Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By canca
NBA Knight said

canca said

Zasto utakmice na betsson pocinju sat vremena ranije? Imao sam racun neko vrijeme tamo ali ga nisam koristio i koliko me sjecanje sluzi da sam preko ovoga linka uplatio. Knight postoji li jos onaj bonus, danas mi je tek prva uplatana racun bila.. ?

jesi dobio bonus? još uvijek vrijedi

ma nisam ali ajde nema veze
By johnny K.
NBA Knight said

johnny K. said

kako mi ne uspijeva da stavim profilnu sliku da mi se vidi na forumu a ne da pise ovo 'MEMBER' , i kako (kad sam na chatu) ne mogu se ulogirat vec moram privremeno ime koristit? UNAPRIJED HVALAhttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-smile.gif

Da bi promjenio profilnu sliku moraš ići na svoj profil na forumu, ta opcija ti je u gornjem lijevom kutu odmah pored log out opcije, tamo ćeš vidjeti opciju edit avatar

što se tiče chata, on je trenutno jako loš, onaj prijašnji je bio odličan i automatski je preuzimao imena s foruma, ali je rušio stranicu. stvarno trebam nać nešto bolje

slika mi ne moze....neznam jeli do velicine slike ili nesto drugo...
By NBA Knight
#7147 Neznam zašto jer prihvaća skoro sve, evo uvjeta:
Files accepted: GIF, PNG, JPG and JPEG / Maximum width displayed: 50 pixels / Maximum filesize: 10240 bytes
By johnny K.
NBA Knight said

Neznam zašto jer prihvaća skoro sve, evo uvjeta:
Files accepted: GIF, PNG, JPG and JPEG / Maximum width displayed: 50 pixels / Maximum filesize: 10240 bytes

Ne moze ,nema veze....HVALA
By Krnja
#7186 e pozz imam zamolbu trebam klik na ovaj link nije virus nego kao daju 0,5 dolara po pogledu pa me zanima dal je to pravo jer mi je par ljudi potvrdilo da je pravo kao aj sam nije tesko kliknite na link i izadite i nista vise hvala vam

http://visitors2cash.com/ref.php?refId=84568
By baneMI
#8264 Pozdrav svima,ja sam novi član bane
Pratim ovaj sajt par dana i vidim da dosta poznajete NBA,pošto nisam u tom sportu nije me sramota da učim od boljih.Zahvaljujući Vašim analizama za dva dana imam profit 80e,za mene više nego dobro.
to se dešava u klad.BetCity,ali ne lezi vraže...već danas mi je limit 0,u najboljem slučaju 0,02e.
Pa sad ja Vas pitam kao iskusne igrače....o čemu se tu radi
hvala

Prođoše dva dana ,ni pisma ni razglednice...
zatvorio račun u City
By MvP39
#8731 Ljudi moze pomoc oko moneybookersa? Mora li se preko kartice uplacivati na moneybookers account ili ? Mislio sam da se moze jednoatavnim odlaskom u banku sa podacima sa moneybookersa uplatitinovac.
Postoji li bilo kakav nacin uplate, a da nije preko kartice ? Hvala
By HainY
MvP39 said

Ljudi moze pomoc oko moneybookersa? Mora li se preko kartice uplacivati na moneybookers account ili ? Mislio sam da se moze jednoatavnim odlaskom u banku sa podacima sa moneybookersa uplatitinovac.

Kupi si MVP paysafe card bon od 50 , 100, 150, 200kn na tisak media i tisak kisocima, sad ne znam gdje zivis to sad vecina zemalja na balkanu ima i samo prebacis gdje zelis tocnije na moneybookers i preko toga na racun u kladari kojoj zelis , i to ti je to :)
By canca
MvP39 said

Ljudi moze pomoc oko moneybookersa? Mora li se preko kartice uplacivati na moneybookers account ili ? Mislio sam da se moze jednoatavnim odlaskom u banku sa podacima sa moneybookersa uplatitinovac.

ja uplatim na wwin i preko njega na moneybookers
By MvP39
canca said

MvP39 said

ja uplatim na wwin i preko njega na moneybookers

Nisam iz Bosne pa nemogu, ali hvala.