Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Jeffrey
#180783 Max stake
Sporting- Porto over 7 cards Favbet 1.85
- derbi kola, a i derbi velikih rivala u Portugalu, Sporting traži pobjedu da se uključi u borbu za mjesto koje vodi u LP, a Porto pobjedu da se približi utrci s Benficom za 1 mjesto, ogromna važnost tekme. Sporting jedna od najgrubljih ekipa u Portugalu, 59ž2C što ispada debelo preko 3 u prosjeku, Porto 34ž2c što ispada 2 u prosjeku. Kad se gleda medusobno, nedavno u kupu 8ž,1c , pa prije toga i prvenstvu 5ž1c, obično bude kartona kao u priči.
Sudi Diaz top sudac za kartone ove sezone na prosjeku 6.5 po tekmi. Ove sezone sudio dva derbija u Portugalu, Porto Braga 6ž1c, i Benfica Sporting 7ž tako da vjerujem da ide opet na 7+.
Može se probati i crveni karton vjerujem u duplanje žutih ili izravan
By SergioRodriguez
SergioRodriguez wrote:17:00 Monaco-Psg 1 2,80 SS

PSG ne briljira, izgubili su u kupu od Marseja, nedavno posrnuli kuci sa Reimsom i nesto je trulo u drzavi Katarskoj. Danas im nema Messija,Mbapea i Verattija a bez njih je to sasvim druga momcad. Imaju Bayerna za 3 dana a svi znamo da im je Liga prvaka prioritet i sigurno je fokus vec na toj utakmici. Sa druge strane Monaco igra solidno, nikakav spektakl ali tu su u borbi za ligu prvaka. Kuci imaju 3 pobjede u 3 utakmice u novoj godini, a Psg su prosle godine namazali 3:0 na domacem terenu. Ben Yeder je odmorio proslu utakmicu i svjez ceka Parizane i on i Embolo bi trebali praviti velike probleme gostima. Za mene value u kecu i vjerujem u pobjedu kad uzmemo sve faktore u obzir

Lagano 3:1 proslo u hendikepu. Psg izgleda ocajno mogli bi i od Bayerna dobit dozu u utorak
By enemies
enemies wrote:Osijek - Sl.Belupo vise od 4.5 kartona @1.85 FavBet

Osijek ne briljira u nastavku sezone, samo 4 boda u 3 utakmice, lov na Dinamo po meni zavrsio, ali sada im je pomalo i ugrozeno mjesto koje vodi u Europu jer su im cak 3 pratitelja blizu njih i svaki bod je bitan. S druge strane Belupo dolazi pun samopouzdanja nakon remija s Dinamom prosli vikend. Ocekujem napetu utakmicu, u kojoj je Osijek ipak favorit, ali ne vjerujem u laganu pobjedu. Sudi Pecaric, top za kartone, na prosjeku od 6.5 kartona po utakmici. Belupo je na 2.5 u prosjeku dok je Osijek na 1.9, ali kao sto sam rekao ocekujem aktivan rezultat i zustriju igru. U Supersportu je granica 5.5, sto je jos jedan plus okladi.

FT 0:0, 5 kartona WIN
By Rovinjez
Rovinjez wrote:Bournemouth vs Newcastle over 9,5 kornera (1,80) Bet365

Ogled davljenika i pretendenta na mjesto u ligi prvaka, mozemo ocekivati ofanzivu gosta od početka ali mislim da nece lako dobiti jer se jako muce s efikasnoscu i ne daju puno golova ali igra im je fina narocito preko bokova, narocito desnog gdje operiraju tripier i almiron. Domacin ce se grcevito braniti i moralo bi tu biti kornera

W
By toshiba86
#180814 Ova Germania alias Mozart userem im se u usta ako ovo čitaju.Ne volim te izraze ali to im malo bome koliko zasluže.Trebao je njih zdramat onaj potres.Pa bm ti nedodjiju povučem 1500 eura sa računa i počinju sranja oko daljnih oklada.A nema druge nego novi račun otvoriti.Poruka Germaniji sretno vam sa što više kemo mamlazi jedni. :oops:
By Lučki_radnik
#180884 2 DOUBLA

ŠIBENIK-LOKOMOTIVA 1X
MONTPELLIER-BREST 1X

Na Šubicevcu danas lipo vrime, ocekuje se solidna posjeti, novi stari trener Herr Čanadi je to posložia odma, dobia roster kakav narančasti dugo nisu imali, svi igraci koji su sada na zimu došli pod novim vlasnikom su pojačanja za ovu ekipu, Goricu su razbili ali igrali su nogomet, napadacki i agresivno od prve minute, napokon i Dolcek igra koji je klasa, Cop je doktor baluna za hnl, lokomotiva igra sa dicom plus par iskusnijih, nisu loši ali nemaju se nadati ovdi bodovima, domacin odlicno raspoložen, Arai je na motoru, nema tog beka u ligi koji može na širokom prostoru sa njim, najbrži igrac lige uvjerljivo, za hrabrije Čop i kec, to sam igra prvi dio sezone na 12 kvoti i ušlo je
Kod francuza utakmica za 6 bodova, domacin je bolji tim, igraju kuci, ako ovo izgube ima da glave lete, nema neke specijalne analize, bolji tim, jako dobar trener plus igraju na domacem terenu

RIJEKA-GORICA 1
AJAX-WAALWIJK 1

Ovo malo jače igram, nakon 92 dana konačno na Rujevici, bit će više nego dobra posjeta, Jakir i ekipa prvi put doma, na Kvarneru napokon sunce u vremenskom i nogometnom smislu, trenira se nikad jace, ekipa leti od samopouzdanja, spremni su kao u vrijeme Keka, fizicki mislim, mlada i poletna ekipa kontra Gorice koja samo zna stati u 2 dupla boka i cekati da se nesto otvori a nema se sta otvoriti kad nemaju plan igre prema naprijed, da se ne lažemo ispali su iz lige, nemaju kvalitet, samo teorije im igra, Jakir je odma smirio eventualnu euforiju nakon hajduka, maksimalno odgovorno i sa željom ce se uci od prve minute i 3 boda ostaju na Rujevici, za hrabrije Frigan daje i kec, u strasnoj je formi, ovaj mali ce donjeti milijune klubu to sam siguran
Ajax sve osim debelom hendikepa bi bila sramota, u formi su opet, u igri za titulu, novi trener to poslozio i ekipa igra u skladu ocekivanja, gosti malo slabiji od kisele vode
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Cadiz-Girona tip over 5,5 cards bet 1.83
- u ŠPA vrlo zajebana situacija, 20 na tablici Elche je jedini siguran drugoligaš, loš roster i samo 9 bodova, a sad za dva mjesta još koja ispadaju bit će mrtva borba gdje 11 Girona ima samo 6 bodova viška od predzanjeg Getafe tako da Cadiz koji je trenutno 18 na tablici u tom bubnju ekipa koji će se grčevito boriti za opstanak. E sad malo o piku , volim ovakve mečeve gdje igraju "davljenici" i tu odmah očekujem borbu i veću agresivnost jer pobjeda tu znači puno, kako se kaže vrijedi dvostruko. Cadiz ekipa koja je na prosjeku 3+ kartona točnije (49ži 6c) a Girona ništa blaža 46ž1c opet prosjek oko 2,5 , ono što je bitno Cadiz ima sljedeće kolo gostovanje kod Barce tako da poraz ovdje i sljedeće kolo umanjili bi si šanse dosta. Sudi Santana mladi sudac koji je tek ove sezone nagrađen da sudi najboljima u špa, u 9 tekmi što je sudio izvadio 49ž i3 crvena prosjek je to 6+ što nam treba, niže lige dok je sudio vrtio se oko 5 kartona i po ovome može se reći da spada u overaše. Ono što je bitno u oba dva kluba ne igraju "zvijezde" pa neće biti problem izvaditi karton.

Lagano došlo
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Lazio- Atalanta tip over 5 cards bet/favbet
- ovdje imamo sve za kartone
- važnost tekme, borba za LP,
- grube ekipe Lazio 44/1 , Atalanta još grublja 50/3 što nas vodi na prosjek od 5 po tekmi
- i ono najbitnije sudi Orsato vrhunski za kartone, voli da daje tak da vjerujem u najmanje 5 a to je povrat uloga ali očekujem 6-7 najmanje

Lost, ni blizu samo 3
By Jeffrey
#180889 Idem danas sa dvije tekme na kartone u double:
Favbet koef 3.06
Getafe-Rayo over 6.5
Angers-Auxerre over 3.5
- ukratko Getafe Rayo gradski derbi, oba kluba iz Madrida, Getafe predgrađe Madrida i tu se gleda tko je 3 klub u gradu nakon Atletika i Reala, Getafe visi opstanak, Getafe jedan od grubljih, preko 3 su po tekmi, Rayo na 2.5 . Sudi Diaz dr Mera top za kartone skoro 7 prosjek. Getafe gori tako da još jedan + za okladu.
Angers Auxerre inače ne volim Fra ganjati+ ali idemo probati, dvoboj davljenika, zadnji i predzadnji pa Angers ako ovo kihne nek se pakira za 2 ligu. Vrti se Angers na 2 karton po tekmi, Auxerre na 1.5 sudi Leonard oko 3.5 po tekmi tak da je to tu negdje, očekujem da će presuditi važnost tekme, i bilo bi idealno da domačin što prije povede
By enemies
#180939 Hvala Jeff za Getafe, promaknulo mi je to
Sporting sam i ja odigrao al posto si napisao da se ne ponavljamo bzvz
Rijeku isto imam, dobra je kvota, trebali bi pobjediti
Igrao sam ih i protiv hajduka i protiv osijeka, dizu se opasno