Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By vinko2312
#27404 Pozdrav, novi san na forumu i iz Hrvatske san.
Zanima me ima li tko kakvih iskustava i savjeta u vezi TonyBet online kladionice, ako nema, moze li preporuka neka druge online kladionice?
By NBA Knight
#27413 Zasad nismo imali pritužbe na tonybet kladionicu, osim da ako se igra 4+ para po listiću limitiraju uloge, kad se igra double koji preporučujem svima onda je sve ok. ovdje možeš pročitati više o tonybetu, a kad uđeš u link pogledaj sa strane i druge kladionice: http://nbaknights.com/tonybet-kladionica/
By treca smena
#27438 treeba otvoriti mnogo tema jos, koje su vezane za sport.

Npr. tema vas omiljen NBA tim, igrac i ostalo, pa onda fazon Bad Boys o najvecim ,,zlocincima,, u kosarci, pa onda mozda otvoriti i temu gde svakotreba da se prestavi u najkracim crtama. Sve bih to otvorio u podforum Opusteno da malo razdrmas forum.
By NBA Knight
#27446 Nema frke, samo imam još posla oko bitnih stvari na forumu pa ću to malo kasnije, između ostalog, taj dio foruma je namješten da bilo tko može otvoriti temu, tako da ako netko želi diskutirati o nečemu slobodno.

Ono što mene zanima je dal bi htjeli da je forum, tj sve ove opcije po forumu koje su napisane na engleskom da budu prevedene? dal bi vam to još više olakšalo snalaženje po forumu? znam da većina razumije engleski i to mi je sad dilema...

Meni koji dobro razumijem engleski prevedeni forumi nekad zvuče smiješno jer sam naviknuo na engleske riječi (submit, my account, quote, reply, members, subject itd. ), ali znam da bi nekima više pasao prijevod, dok bi ponavljam nekima prijevod zvučao neobično jer su navikli na eng...
By NBA Knight
#27529 Sve to nek ide u europsku košarku, teme će se otvarati svaki tjedan da ne dođe do previše postova u jednoj temi, a mislim da nije potrebno imati i temu za domaću i europsku košarku.

Zapravo me iznenadila uopće aktivnost u temi europska košarka, dečki tamo ubijaju :)
By NBA Knight
#27534 Ekipa evo malo sam povećao slova i malo sam suzio forum tako da se ne mora letiti očima preko cijelog ekrana što je mene osobno umaralo nego je prostor za tekst jednak kao na starom forumu. Mislim da je ovako lakše čitati postove.

Jel bolje?
By Ser_Maestro
#27583 Pozzz za sve formase. Imam jedno pitanje u vezi skrilla, jer ne mogu da povezem karticu i skrill odnosno da verifikujem email, stalno mi izbacuje ovo Email verification failed. Please try again or get in touch with us
Ima li neko ideju zbog cega je tako? Hvala na pomoci :)
By Vic_Mackey
NBA Knight wrote:Ekipa evo malo sam povećao slova i malo sam suzio forum tako da se ne mora letiti očima preko cijelog ekrana što je mene osobno umaralo nego je prostor za tekst jednak kao na starom forumu. Mislim da je ovako lakše čitati postove.

Jel bolje?

E, to. To je samo falilo i sada je forum super ! :D

Puno bolje. Upravo to lakse je citati, da ne okrecem glavu levo-desno.
By MvP39
Ser_Maestro wrote:Pozzz za sve formase. Imam jedno pitanje u vezi skrilla, jer ne mogu da povezem karticu i skrill odnosno da verifikujem email, stalno mi izbacuje ovo Email verification failed. Please try again or get in touch with us
Ima li neko ideju zbog cega je tako? Hvala na pomoci :)

moras im poslat sliku osobne ako se ne varam, ali kontaktiraj ih (kod help im mozes poslat mail i napisat sta te zanima). ako to ne uspije javi pa ti pomognem. taman sam s frendom tako nesta rjesavo.