Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By BVB
#19891 Imam ja jedan predlog mislim da bi nam svima bio od koristi. Da se otvori jedna tema koja bi se zvala povrede suspenzije i slicno u koju bi iz dana u dan iz minute u minut postavljali svoja saznanja o povredama igraca. Ko ce igrati a ko ne. Dosta ljudi ne zna engleski ili jednostavno se ne snalazi na rotoworldu ili donbestu pa bi svakom ovako nesto znacilo.
Hvala
By irving2
#19904 tesko jer se te vijesti iz sata u sat mjenjaju znaci neko bi morao bit stalno za kompom,prevodio i  kopirao te vijesti,mislim da nitko nema tolko vremena :D
By MvP39
BVB said
Imam ja jedan predlog mislim da bi nam svima bio od koristi. Da se otvori jedna tema koja bi se zvala povrede suspenzije i slicno u koju bi iz dana u dan iz minute u minut postavljali svoja saznanja o povredama igraca. Ko ce igrati a ko ne. Dosta ljudi ne zna engleski ili jednostavno se ne snalazi na rotoworldu ili donbestu pa bi svakom ovako nesto znacilo.
Hvala

Tko ce imat volje iz minute u minutu kopirat vijesti ? 3-4 covjeka nisu dovoljna za to tako da treba uzet vise ljudi. A tesko je organizirat tolko ljudi. Svatko zna link gdje moze pronaci ozljede i najnovije vijesti, ako nezna evo ih:
http://www.sportsnetwork.com/merge/tsnform.aspx?c=usatoday&page=nba/injuries/injury.aspx
http://www.rotoworld.com/playernews/nba/basketball-player-news
Neznam tko jos nezna engleski, svi ste makar osnovno ucili u osnovnoj skoli. Ako niste ili ako ste malo stariji imate google translate i jednostavno tamo kopirajte. Sto se tice snalazenja, slobodno pitajte ako ima nekih nepoznanica, ali nema se tu sta snalazit. Nije to kao odlazak u neki ogroman grad prvi put u zivotu da moras imat kartu i vodica.
A i vec ima dovoljno vijesti u glavnoj temi i jako brzo se objavljuje kad je nesta vazno tako da...
By Mikac
#20024 Zamolio me clan @tory  da pitam sto ne moze da stavi post. Ne kapiram bas problem ali kaze da mu niko ne odgovara od admina/moderatora pa reko da pomognem. 
By NBA Knight
Mikac said
Zamolio me clan @tory  da pitam sto ne moze da stavi post. Ne kapiram bas problem ali kaze da mu niko ne odgovara od admina/moderatora pa reko da pomognem. 

ja sam isto dobio jučer upit od jednog člana da ne može pisati post, tj da uopće nema opciju za pisanje na forumu, još uvijek mi nije jasno o čemu se tu radi, a izgleda da obojica imaju isti problem
By NBA Knight
#20040 Kratki izvještaj, kod novih članova se javlja neka greška i ja još ne znam zašto,

svi one koji su imali sličan problem kao gore (njih 25) ga više nemaju jer sam im ručno omogućio da pišu postove, u međuvremenu moram skužiti kako je došlo do toga da se ne nastavi događati drugim članovima
By tory

NBA Knight said
Kratki izvještaj, kod novih članova se javlja neka greška i ja još ne znam zašto,

svi one koji su imali sličan problem kao gore (njih 25) ga više nemaju jer sam im ručno omogućio da pišu postove, u međuvremenu moram skužiti kako je došlo do toga da se ne nastavi događati drugim članovima

Pozdrav svima ev napokon mogu pisaati i staviti sliku na profil, vec godinu dana sam na ovom forumu ali nisam se reg. se nikad i neki dan sam se odlucio reg. ali nisam mogao nista nije mi dalo staviti sliku na profil, a i pisati po forumu nisam mogao, a ni slati poruke mislio sam da treba proci neko vrijeme da dobijes dopustenje ali ev danas tek mogu, nakon sto mi je Mikac pomogao da rijesim to tako sto je rekao moderatorima i hvala ti druze :) ..

By Vinsanity15
#20047 Može li mi netko pomoći, te mi reći gdje mogu gledati NBA utakmice, preko neta? Di god da sam tražio trebaš bit pretplaćen, pa postoji li negdje gdje mogu gledati besplatno? Hvala unaprijed.
By MvP39
Vinsanity15 said
Može li mi netko pomoći, te mi reći gdje mogu gledati NBA utakmice, preko neta? Di god da sam tražio trebaš bit pretplaćen, pa postoji li negdje gdje mogu gledati besplatno? Hvala unaprijed.

www.supersport.hr samo moras napravit racun i na uzivo gledas tekme :)) hd bez stekanja :)