- 12 Feb 2023, 12:36
2 DOUBLA
ŠIBENIK-LOKOMOTIVA 1X
MONTPELLIER-BREST 1X
Na Šubicevcu danas lipo vrime, ocekuje se solidna posjeti, novi stari trener Herr Čanadi je to posložia odma, dobia roster kakav narančasti dugo nisu imali, svi igraci koji su sada na zimu došli pod novim vlasnikom su pojačanja za ovu ekipu, Goricu su razbili ali igrali su nogomet, napadacki i agresivno od prve minute, napokon i Dolcek igra koji je klasa, Cop je doktor baluna za hnl, lokomotiva igra sa dicom plus par iskusnijih, nisu loši ali nemaju se nadati ovdi bodovima, domacin odlicno raspoložen, Arai je na motoru, nema tog beka u ligi koji može na širokom prostoru sa njim, najbrži igrac lige uvjerljivo, za hrabrije Čop i kec, to sam igra prvi dio sezone na 12 kvoti i ušlo je
Kod francuza utakmica za 6 bodova, domacin je bolji tim, igraju kuci, ako ovo izgube ima da glave lete, nema neke specijalne analize, bolji tim, jako dobar trener plus igraju na domacem terenu
RIJEKA-GORICA 1
AJAX-WAALWIJK 1
Ovo malo jače igram, nakon 92 dana konačno na Rujevici, bit će više nego dobra posjeta, Jakir i ekipa prvi put doma, na Kvarneru napokon sunce u vremenskom i nogometnom smislu, trenira se nikad jace, ekipa leti od samopouzdanja, spremni su kao u vrijeme Keka, fizicki mislim, mlada i poletna ekipa kontra Gorice koja samo zna stati u 2 dupla boka i cekati da se nesto otvori a nema se sta otvoriti kad nemaju plan igre prema naprijed, da se ne lažemo ispali su iz lige, nemaju kvalitet, samo teorije im igra, Jakir je odma smirio eventualnu euforiju nakon hajduka, maksimalno odgovorno i sa željom ce se uci od prve minute i 3 boda ostaju na Rujevici, za hrabrije Frigan daje i kec, u strasnoj je formi, ovaj mali ce donjeti milijune klubu to sam siguran
Ajax sve osim debelom hendikepa bi bila sramota, u formi su opet, u igri za titulu, novi trener to poslozio i ekipa igra u skladu ocekivanja, gosti malo slabiji od kisele vode