- 16 Apr 2015, 09:31
NBA Knight wrote:Ok sad je jasno.
Zeznuo si opciju "Verify". To je proces potvrde da si ti stvarni vlasnik kartice.
U trenutku kad si ti stisnuo Verify tebi je Skrill nasumično s kartice uzeo neki mali iznos do 1 eura. Npr. uzeo ti je 0.27 eura.
Ti si onda trebao pogledat na izvodu od banke koliko su ti uzeli i upisati taj broj u kućicu za "Verifikaciju". Na taj način Skrill zna da si ti stvarni vlasnik te kartice koji ima šifre i sve pristupe svom računu jer da nemaš ne bi mogao znati točan broj koji su ti uzeli... Koliko znam imaš 3 automatizirana pokušaja. I da se ne brineš, sve što su nasumično uzeli ti se vrati na račun ako pokušaj propadne ili bude uspješno izvršen.
Ovdje sam pisao o tome: http://nbaknights.com/skrill-racun-i-kartica/
Pogledaj dio "Verifikacija računa i transakcijski limiti", e sad u tvom slučaju budući da si potrošio sva 3 trebao bi ih kontaktirati. Al kažeš da si povezao s 2 kartice. Nije mi jasno zašto ne možeš povlačiti na Mastercard nego te striktno tražio Visu
ja sam imao velikih problema s verifikacijom, jer mi je na izvodu pisao iznos u kunama, a ovi su trazili u eurima, i nikako nisam znao koliki je. Također, zajebo sam stvar stavivsi da racun na skrilu NIJE za gambling, i sad mi s njega ne da povlaciti novce na kladioicu, jel postoji rjesenje za to?
treca stvar, isplatio sam neku lovu s favbeta na skrill, i djubrad obracunava eur kao, pazi sad, 7.25 kn!!! pa jesu oni normalni? na 250 eura sam spusio preko 100kn samo zbog njihovog tecaja, pas mater. Nastave li ovako isplativije ce biti igrat u domacim kladionicama.
I zadnja stvar, koliko vremena treba da se s wwina lova prebaci na visu, i po kojem tecaju to rade? pretpostavljam da je i tu 7.2, 7.3.