Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By Rondo 9
NBA Knight said
Ovdje možete postaviti pitanja ako vam nešto nije jasno, ako vam treba nekakva pomoć ili slično. Ja osobno a i članovi foruma ćemo se potruditi da vam odgovorimo ili pomognemo ako znamo. Također možete ostaviti svoje prijedloge ako imate kakvu ideju kojom bi se unaprijedila stranica i suradnja na njoj.

Kako da postavim sliku ? Sta treba da uradim ?
By NBA Knight
#18760 Sliku je potrebno uploadati na neki vanjski servis, i onda u dijelu u kojem pišeš post, u prvom redu u kojem se uređuju opcije teksta ides na 15. ikonu (insert image).

samo staviš link u to i trebalo bi biti u redu.

evo nekih linkova koje drugi koriste 

http://www.zaslike.com

https://imageshack.com
By MvP39
#18761 @rondo-9: Uploadas ju na imgur ili neku slicnu stranicu i onda dodes na forum i u onoj traci gdje mozes podebljat sloba, podvuc ih itd. imas sliku drveta. Odnosno insert image. I tu stavis link slike.
By NBA Knight

delayla said
Jučer sam se registrirao na fortunu win, kad bi trebao dobiti bonus?
hvala.

čini mi se da su neki krivo shvatili jer sam dobio već nekoliko upita o tome.

bonus dobrodošlice (za nove registrirane igrače) se aktivira uplatom. tek nakon što se uplati na kladionicu bonus se dodjeljuje i to kao 50% iznosa uplate. dakle ako se uplati na račun 200 kuna, dobije se još 100, a ako se uplati 400 dobije se još 200. tih 200 je maksimalni iznos bonusa. to znači da ako se uplati 1000 kuna svejedno se dobije 200 kuna bonusa. Bitno je napomenuti da ako se bonus dobrodošlice ne iskoristi u 10 dana da on propada.

ovaj re-load bonus promocija je posebna promocija za NBA Knights članove jer omogućuje igračima koji su već iskoristili svoj bonus dobrodošlice JOŠ JEDAN dodatni bonus za podebljavanje računa koji inače ne bi mogli dobiti. Također i oni igrači koji nisu iskoristili bonus dobrodošlice zato jer im je propao ili jednostavno nisu uplaćivali imaju ponovo pravo dobiti dodatna sredstva na račun.

ako vas još nešto zanima slobodno pitajte

na ovom linku se može nać dosta objašnjenja http://nbaknights.com/kladionice/fortunawin-kladionica/
By mariohaks
#19607 pozdrav svima, novi sam u NBA u svijetu klađenja, (na under i over) pa ako mi moze rec di se moze gledat statistika igraca po utakmici znaci koliko je zabijao po utakmici i slicne informacije..

By NBA Knight
#19609 samo odi na ovaj link, tu ti se pokazuju rezultati, ali imaš i petorke itd. samo klikneš na igrača koji te zanima, odeš mu na profil i tamo imaš puno opcija za gledanje statistika

http://scores.espn.go.com/nba/scoreboard
By buranija
#19841 Samo jedno pitanje ako može tko pomoć.

Kladim se uglavnom u HR kladionicama,zanima me kako to ide sa stranim kaldama. Konkretno @NBA Knights  je spomenuo Betx.

Da li llova sjeda odmah isti dan kad se uplati? Ima li problema sa isplatama i koliko se čekaju,mislim da li maltertiraju s glupostima kojekakvim?

Ako može pomoć,zahvalan hvala.... Znam da trebao bih pročitati pravila ali zbilja sad nemam vremena pa zato pitam...
By MvP39
buranija said
Samo jedno pitanje ako može tko pomoć.

Kladim se uglavnom u HR kladionicama,zanima me kako to ide sa stranim kaldama. Konkretno @NBA Knights  je spomenuo Betx.

Da li llova sjeda odmah isti dan kad se uplati? Ima li problema sa isplatama i koliko se čekaju,mislim da li maltertiraju s glupostima kojekakvim?

Ako može pomoć,zahvalan hvala.... Znam da trebao bih pročitati pravila ali zbilja sad nemam vremena pa zato pitam...

Ova tema je za takva pitanja tako da nisi prekrsio nikakvo pravilo. Uglavnom sve strane kladionice traze sliku osobne s obje strane i potvrdu o uplati. I uplata je gotoov uvijek u par sati (cesto jako brzo), dok je isplata 2-3 dana. Vole strane kladionice zajebavat, ali ako nabavis prave dokumente i ostavis pravu adresu i sve ostale podatke lagano mozes raditi sto god zelis.
By buranija
MvP39 said
buranija said
Samo jedno pitanje ako može tko pomoć.

Ova tema je za takva pitanja tako da nisi prekrsio nikakvo pravilo. Uglavnom sve strane kladionice traze sliku osobne s obje strane i potvrdu o uplati. I uplata je gotoov uvijek u par sati (cesto jako brzo), dok je isplata 2-3 dana. Vole strane kladionice zajebavat, ali ako nabavis prave dokumente i ostavis pravu adresu i sve ostale podatke lagano mozes raditi sto god zelis.

@mvp39 hvala na odgovoru...pretpostavio sam da vole s isplatom zaje....  Mislio sam na pravila kladionice da nisam imao vremena čitat... hvala još jednom...