- 13 Feb 2023, 01:13
@RW, to je enigma, je ne mogu da provalim tog lika nikako. On je aktivan, ostavlja prijedloge, prati tekme, po nekad napiše po nešto interesantno, nekad je analiza “pijesak” igrač i tako to, al’ šta da se radi sa njim???
Čovjek po profesiji voli da kontrira i ima vrlo čudan način postanja na forumu. Ja lično ne volim ljude koji trolaju, seru i podjebavaju, taj isti @RW je pokušao i mene upecati na te fore al’ kod mene to ne prolazi. Ovo je virtuelni svijet, raspravljati se sa nekim koga nikada nisi vidio niti ćeš vidjeti, ubjeđivati ga u nešto šta on ne može ili ne želi da skonta, meni to vrijeđa inteligenciju.
Prošle godine sam imao “raspravu” sa @manje under gdje nije bilo vrijeđanja, čovjek je rekao da Jrue nije elitni defanzivac, ja pokušao objasniti na nekoliko primjera da grijesi, nisam uspio da ga ubijedim u to i tu se sve završilo.
Ajde ovako ćemo od sad, bilo kakav komentar na neku analizu ili prijedlog u negativnom kontekstu u toku i nakon tekme odmah ban! @malsha i @johnny, znate šta vam je činiti ako to ja ne ispratim.