NBA Knight wrote:Ne znam šta da ti kažem. Skrill je odlična stvar i stvarno bi ga preporučio svima. Pa ja samo njega koristim za online transakcije, ali kad kod skrilla nešto krene krivo i kad ti treba njihova instrukcija, ručno odobrenje i odgovor na mail, e onda je to druga stvar... To loše odrađuju.
Ja nisam nikad imao nikakvih većih problema da mi treba njihov odgovor, ali znam da su neki ljudi s foruma čekali po tjedan dana povratnu informaciju. Ja bi ti preporučio da im opet pošalješ poruku.
Poslao sam im opet poruku i evo jos uvek nema nikakvog odgovora... :/ izgleda cekaju da se zavrsi Nba sezona, pa ce mi onda odgovoriti
Još su spustili koefe na igrače s 1,90 na 1,85... Idu mi na živce više
Ok ne mora to bas biti chat ali na poluvremenu ili u pauzi izmedju cetvrtina mogao bi svako da napise po jedan komentar na trenutno igru igraca/tima kojeg je odigrao.
Vic_Mackey wrote:Predlazem svima da se malo vise ukljucimo u komntarisanje odigranih igraca/utakmica tokom trajanja utakmica.
Ok ne mora to bas biti chat ali na poluvremenu ili u pauzi izmedju cetvrtina mogao bi svako da napise po jedan komentar na trenutno igru igraca/tima kojeg je odigrao.
Slažem se. I to ne samo o košarci jer ne vjerujem da se svi ovdje klade samo na košarku ma što god pričali
Ali postoji i chat.
Da otvorimo jednu temu za komentiranje samo NBA ili da se ubaci za sve sportove? Nekako je logičnije za sve sportove onda.
Mogli bi onda u forumu "opušteno" pod "sportske rasprave" otvoriti temu koja će uvijek biti na vrhu za to. Za?
To je bio vise apel na sve koji se klade na NBA nego predlog.
Trebao sam da naglasim da mislim na NBA ali islio sam da se to podrazumeva jer samo na NBA Tipovi pisem.