New York Knicks-Bostom Celtics 1,@1.40.Knicksi u Madison Square Gardenu imaju omjer 13-3.Igraju fantasticnu kosarku ove sezone predvodenu Carmelom Anthonyem.Upisali su proslo kolo pobjedu protiv Orlanda premda su gubili veci dio te utakmice.Ponovno su bili fantasticni Melo i J.R Smith.Boston je pak s druge strane prekinuo niz poraza pobjedom nad Indianom.Veceras ce Boston pokusati usporiti tempo Knicksa ali tesko ce u tome uspjeti.Prevelika je razlika u kvaliteti.Velika prednost Knicksa je u rotaciji igraca jer stvarno imaju brojan i kvalitetan roster.Melo,Smith,Kid,Chandler,Thomas,Amare,Novak,Prigioni,svako od njih moze potegnuti u svakom trenutku.Dok se s druge strane u Bostonu sve vrti oko trojca KG,RR i PP.Ostali igraci u rotaciji nisu toliko kvalitetni,a usput veliki odmor dobiva Kevin.Veceras ce presuditi kvalitetnija rotacija i siri izbor igraca,Melo ce zasigurno biti napaljen jer ipak je to jedan Boston.
Uz ova 2 para,naravno i pobjeda Oklahome jer na turneji su gostovanja gdje ih cekaju kasnije teski suparnici i sigurno nece dopustitu kiks protiv ovakvih momcadi.I jednima i drugima je b2b utakmica,Oklahoma je dosta ranije igrala i pobjedila toronto,dok je Washington nastradao u Miamiu.
Danas igram jedan par koji ima samo u PSK kladionici:
Duel kosarkasa Durant- Anthony Tip 2 Koef 1.75
Dakle igram da ce Melo zabiti vise koseva od Duranta. Ovaj par mi nema previse smisla jer ce OKC danas pomesti Washington i Durant ne bi trebao previse igrati zadnju cetvrtinu. New York igra protiv Bostona i Melo ce sigurno igrati vise od Duranta. No i da im je minutaza ista ovo bi i dalje po meni bio zicer dana. Melo uzima oko 25 suteva po utakmici, Durant je jucer uzeo 11. Meni je Durant najdrazi igrac, i njega je nemoguce cuvati. Da hoce dao bi ovim jadnicima iz Washingtona 50 koseva, no kada su takve recimo malo manje vazne utakmice on daje Westbrooku i Ibaki da se malo poigraju, i ne trosi se previse. Ocekujem Duranta na nekih 20-23 kosa, dok vjerujem da ce Melo danas zabiti oko 30-32. Ja na ovaj par idem sa jacim ulogom.
affalo 18.5vise
boozer 16,5vise
anthony 31.5 vise
Big al nakon sto je po tko zna koji put podbacio u gostima ,danas ide u over.
Malo brojki,da bi se još bolje prikazala ta nevjerojatna razlika izmedu igranja doma i vani.
Ukupan prosjek 16.8 ppg,doma 19.9(13 utakmica), vani 14.9(21).
RASPON VANI DOMA
0-9 poena 3 0
10-14 8 3
15-18 4 3
19+ 5 8
Početkom sezone je bio postavljan na po meni smiješnih 13,5 i 14,5 .
Smatram da je ovo još uvijek nerealna margina.
Na 16,5 doma je imao 4 undera i 9 overa.
4 undera su bila protiv:
- današnjeg protivnika Dallasa ,12 poena ,šut 4-11 za 28 min, 21 razlike 113-94 ,prva utakmica sezone u kojima malo koji glavni igrač ekipe je bio na terenu preko 30 min,inače prosjek doma 32,7
-Houstona 14 poena,27 min, šut 4-12 pobjeda 102-91
-LA Clippers 16 poena,37 minuta 8-17 šut poraz 105-104
-Minnesota 12 poena ,28 min šut 6-13 pobjeda 106-84
pobjede protiv Dallasa i Minnesote su pobjede s najvećom razlikom ove sezone,razlika je uvjetovala smanjenu minutažu.
Doma je 4 puta imao minutazu manju od 30 min i naravno 3 puta osato ispod 16,5.
Protiv LA Clippersa i Minnesote nije imao niti jedno sl. bacanje.
Sl. bacanja kod kuće izvodi 46-51.Zadnje sl. bacanje kod kuće je promašio protiv Denvera 26.11
Protiv Dallasa prošle godine je davao 26,11,19,22 poena.
U duelima protiv Kamana od kad je u Utah 19,14(26 min),22,18.
Kaman njemu ne predstavlja problem, svaki iole ozbiljniji centar protiv Kamana ima odličan postotak šuta.uz sve to je i fizički jači od Kamana
Jedina opasnost je naravno blowout ,koji mi često priušti "zadovoljstvo" nerviranja u 3 ujutro,ali s obzirom da se vratio Nowitzki nadam se da se takvo što neće dogoditi.Taj povratak još više ide u prilog ovom overu jer će se Milsap morati više koncentrirati na obranu,u kojoj ionako nije nešto,a to znači i više lopti za Ala kao i minimalno 33 min. ako Nowitzki nastavi rasti u formi(kojeg samo SS ima u ponudi). Pod košem je Utah jedna od najefikasnijh ekipa u prosjeku dočim Dallas te pozicije brani među lošijim u ligi.
I na kraju najvaznija stvar,Al puca i kad ga ne ide, i kad uđe u utakmicu s 1-5 nastavlja i dalje puca.
danas bi trebalo biti dovoljno 6 ubačaja iz igre i koje sl. bacanje,teško da će se dogodit da dvije utakmice za redom kod kuće ostane bez sl. bacanja.
zbog svega navedenog sigurnost 7/10
Znači jučer je krenuo u utakmicu sa šutom 3-4 čini mi se, i sve je upucivalo na to da ide u over no onda se dogodilo ono o čem ja pričam cijelo vrijeme. Ostatak utakmice je imao 1 od 12 s tim da je u drugoj i trecoj zaredao 10 šuteva bez pogotka. Na kraju je skupio jedva 11 poena. Nema tu nikakve veze kako je bio čuvan, jer bi se njemu to dešavalo i kad bi ga moja baba čuvala.
Ovo sam napisao da vam pomognem u nadolazecim utakmicama te da probate izbjegnuti ovog gangstera iz Comptona, odnosno da ne igrate over je nije stabilan i pouzdan igrač.
Ja osobno ne bi stavio na njega over ni da igra protiv rasvjetnog stupa.
C.Anthony 31,5 OVER
Utakmice New York-a i Bostona skoro uvijek su prave poslastice sad osta poena i uzbuđenja..Poseban razlog zašto igram Mela i nemam osim što je profesionalni scorer ali će večerašnja utakmica protiv Bostona koji se sastavio i krenuo pobjeđivati biti strašno neizvjesna samim tim i Melo će po običaju da vodi glavnu riječ i očekujem da prebaci ovu granicu...
O.J Mayo 14,5 OVER
Dallas igra protiv Utaha koja je jedna od najbolji domaćina u ligi..Dallas u ovu utakmicu ulazi nakon bolnog poraza kući od Hornetsa,Dirk se vratio ali je pitanje koliko stvarno može..Utah nije neka sila na perimetru u fazi odbrane a granica na Mayo-a od 14,5 je za mene vrijedna da probam igrat over...
N.Batum 16,5 OVER
Prvi trči kontre,prva opcija šutera za tri poena protiv Orlanda koji loše kontroliše loptu u fazi napada a brze ruke i noge kako Lillarda tako i Batuma mogu ukrasti dosta lopti i istrčati kontre koje vjerujem ti lagani poeni da će biti prekretnica večeras..Orlando i nema pravog SF mislim tu je Hedo ali on je od davno truhla krava...
A.Jefferson 16,5 OVER
Igra kući odlično,neće to biti laka utakmica za Utah Jazz sigurno a BIG AL će imati možemo reči lijepog prostora ispod koša da ordinira..U svakom slučaju vidim ga u over mislim da niko od visokih igrača Dallasa kao i njihova loša zonska odbrana nisu takmac Big Al-u!
Ovako to izgleda na tiketu..sretno svima koji će igrati...
Chi(186,5)-Cle under
Duncan over 16,5
Irving under 24,5
Jefferson over 16,5
Cousins under 18,5