znaci finale lige prvaka u Londonu, igram na bayern iz jednostavnog razloga sto je ove sezone malo je reci nezaustavljiv, poharali su prvenstvo, u finalu su njemackog kupa, te u finalu lige prvaka, sto reci za momcad koja jednu barcelonu razmontira sa 7-0 u polufinalu lige prvaka, i to potpuno zasluzeno, cijenim borussiu i volim njihov nogomet ali mislim da nemaju sanse protiv ovakvog bayerna, bavarci krecu u najjacem mogucem sastavu, izuzev kroosa i badstubera, dok borussia krece bez ponajboljeg igraca maria gotzea koji je sljedece sezone bayernov igrac, bayernu je ujedno ovo 3. finale u 4 godine i mislim da ce napokon biti 3 sreca jer su to i zasluzili, jednostavno ne vidim sansu da danas izgube ali se ipak branim sa konacnim pobjednikom jer se nikad nezna, bez obzira na sve.
Deportivo Malacateco - Deportivo Petapa 1 1.33
vjerojatno mnogi nisu culi za ove klubove ali stvar je ovakva, radi se o 1.gvatemalskoj ligi koju osobno jako volim igrati jer je izrazito domacinska a vise manje su uvijek dobre kvote na favorite, oko 1.3, 1.4, 1.5. znaci ovako, d.malacateco, 2. ekipa lige sa 36 osvojenih bodova, od toga omjer kod kuce 10 utakmica, 9 pobjeda, 1 remi, gol razlika 18-2, naravno najbolji domacin lige, makar su ovdje svi izraziti domacini ali malacateco je i tu najbolji, zatim d.petapa, 10. ekipa lige (od 12) sa 20 osvojenih bodova od cega su samo 2 uzeli sa gostovanja, znaci u 10 utakmica u gostima imaju 2 remija i 8 poraza sa gol razlikom 5-23, to ih cini 10.gostom lige (ima i gorih), sto drugo da vam kazem nego da igram 1 pa sto bude, rijetko se dogodilo da me iznevjere opcenito ekipe u toj ligi pa se tako nadam ponovno pobjedi domacina.
Budapest Honved - Egri 1 1.13
dakle susret 1.madarske lige, honved se bori za europu i vrlo je izjednacena situacija u tom dijelu tablice tako da danas nemaju pravo na nikakve kikseve, 2 su kola do kraja i jednostavno ovakve utakmice moraju pobijedivati, pogotovo kad se zna da je egri vec odavno ispao iz lige te jedva cekaju da se zavrsi sezona, ujedno najgori su gost lige sto je i logicno te su u nizu od 7 uzastopnih poraza na gostovanju, odnosno u zadnjih 16 utakmica su upisali 14 poraza, pa eto ako netko trazi dodatni par, mislim da s ovim ne bi trebalo biti problema.
fortunawin