Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By matEkkk
#24681 Pozdrav ljudi jedno pitanje, danas sam stavio 800kn na moj skrill racun preko supersporta, pise mi na skrillu da imam 100 eura. Zanima me koliko oni uzmu zapravo za to pretvaranje kuna u eure ? Hvala vam.
By MvP39
klasa 2027 said
Zanima me mogu li se građani Hrvatske online kladiti u kladionici Premier(onoj bosanskoj)?

Ne mogu, zato sto je potrebno u kladionici otvorit svoj racun, jedino ako mozes otic do bosne i otvorit racun. Takoder uplatu vrsis u kladionici ako se ne varam, mislim da jos nisu uveli online uplate i isplate.
By prefontaine
#24774 Za vas kojima je bosna daleko, slobodno mozete otic i u hercegovinu, doduse, premier zapravo i je iz hercegovine, sa sjedistem u mjestu koje se zove citluk, inace 25km udaljen od mostara.

zna li netko sta je s favbet kladionicom, od sinoc je nedostupna
By NBA Knight
#24775 piše under construction, dakle nešto nadograđuju samo šta toliko traje, već je pola 12 ja od jutra čekam da se ulogiram i vidim kako točno su mi prošli parovi/dobici
By glava111
#24790 Molio bih savjet, wwin ili favbet za igrace?

I samo me jos zanima ako netko zna koja od ove dvije ima bolju razredu za tenis?

Unaprijed zahvaljujem

By prefontaine
#24793 Moj savjet ti je wwin i marathon.  Evo favbet je skoro 24 sata srušen, ko zna oce li se više i vratit tako da bježi od njega bez obzira na puste reklame po forumu  Za marathon čak ne tribas imat token, već direktno s kartice skidas, a koeficijenti na under over su po 1.9... I puno je pregledniji od svih ostalih, pogotovo preko mobitela