Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Hackett
Teo wrote:Ljudi shvatite gdje zivite, kakva tuzba, kakve gluposti, ljudi za ubistva ne odgovaraju a ne da ovo dobijes na sudu.Kladionice drze ljudi povezani sa vrhom vlasti sto znaci kadija te tuzi kadija ti sudi.Kanite se toga.Ovo mi se desilo milion puta, nekad puste kad nije neka lova i to je to a u vecini slucajeva obore kvotu.

Tako svi kažu za sve, uradi nešto pa da vidis
By yoldza
#191431 Osnova ? De je pitaj neka ona sastavi taj slučaj koji bi imao osnova :) ili po njoj kao Teo što napisao na Balkanu nema osnova da tuzis nekog ko je vlast :D ...
By corredore
#191432 Nemojte se dzabe nervirati, prvo u kakvim mi drzavama zivimo? U Srbiji je pola kladionica u vlasnistvu kriminalaca jer su samo oni mogli da otvore kladionice a pola (ove novootvorene koje nemaju poslovnice) u vlasnistvu zvalavog bolesnika i brata mu. Sudovi u Srbiji ... , nemojte da ste smesni , a kladionice su se svakako u pravilima pokrili da mogu da rade sta hoce
By fiti
#191435 Svako ko krene na sud dobice 1 kroz 1 situacija je potpuno jasna ja sam imao situaciju prije 13 godina sa rukometom svetsko prvenstvo 2009 mislim da je bila gospoda su hendikepe sa poluvremena stavils na kraj 20 000 e je bila ukupna svota nas 6orice dobili lagano na sudu crna Gora je u pitanju
By NeLePFC
#191436 Opet kazem kad nadjete advokata koji ce da radi na tom slucaju prosledite mi kontakt pa nek mi uzme i sve pare od dobitka ali zelim da vidim čoveka koji ce da dobije ovo na sudu. Mozda je pre i moglo,ali iz godine u godinu od slucaja do slucaja sve vise su pokriveni.
By viljasboas
#191437 Image

ako odustanemo i treba da prave od nas budale. ja ovo da sam pao bio bi mi gubitan tiket. 5000 uloga ne uzimam sebi, a za 2000e cu da se cimam. samo ako hocete da se udruzimo, nema problema.