Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By il cattivo
glava111 said
il cattivo said
glava111 said
jel moze netko objasnit ovo sta marathon stavi npr. vcrs mozgova 9??? ako zabije 9 je storno ili sta?

koef 1

znaci storno,da
koja im je to glupa fora boze dragi...

Šta glupa?

Odlična, jer bi ako je na 9,5 izgubio pare, a koliko je takvih slučajeva da pola koša odlučuje.
By davornet
#25088 jučer su mi obradili 2 listića i uplačeno je nešto na račun ali u tome se više nitko ne može snaći, nbaknight da li si probao povući sredstva sa Favbeta na neki račun? 
By NBA Knight
davornet said
jučer su mi obradili 2 listića i uplačeno je nešto na račun ali u tome se više nitko ne može snaći, nbaknight da li si probao povući sredstva sa Favbeta na neki račun? 

kako misliš ne može se snaći? jesu li ti ispravno dobitni označeni zelenom bojom i dal pored njih piše dobitak? ako da onda su ti obračunati i uplaćeni na račun, ako nisu odi na sajt i preko live chata im pošalji kodove listića koji su ti krivo obrađeni ili nisu upisani. Preko chata češ to riješiti puno puno brže nego preko maila. Odmah ti se jave.

@striderr kako je tebi prošlo s onim depozitom? Ima kakvih novosti?
By melo3
#25110 Jer negdje zapelo s analizama, jer vidim da ih ne mogu postavit jer me automatski izlogira kad uđem u njih s foruma. Ako može molio bi pojašnjenje, unaprijed hvala!
By davornet
#25112 problematično je što sam odigrao 16 listića a u history-u su mi samo 7 i koliko vidim tri su mi obrađena  dva su mi još dobitna , za ostale odigrane neznam šifre ni brojeve lističa, ali problem je što na depositu imam još neke novce a ne mogu ih prebaciti na skrill ( ili neznam ako se šta novo treba napraviti) zato te pitam da li si ti pokušao prabacivati novce sa favbeta?b
By MvP39

melo3 said
Jer negdje zapelo s analizama, jer vidim da ih ne mogu postavit jer me automatski izlogira kad uđem u njih s foruma. Ako može molio bi pojašnjenje, unaprijed hvala!

Kao prvo, pise se jeL (iliti je li), a ne jeR. Totalno si me zbunio, mislio sam da si neki stranac koji prevodi preko google translatea i pise ovdje. Nigdje nije zapeo, niko nema problema. Provjeri internet konekciju, browser i dal imas virusa. Ili jednostavno pokusaj ponovno. Ne razumijem kako mozes imat problema, a ovdje si uspio postavit post.
By NBA Knight
davornet said
problematično je što sam odigrao 16 listića a u history-u su mi samo 7 i koliko vidim tri su mi obrađena  dva su mi još dobitna , za ostale odigrane neznam šifre ni brojeve lističa, ali problem je što na depositu imam još neke novce a ne mogu ih prebaciti na skrill ( ili neznam ako se šta novo treba napraviti) zato te pitam da li si ti pokušao prabacivati novce sa favbeta?b

Za ove što ti se ne prikazuju stvarno nemam pojma šta bi ti rekao ni kako ih vratiti nazad, najbolje bi bilo da odeš na live chat i tamo im se izrecitiraš, sve listiće koji ti nisu obrađeni a dobitni su, a također ih pitaš šta je s tim listićima koji se ne prikazuju. ne znam šta bi ti drugo savjetovao.

što se tiče isplate, nisam ju radio, ali kad si me već pitao sam išao napraviti čisto da probam i javim ovdje, evo upravo je uspješno podnesen zahtjev za isplatom, skinuti novci s računa i sad treba vidjeti kad će sjest na skrill.
By davornet
#25124 hvala ti na provjeri ali neznam šta krivo radim,( još nisam povlačio sredstva jer sam tek od 7.1 na favbetu, jbg.takva sreća) da li se ide na depozit i onda withdrawal ili treba nešto drugo? jer kad to napravim  javlja mi :

Attention![/size]

Wallet already exists.

By NBA Knight
#25125 Kad si na početnoj strani kladionice stisneš "Finance"

Otvara ti novi prozor koji je automatski namješten pod opcijom "BANK" (pored bank su još opcije my account, history, messaging i logout)

E sad točno ispod "BANK" imaš u manjem meniju opciju "withdrawal" klikneš na to (u tom manjem meniju su isto opcije deposit, finance, withdrawal, documents )

I sad ti otvori prostor za isplatu i tu vadiš, stisneš withdraw, onda te pitaju iznos i traže da uneseš šifru i to je to, tako ja uvijek radim