Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By tininho
#8740 ma skeljio mu jawai tri blokade pa nije vise ni probijao. al zabije 15 2 minute do kraja trece i pukne tricu koja iscuri samo tako. steta
By bukefal123
#8809 Williams-Sharapova 20.5 under 1.80
nema se šta previše reći, osim da je Serena najjača ženska, ima brutalan servis, dobar backand, odličan forhand, ima takvu silinu u udarcu da bi mislim dobila večinu tenisača... Od statistike koje sam vidio Serena je dobila zadnjih 7 susreta, a zadnjih 6 sve po 2:0, zadnjih 5 glatko u kojima je 1 samo bilo 19 gemova, u ostalima 17 i manje... jednostavno nikako ne odgovara Sharapovoj, i nakon slabijih igara na početku turnira Serena je opet ona stara, razbila je Radwansku 6:0 6:3... mislim da Sharapova nema nikakvih šansi, očekujem revijalan meč ma kolko god Maria bila dobra u ostalim mečevima...

Bremerhaven-Ravensburg 5.5 over 1.70
eto da opet ne pišem analizu, od zadnjih 16 utakmica 13 puta je bio over, i dalje ću forsirat ovaj par, iako je 6. utakmica playoffa... da kažem samo još da je na zadnjoj tekmi bilo 5 golova(4 pala u 1.trećini, a 5. gol u 36.sekundi 2.), a nijedan gol nije pao u preostalih 39 minuta što je stvarno čudno, pogotovo za ovu ligu...

Huesca-AdemarLeon 2 1.55
domaćin je 8.momčad španjolske lige, dok je Ademar 3. ekipa lige... domaćin ima omjer lige 9-4-10, dok gost ima odličan score 17-1-5... Ademar je odma iza Barcelone i Atl.Madrida na tabeli... puno su kvalitetnija i bolja momčad, i mislim da Huesca nema velike šanse da uzme 1 bod, a kamoli 2... u 3 međusobna ogleda gost je dobio sve 3 tekme(20:35, 29:37 i 25:28)...

FortunaWin:kvota 4.74
Ulog:8/10
By bukefal123
#8838 pas mater Sharapovoj da ne može zadržat servis i nnaravno meč ode u over, kurvetinaa....

Bremerhaven-Ravensburg 5.5 over 1.70
eto da opet ne pišem analizu, od zadnjih 16 utakmica 13 puta je bio over, i dalje ću forsirat ovaj par, iako je 6. utakmica playoffa… da kažem samo još da je na zadnjoj tekmi bilo 5 golova(4 pala u 1.trećini, a 5. gol u 36.sekundi 2.), a nijedan gol nije pao u preostalih 39 minuta što je stvarno čudno, pogotovo za ovu ligu…

Gravelines_Ent.Orleans 157 under 1.85
zadnjih 8 utkamica je išlo ispod ove margine, pa i dalje vjeruejm statistici...

Zaragoza(1:0)-RealMadrid 2 2.10
znači da Real mora dobiti 2 razlike i više, istina da su neki igrači umorniji jer su nastupali za svoje repke, ali kvaliteta je preočita i dns očekujem laganu pobjedu Reala, koji je 2. na tabeli, dok je Zaragoza tek 17.

FortunaWin:kvota 6.60
Ulog:8/10
By bukefal123
UncleDrew said

hahaahaha to brateeeeeee trpajjjjjjjjjjjjjjjjj

evo ga majstore da smo igrali :P ... istina da bi izgubio živce, ali na kraju se mrtvi broje, di ćeš na stijenu šarapova xd
3333kn čisto ni oro ni kopo :P
By UncleDrew
bukefal123 said

UncleDrew said

hahaahaha to brateeeeeee trpajjjjjjjjjjjjjjjjj

evo ga majstore da smo igrali http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif ... istina da bi izgubio živce, ali na kraju se mrtvi broje, di ćeš na stijenu šarapova xd
3333kn čisto ni oro ni kopo http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_razz.gif

ma znao sam da nemože sharapova pratit ritam Serene koja bi namučila i većinu tenisača,a da je bilo bolje ovih dana trpalo bi se ovako je prošo vlak Laugh