
yoldza wrote:
UcenikBGD wrote:
malsha9323 wrote:Sta reci, White-u usage rate kao Brown-u, a granica 10p niza...

Ma kenja Yoldzic ko foka. Lik je koristan veoma da se uzmu pare, on prdi u prazno kao i obicno :mrgreen:

Prdi u prazno kao i obično

Pa sta sam pogresno rekao? Navalio si da pricas kako White puni samo Sarlot a on brdo razlicitih ekipa napunio, nadji i post pre toga koji si napisao za Sarlot i da ne znas kako on uopste ulazi u over jer ga ne gledas.
By UcenikBGD
#181066 Drzis stranu liku koji juce kaze da bi Beala igrao minus i na 2,5 granicu. Beal ubaci 32 poena na 22,5 granicu uz 13/18 iz igre i 4/5 trojke!!!
Drzis stranu lilu koji kaze unita 150 bi ulozi na zicer godine under, dodje over!!! Ali imas odgovornost.
Drzis stranu liku koji pljuje moj tip na Embiida +32.5 jer je losa analiza on ubaci 35 kolko sam i najavio. Pljuje Giletov tip Micel over24,5 jer je prva opcija on ubacio 29. Pljuje Jordan Poole tip +25.5 on ubacio 29 jer je Kari odsutan itd itd ljudi postavljaju dobitne tipove ali ni to nije ok jer su opstepoznate prve opcije u timu. Pa sto ne uze onda pare veceras na Tatuma ili Moranta overe kad su prve opcije u timu i kad je tako lako pogoditi prvu zvezdu tima over!!!
By yoldza
#181067 Ne držim stranu RW ali mi je on draži nego neko ko ne postavi ništa nego dodje posle i postavi tiket sa 10 dobitnik tipova koji tu noć niko nije spomenuo na forumu ..ne bih rekao nikom ništa da neko pokupi sa foruma i ovde stavi nakon meča i zahvali se ljudima od kojih je prespisao ali ne volim spajizare koji stekaju se dok ne dodje i onda pokažu te tikete...ti si se zakačio na mene ne ja na tebe nigdje nisam rekao da je RW upravu za te public beove...ali mrtvi se broje na kraju sezone/mjeseca a ne od večeri do večeri...e sad možda je ova sezona izuzetak pa će stalno glavni igrači da gule po 40 min i 30 lopti ali to bi bila prava sezona ikad kao takva...ja da znam da će doći samo jedan tip bio on zvijezda ili ispod radara stavio bih 50 000€ na njega ali pošto ne znam onda lupam ili tražim value gdje mislim da ga ima...White je nekad znao ući u faoul trouble da se ugasi poslije 0/5 veecras nije i dobro je za ljude koji su ga igrali over ja sam pao i Under R.Willi koji je realno prešao na sreću ili na moju nesreću...ali šta je tu je

Image

P.S. da sam pisao za ligu bio bi Al over ali jbg kad sam znao da neću igrati single onda neću ni da stavljam u ligi
By Darko1987
#181068 @RW, to je enigma, je ne mogu da provalim tog lika nikako. On je aktivan, ostavlja prijedloge, prati tekme, po nekad napiše po nešto interesantno, nekad je analiza “pijesak” igrač i tako to, al’ šta da se radi sa njim???

Čovjek po profesiji voli da kontrira i ima vrlo čudan način postanja na forumu. Ja lično ne volim ljude koji trolaju, seru i podjebavaju, taj isti @RW je pokušao i mene upecati na te fore al’ kod mene to ne prolazi. Ovo je virtuelni svijet, raspravljati se sa nekim koga nikada nisi vidio niti ćeš vidjeti, ubjeđivati ga u nešto šta on ne može ili ne želi da skonta, meni to vrijeđa inteligenciju.

Prošle godine sam imao “raspravu” sa @manje under gdje nije bilo vrijeđanja, čovjek je rekao da Jrue nije elitni defanzivac, ja pokušao objasniti na nekoliko primjera da grijesi, nisam uspio da ga ubijedim u to i tu se sve završilo.

Ajde ovako ćemo od sad, bilo kakav komentar na neku analizu ili prijedlog u negativnom kontekstu u toku i nakon tekme odmah ban! @malsha i @johnny, znate šta vam je činiti ako to ja ne ispratim.
By UcenikBGD
yoldza wrote:Ne držim stranu RW ali mi je on draži nego neko ko ne postavi ništa nego dodje posle i postavi tiket sa 10 dobitnik tipova koji tu noć niko nije spomenuo na forumu ..ne bih rekao nikom ništa da neko pokupi sa foruma i ovde stavi nakon meča i zahvali se ljudima od kojih je prespisao ali ne volim spajizare koji stekaju se dok ne dodje i onda pokažu te tikete...ti si se zakačio na mene ne ja na tebe nigdje nisam rekao da je RW upravu za te public beove...ali mrtvi se broje na kraju sezone/mjeseca a ne od večeri do večeri...e sad možda je ova sezona izuzetak pa će stalno glavni igrači da gule po 40 min i 30 lopti ali to bi bila prava sezona ikad kao takva...ja da znam da će doći samo jedan tip bio on zvijezda ili ispod radara stavio bih 50 000€ na njega ali pošto ne znam onda lupam ili tražim value gdje mislim da ga ima...White je nekad znao ući u faoul trouble da se ugasi poslije 0/5 veecras nije i dobro je za ljude koji su ga igrali over ja sam pao i Under R.Willi koji je realno prešao na sreću ili na moju nesreću...ali šta je tu je

Image

P.S. da sam pisao za ligu bio bi Al over ali jbg kad sam znao da neću igrati single onda neću ni da stavljam u ligi

Eto sad sam se ja zakacio za tebe kazes,ali podseticu te da je lik rekao Redzi Dzekson dolazi u Denver, ja sam rekao nije to toliko lose, bolje on nego mrtvi Wall ili Westbruk Beverli itd, ti si replicirao meni PRVI da Wall ima 6,7 asista a Redzi 1 asist, onda sam ti odgovorio da nije istina jer Wall ima 5,3 a Redzi 3,5 asista po mecu i da sam mislio da ce imati koristi od njega u plej ofu a od Walla ne mogu jer ne moze da igra b2b utkmice jer je poluinvalid zbog povrede itd itd Tako je pocela nasa danasnja rasprava, i ja se nisam zakacio za tebe nego sam sa Djoletom pricao o tome. Posle su se rasprave na razne teme nizale ...