IMA KO 10 SOMA KUNA DA STAVIM NA WILLIAMS??????
ko ima nek trpaaaaa......!!!!!!!
nema se šta previše reći, osim da je Serena najjača ženska, ima brutalan servis, dobar backand, odličan forhand, ima takvu silinu u udarcu da bi mislim dobila večinu tenisača... Od statistike koje sam vidio Serena je dobila zadnjih 7 susreta, a zadnjih 6 sve po 2:0, zadnjih 5 glatko u kojima je 1 samo bilo 19 gemova, u ostalima 17 i manje... jednostavno nikako ne odgovara Sharapovoj, i nakon slabijih igara na početku turnira Serena je opet ona stara, razbila je Radwansku 6:0 6:3... mislim da Sharapova nema nikakvih šansi, očekujem revijalan meč ma kolko god Maria bila dobra u ostalim mečevima...
Bremerhaven-Ravensburg 5.5 over 1.70
eto da opet ne pišem analizu, od zadnjih 16 utakmica 13 puta je bio over, i dalje ću forsirat ovaj par, iako je 6. utakmica playoffa... da kažem samo još da je na zadnjoj tekmi bilo 5 golova(4 pala u 1.trećini, a 5. gol u 36.sekundi 2.), a nijedan gol nije pao u preostalih 39 minuta što je stvarno čudno, pogotovo za ovu ligu...
Huesca-AdemarLeon 2 1.55
domaćin je 8.momčad španjolske lige, dok je Ademar 3. ekipa lige... domaćin ima omjer lige 9-4-10, dok gost ima odličan score 17-1-5... Ademar je odma iza Barcelone i Atl.Madrida na tabeli... puno su kvalitetnija i bolja momčad, i mislim da Huesca nema velike šanse da uzme 1 bod, a kamoli 2... u 3 međusobna ogleda gost je dobio sve 3 tekme(20:35, 29:37 i 25:28)...
FortunaWin:kvota 4.74
Ulog:8/10
Bremerhaven-Ravensburg 5.5 over 1.70
eto da opet ne pišem analizu, od zadnjih 16 utakmica 13 puta je bio over, i dalje ću forsirat ovaj par, iako je 6. utakmica playoffa… da kažem samo još da je na zadnjoj tekmi bilo 5 golova(4 pala u 1.trećini, a 5. gol u 36.sekundi 2.), a nijedan gol nije pao u preostalih 39 minuta što je stvarno čudno, pogotovo za ovu ligu…
Gravelines_Ent.Orleans 157 under 1.85
zadnjih 8 utkamica je išlo ispod ove margine, pa i dalje vjeruejm statistici...
Zaragoza(1:0)-RealMadrid 2 2.10
znači da Real mora dobiti 2 razlike i više, istina da su neki igrači umorniji jer su nastupali za svoje repke, ali kvaliteta je preočita i dns očekujem laganu pobjedu Reala, koji je 2. na tabeli, dok je Zaragoza tek 17.
FortunaWin:kvota 6.60
Ulog:8/10
UncleDrew said
hahaahaha to brateeeeeee trpajjjjjjjjjjjjjjjjj
evo ga majstore da smo igrali
3333kn čisto ni oro ni kopo
bukefal123 said
UncleDrew said
hahaahaha to brateeeeeee trpajjjjjjjjjjjjjjjjj
evo ga majstore da smo igrali... istina da bi izgubio živce, ali na kraju se mrtvi broje, di ćeš na stijenu šarapova xd
3333kn čisto ni oro ni kopo
ma znao sam da nemože sharapova pratit ritam Serene koja bi namučila i većinu tenisača,a da je bilo bolje ovih dana trpalo bi se ovako je prošo vlak