Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By NBA Knight
#8820 ^^ možeš uplatiti na supersport pa s njega na moneybookers, a s moneybookersa vaditi na supersport.
Jel koristio još tko ovu paysafe karticu? zar se stvarno može kupiti na kiosku bon?
By MvP39
NBA Knight said

^^ možeš uplatiti na supersport pa s njega na moneybookers, a s moneybookersa vaditi na supersport.
Jel koristio još tko ovu paysafe karticu? zar se stvarno može kupiti na kiosku bon?

kaze mi frend da se nemoze sa supersporta na moneybookers prebacit -.- morat cu to danas provjerit :)
By st sonic
MvP39 said
kaze mi frend da se nemoze sa supersporta na moneybookers prebacit -.- morat cu to danas provjerit http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

aj javi ovde povratnu informaciju samo kad to saznaš, ako nije problem. fala Wink
By NBA Knight
#8836 pa ja sam bio čuo da se može, i išao probati, to je bilo prije nekih mjesec-dva, i meni je uspjelio, jedino ako nisu nešto mijenjali, evo napisao sam sve u članku ovom, jedino je stvar da ti 10% uplate mora ostati na ss računu, ali to je samo u slučaju da nemaš ništa na njemu, pa uplatiš npr 1000 kuna, mogao sam prebaciti samo 900, ali neznam kako je to kad se aktivno kladiš, onda vjerojatno možeš sve, ali budući da ja izbjegavam supersport nisam imao ništa na računu i moralo mi je ostati 10%
http://nbaknights.com/skrill-moneybookers-upute-i-mogucnosti/
By Krnja
MvP39 said

NBA Knight said

^^ možeš uplatiti na supersport pa s njega na moneybookers, a s moneybookersa vaditi na supersport.

kaze mi frend da se nemoze sa supersporta na moneybookers prebacit -.- morat cu to danas provjerit http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

moze se al najmanje 200 kuna ja sam si bio prebacio s ss 200 na skril i s skrila na fortunuwin
By MvP39
#8933 Potvrdeno je, moze se sa supersporta prebaciti na moneybookers. Neznam tocno koji je minimalni iznos isplate, ali mislim da je tocno ovo od Knighta.
Pozdrav ekipa i sretan Uskrs.
By bocko
#9207 pozdrav svima ja sam nov sto se tice nba i igraca. Igram kladionicu jako dugo al nisam se nikad zanimao za kladjenje na nba i igrace. Pa me zanima na kojem sajtu se moze pratiti uzivo ko je kolko koseva dao? Hvala vam unapred!
By bocko
#9217 e hvala ti dobar je sajt za pracenje igraca i rezultata.

moram vas pohvaliti za vas sajt i forum odlicni ste. ima dobrih analiza, za sinocni NBA sam izvukao 3 igraca i jedan fiks koje je doslo. i naravno ja budala http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-yell.gif ubacim neki svoj fiks od fudbala i nedodje noroeste - ciricuma 2 (kraj 0-0). padnem na njih za 50e.

praticu vas sajt i forum i dalje!
By Sportlife_mkd
#9840 [b]Momci pozdrav od mene evo vam i jednog makedonca ne znam dali ih imate ovdje :)
Ja sam iz Skoplja i radim u jednoj od najboljih kladionica ovdje. Nedavno sam saznao za vas forum sasvim slucajno surfajuci po netu. Pratio sam kao neregistrovani korisnik analize i betove sto se tice naravno uglavnom NBA za broj poena po igracima i mogu vam reci da ste ok da se trudite da imate dobar entuzijazam i dobru ekipu uz naravno nadu da ce se ekipa prosiriti i biti jos bolja sa tokom vremena jer znate kako je vecina foruma sa ovih nasih balkanskih prostora veoma brzo propadne i gubi svoj sjaj a vi se ne predajete i gazite u svom ritmu.
Sto se mene tice dugo vec radim u kladionici i besprekorno sam upucen u ovu tematiku.
Inace sto se tice sportova i kladjenja pratim bukvalno sve al fah mi je tenis i tu sam najbolji.
Planiram napraviti akaunt na nekoj od net kladionica i narocito ce mi biti za kladjenje na broj poena igraca u NBA tako da moje pitanje upuceno do vas je da mi date iskreni savjet bazirano na vase iskustvo koja od net kladionica ima najbolje kvote i ponudu konkretno za broj poena igraca u NBA?
U iscekivanju vaseg odgovora pozdravljam vas...nastavite u istom i jos jacem ritmu...evo na samom pragu je playoff...prostor za sto vise dobrih analiza i betova...zelim vam svako dobro pa pisemo se :)