Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By soxx
#1399 Hocel boozer opet se naubacivati? 16,5 u bet - liveu a boozer prosle dvije tekme prebacio ko "iz pi*ke" :D
By cipi cips
#1400 Portland-Orlando 1,@1.35.Portland uzeo 2 pobjede u gostima,jako bitno za podizanje morala.Vracaju se na domaci parket,gdje dominiraju,imaju odlican niz.Tome svakako doprinosi fantasticna atmosfera u kojoj moze izgoriti svaka momcad.Orlando pak s druge strane ima niz vezanih poraza i tesko da ce ga veceras prekinuti.Proslo kolo su pruzili odlicab otpor knicksima,al Knicksi su na kraju upisali pobjedu.Istina ove sezone su uzeli pobjedu portlandu i to u gostima,ali portland je usao u finu formu i veceras idu po 3 pobjedu.
New York Knicks-Bostom Celtics 1,@1.40.Knicksi u Madison Square Gardenu imaju omjer 13-3.Igraju fantasticnu kosarku ove sezone predvodenu Carmelom Anthonyem.Upisali su proslo kolo pobjedu protiv Orlanda premda su gubili veci dio te utakmice.Ponovno su bili fantasticni Melo i J.R Smith.Boston je pak s druge strane prekinuo niz poraza pobjedom nad Indianom.Veceras ce Boston pokusati usporiti tempo Knicksa ali tesko ce u tome uspjeti.Prevelika je razlika u kvaliteti.Velika prednost Knicksa je u rotaciji igraca jer stvarno imaju brojan i kvalitetan roster.Melo,Smith,Kid,Chandler,Thomas,Amare,Novak,Prigioni,svako od njih moze potegnuti u svakom trenutku.Dok se s druge strane u Bostonu sve vrti oko trojca KG,RR i PP.Ostali igraci u rotaciji nisu toliko kvalitetni,a usput veliki odmor dobiva Kevin.Veceras ce presuditi kvalitetnija rotacija i siri izbor igraca,Melo ce zasigurno biti napaljen jer ipak je to jedan Boston.
Uz ova 2 para,naravno i pobjeda Oklahome jer na turneji su gostovanja gdje ih cekaju kasnije teski suparnici i sigurno nece dopustitu kiks protiv ovakvih momcadi.I jednima i drugima je b2b utakmica,Oklahoma je dosta ranije igrala i pobjedila toronto,dok je Washington nastradao u Miamiu.
By tininho
#1401 Jucer ponovno prolaz, za sada 3/3
Danas igram jedan par koji ima samo u PSK kladionici:
Duel kosarkasa Durant- Anthony Tip 2 Koef 1.75
Dakle igram da ce Melo zabiti vise koseva od Duranta. Ovaj par mi nema previse smisla jer ce OKC danas pomesti Washington i Durant ne bi trebao previse igrati zadnju cetvrtinu. New York igra protiv Bostona i Melo ce sigurno igrati vise od Duranta. No i da im je minutaza ista ovo bi i dalje po meni bio zicer dana. Melo uzima oko 25 suteva po utakmici, Durant je jucer uzeo 11. Meni je Durant najdrazi igrac, i njega je nemoguce cuvati. Da hoce dao bi ovim jadnicima iz Washingtona 50 koseva, no kada su takve recimo malo manje vazne utakmice on daje Westbrooku i Ibaki da se malo poigraju, i ne trosi se previse. Ocekujem Duranta na nekih 20-23 kosa, dok vjerujem da ce Melo danas zabiti oko 30-32. Ja na ovaj par idem sa jacim ulogom.
By kokodril
#1403 AL JEFFERSON over 16,5
Big al nakon sto je po tko zna koji put podbacio u gostima ,danas ide u over.
Malo brojki,da bi se još bolje prikazala ta nevjerojatna razlika izmedu igranja doma i vani.
Ukupan prosjek 16.8 ppg,doma 19.9(13 utakmica), vani 14.9(21).

RASPON VANI DOMA
0-9 poena 3 0
10-14 8 3
15-18 4 3
19+ 5 8

Početkom sezone je bio postavljan na po meni smiješnih 13,5 i 14,5 .
Smatram da je ovo još uvijek nerealna margina.
Na 16,5 doma je imao 4 undera i 9 overa.
4 undera su bila protiv:
- današnjeg protivnika Dallasa ,12 poena ,šut 4-11 za 28 min, 21 razlike 113-94 ,prva utakmica sezone u kojima malo koji glavni igrač ekipe je bio na terenu preko 30 min,inače prosjek doma 32,7
-Houstona 14 poena,27 min, šut 4-12 pobjeda 102-91
-LA Clippers 16 poena,37 minuta 8-17 šut poraz 105-104
-Minnesota 12 poena ,28 min šut 6-13 pobjeda 106-84
pobjede protiv Dallasa i Minnesote su pobjede s najvećom razlikom ove sezone,razlika je uvjetovala smanjenu minutažu.
Doma je 4 puta imao minutazu manju od 30 min i naravno 3 puta osato ispod 16,5.
Protiv LA Clippersa i Minnesote nije imao niti jedno sl. bacanje.
Sl. bacanja kod kuće izvodi 46-51.Zadnje sl. bacanje kod kuće je promašio protiv Denvera 26.11
Protiv Dallasa prošle godine je davao 26,11,19,22 poena.
U duelima protiv Kamana od kad je u Utah 19,14(26 min),22,18.
Kaman njemu ne predstavlja problem, svaki iole ozbiljniji centar protiv Kamana ima odličan postotak šuta.uz sve to je i fizički jači od Kamana

Jedina opasnost je naravno blowout ,koji mi često priušti "zadovoljstvo" nerviranja u 3 ujutro,ali s obzirom da se vratio Nowitzki nadam se da se takvo što neće dogoditi.Taj povratak još više ide u prilog ovom overu jer će se Milsap morati više koncentrirati na obranu,u kojoj ionako nije nešto,a to znači i više lopti za Ala kao i minimalno 33 min. ako Nowitzki nastavi rasti u formi(kojeg samo SS ima u ponudi). Pod košem je Utah jedna od najefikasnijh ekipa u prosjeku dočim Dallas te pozicije brani među lošijim u ligi.
I na kraju najvaznija stvar,Al puca i kad ga ne ide, i kad uđe u utakmicu s 1-5 nastavlja i dalje puca.
danas bi trebalo biti dovoljno 6 ubačaja iz igre i koje sl. bacanje,teško da će se dogodit da dvije utakmice za redom kod kuće ostane bez sl. bacanja.

zbog svega navedenog sigurnost 7/10
By Matya EllisMVP
#1404 Mogli ste već prije vidjeti tu na forumu da pljujem po Derozanu i sa svakome tko napise tip da igra over sugeriram da to ne radi jer mu je bolje odigrati under na ovog jadnika koji je po meni daleko najgori igrač za takav pick, a to je i pokazao u jucerašnjoj utakmici.
Znači jučer je krenuo u utakmicu sa šutom 3-4 čini mi se, i sve je upucivalo na to da ide u over no onda se dogodilo ono o čem ja pričam cijelo vrijeme. Ostatak utakmice je imao 1 od 12 s tim da je u drugoj i trecoj zaredao 10 šuteva bez pogotka. Na kraju je skupio jedva 11 poena. Nema tu nikakve veze kako je bio čuvan, jer bi se njemu to dešavalo i kad bi ga moja baba čuvala.
Ovo sam napisao da vam pomognem u nadolazecim utakmicama te da probate izbjegnuti ovog gangstera iz Comptona, odnosno da ne igrate over je nije stabilan i pouzdan igrač.
Ja osobno ne bi stavio na njega over ni da igra protiv rasvjetnog stupa.
By cipi cips
#1405 C.Boozer(Chicago) - 15,5 OVER,@1.85 Chicago veceras protiv uzasnog clevelanda,koji je i sa Varejaom u momcadi isto jako losa ekipa.Boozer zadnje 2 utakmice 27 i 31 poen.Miamiu i Orlandu.Igrao je u prosjeku 40 minuta.I dalje za Cleveland nema Andersona Varejaoa,bez njega su Cavsi totalan cirkus u reketu.Pa u zadnjih 5 utakmica su se iole ozbiljniji igraci u reketu nazabijali koseva, prelazili preko svojih granica ili ostajali tocno na njima(Cousins,Thompson,Lopez,Horford pa i Paterson).Najlaksim mogucim putem ce Chicago pokusati dolaziti do koseva,a za to je najidealnija igra na Boozera jer covjeka jednostavno nema tko zaustaviti i mogao bi se veceras nazabijati kao i u prosle 2 utakmice.Jedina opasnost je moguci blowout,ali vjerujem da Cavsi mogu pruziti barem mizeran otpor.
By OT
#1406 Za danas igram lagano jedan tiket bez puno forsiranja..jučer je bio extra dan tako da nemam namjeru danas forsirat..

C.Anthony 31,5 OVER
Utakmice New York-a i Bostona skoro uvijek su prave poslastice sad osta poena i uzbuđenja..Poseban razlog zašto igram Mela i nemam osim što je profesionalni scorer ali će večerašnja utakmica protiv Bostona koji se sastavio i krenuo pobjeđivati biti strašno neizvjesna samim tim i Melo će po običaju da vodi glavnu riječ i očekujem da prebaci ovu granicu...

O.J Mayo 14,5 OVER
Dallas igra protiv Utaha koja je jedna od najbolji domaćina u ligi..Dallas u ovu utakmicu ulazi nakon bolnog poraza kući od Hornetsa,Dirk se vratio ali je pitanje koliko stvarno može..Utah nije neka sila na perimetru u fazi odbrane a granica na Mayo-a od 14,5 je za mene vrijedna da probam igrat over...

N.Batum 16,5 OVER
Prvi trči kontre,prva opcija šutera za tri poena protiv Orlanda koji loše kontroliše loptu u fazi napada a brze ruke i noge kako Lillarda tako i Batuma mogu ukrasti dosta lopti i istrčati kontre koje vjerujem ti lagani poeni da će biti prekretnica večeras..Orlando i nema pravog SF mislim tu je Hedo ali on je od davno truhla krava...

A.Jefferson 16,5 OVER
Igra kući odlično,neće to biti laka utakmica za Utah Jazz sigurno a BIG AL će imati možemo reči lijepog prostora ispod koša da ordinira..U svakom slučaju vidim ga u over mislim da niko od visokih igrača Dallasa kao i njihova loša zonska odbrana nisu takmac Big Al-u!

Ovako to izgleda na tiketu..sretno svima koji će igrati...

http://i47.tinypic.com/20sx2fn.png
By euskal
#1407 sinoc Gasol izbio lovu iz djepaYell,danas 5 parova za 7 kn pa sta budeWink

Chi(186,5)-Cle under
Duncan over 16,5
Irving under 24,5
Jefferson over 16,5
Cousins under 18,5