Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By croit93
#24815 Favbet cigani najveci!!!

Znaci izmjenili su mi parove i umjesto dobitka od 40 eura imam na racunu ravno 0 eura.
7.1. uplatio sam 25 eura na griffina vise i mozgov manje a sad imam neke parove koje neznam ni izgovorit, ko je tu lud.

http://imageshack.com/a/img537/125/hLPeZR.png
listic sa griffinom i mozgovem

http://imageshack.com/a/img633/5358/3ZMMUp.png
ovo je narodni bio nekad howard,teague...

neznam sta bi reko poslo sam im poruku makar sumnjam da ce ista bit ili da ce mi bar ulog vratit
By prefontaine

evo mojih pickova

Soccer - League Two.

Wycombe - York

1st Half Over/Under Under (0.0) 10.01 - 16:00 0:0 (0:0) 1.30

Soccer - League One.

Peterborough United - Colchester

1st Half Money Line Draw 10.01 - 16:00 0:0 (0:0) 1.36

Virtual Sports - Season 32858 - Round 27.

Milano Legends - Istanbul Heat

Full Time Correct Score 2:2 09.01 - 13:12 3:0 (3:0) 1.90
By NBA Knight
#24823 Ja sam ih tek danas uspio dobiti, slao mailove jučer danas, tražio ih preko skajpa jučer danas i tek danas ujutro su mi odgovorili. Evo ne znam šta da kažem, rekli su mi da bi danas stranica trebala postati aktivna što trenutno i je, ali kao što vidimo s krivim podacima i pas mater očekujem da to isprave kao što bi i trebalo biti.

Koliko vidim oni su uvodili platformu za live streaming utakmica koja izgleda dosta dobro, al jebeš sve to ako ne odrade ono što je najbitnije, a to je vraćanje pravih podataka!

Ja sam prekjučer imao 175 eura uloga na listićima i trebao bi imati oko 270 eura isplate, ali na računu mi se još uvijek ne pokazuje ništa, koda sam izgubio tih 175. Dakle trebaju upisati na račun oko 270 eura i gotovo. Kraj priče. Ja ih danas nastavljam loviti i obavijesti ću slati ovdje jer ovo što su napravili s nadogradnjom stranice je nedopustivo!
By il cattivo
rwestbrook123 said
ista situacija .. boze pomozi debila http://postimg.org/image/tfkau6jqv/

Kod svih je tako. Do prije sat dva pod oklade nisi imao ništa, sada su počeli izgleda vraćati to pa su ove nebuloze. Mislim da će biti sve ok, i sam čekam dobitke od 7.1. Znam što sam igrao i koliko bih trebao dobiti, kad se sve sredi vidjet ćemo koji k. Vjerojatno imaju upita preko glave i nema im smisla sada još slati išta. Ako nešto zajebu u vraćanju, onda, da.
By rwestbrook123
NBA Knight said
Ja sam ih tek danas uspio dobiti, slao mailove jučer danas, tražio ih preko skajpa jučer danas i tek danas ujutro su mi odgovorili. Evo ne znam šta da kažem, rekli su mi da bi danas stranica trebala postati aktivna što trenutno i je, ali kao što vidimo s krivim podacima i pas mater očekujem da to isprave kao što bi i trebalo biti.

Koliko vidim oni su uvodili platformu za live streaming utakmica koja izgleda dosta dobro, al jebeš sve to ako ne odrade ono što je najbitnije, a to je vraćanje pravih podataka!

Ja sam prekjučer imao 175 eura uloga na listićima i trebao bi imati oko 270 eura isplate, ali na računu mi se još uvijek ne pokazuje ništa, koda sam izgubio tih 175. Dakle trebaju upisati na račun oko 270 eura i gotovo. Kraj priče. Ja ih danas nastavljam loviti i obavijesti ću slati ovdje jer ovo što su napravili s nadogradnjom stranice je nedopustivo!

jel se vec duze kladis kod njih ili? jer ja iskreno nisan cua za njih dok nisan vidia na ovoj stranici,svasta se moze ocekivat od takvih novijih neprovjerenih kladionica
By prefontaine
rwestbrook123 said
pametno si stavia under na wycombe 1. poluvrime,jel neka dojava bila ili?

ma kakva dojava, to su mi ovi genijalci s favbeta stavili umisto mojih parova nba. sad opet ne mogu pristupit racunu tamo.
By Kobe81
#24838 Evo i ja se znaci prekjučer prikljucio FAV-betu mislio sve super odmah prvi put odigram pogodim. Da skratim pricu nisu veliki novci u pitanju 20-30eura je bio dobitak ali sad naravno piše da nisam nikada ništa odigrao.

Imam veći problem a to je da sam preko kartice direkt uplaćivao ono u wallet i jel zna netko molim Vas kako obrisat taj moj wallet(novčanik) da nebi meni oni dizali pare