Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By vanpersie9
#29356 Viteže,još jedno pitanje ako može.Znači uradio sam Skrill,dodao Mastercard prepaid karticu,sve u redu radi,uspio uplatit na račun preko skrilla.ali pazi sad,isplatio sam sa Fortune dobitak,i trenutno mi je na Skrill računu,i kad idem withdraw money traži me da dodam Visa karticu.Ok imam i to,dodam Visu,i idem je Verify i kaze Transaction Failed,ja tvrda glava pokusam jos dva tri puta jer mi nije jasno zasto,i sad nemam vise uopce opciju Verify,znaš li možda do čega je ?

P.S. guglao bih ja ovo,al zadnjih dana nemam interneta tj imam al je brzina užasno mala i teško otvara išta,tako da moram pilati ovde.sorry
By NBA Knight
#29378 Znači novi forum na koji smo prešli je toliko brz da kad ti je internet užasno slab dolazi se na njega pitat jer se brzo i lako otvara?? E pa to je prava stvar za čut!! :)

Ne razumijem najbolje problem. Šta nisi reko da si povlačio s Fortune na banku? Dal si onda uplaćivao s banke ponovo na Skrill ili?

Uglavnom ti sad imaš neke novce na Skrillu koje želiš povući na banku, al te zajebala opcija "Verify"?
By vanpersie9
#29383 Je,s Fortune na banku,i to je procesuirano,al to je gotovo i sad idem da koristim skrill,i prebacio sam novac sa fortune na skrill,znaci novac je sad na skrillu,al nemogu sad prebacit sa skrilla ''withdrawati'' novac jer mi nece prihvati karticu,znaci dodam Visu na Skrill i kad ju idem Verify pise transaction failed,i sad ju nemogu uopšte potvrdit,i time nemogu da prebacim novac sa skrilla na karticu ..
By NBA Knight
#29384 Ok sad je jasno.

Zeznuo si opciju "Verify". To je proces potvrde da si ti stvarni vlasnik kartice.

U trenutku kad si ti stisnuo Verify tebi je Skrill nasumično s kartice uzeo neki mali iznos do 1 eura. Npr. uzeo ti je 0.27 eura.

Ti si onda trebao pogledat na izvodu od banke koliko su ti uzeli i upisati taj broj u kućicu za "Verifikaciju". Na taj način Skrill zna da si ti stvarni vlasnik te kartice koji ima šifre i sve pristupe svom računu jer da nemaš ne bi mogao znati točan broj koji su ti uzeli... Koliko znam imaš 3 automatizirana pokušaja. I da se ne brineš, sve što su nasumično uzeli ti se vrati na račun ako pokušaj propadne ili bude uspješno izvršen.

Ovdje sam pisao o tome: http://nbaknights.com/skrill-racun-i-kartica/

Pogledaj dio "Verifikacija računa i transakcijski limiti", e sad u tvom slučaju budući da si potrošio sva 3 trebao bi ih kontaktirati. Al kažeš da si povezao s 2 kartice. Nije mi jasno zašto ne možeš povlačiti na Mastercard nego te striktno tražio Visu
By vanpersie9
#29385 Dobro,to ajmo reći ''znam' jer dodao sam već jednu karticu i kad sam tu karticu dodavao (Mastercard) u trenutku kad sam udario Verify obavjestili su odmah da su uzeli Random Amount sa računa i da moram onda upisat koliko su uzeli kad potvrđujem i to sam uradio.

Al u ovom slučaju kad udarim Verify kao što sam rekao pisalo je Transaction failed,i sad se mogu jebat xD ..ništa posalo sam ja njima mail pa cemo vidjet sta kazu.

A to zašto nemogu na mastercard nemam pojma,kad stisnem withdraw money otvori mi 2 opcije,Bank Account i Visa Card ..
By NBA Knight
#29386 Jesi imo šta love na Visi na koju si htio povuć? Možda je pisalo Transaction failed jer nisu uspjeli skinut nikakav iznos.

Pazi, meni na kartici od deviznog račun ako npr imam 50kn je isto kao da imam 0kn jer banka ne dopušta da se ide ispod tog iznosa osim ako banka sama sebi ne naplaćuje troškove održavanja račun iz tog iznosa
By prefontaine
NBA Knight wrote:Ok sad je jasno.

Zeznuo si opciju "Verify". To je proces potvrde da si ti stvarni vlasnik kartice.

U trenutku kad si ti stisnuo Verify tebi je Skrill nasumično s kartice uzeo neki mali iznos do 1 eura. Npr. uzeo ti je 0.27 eura.

Ti si onda trebao pogledat na izvodu od banke koliko su ti uzeli i upisati taj broj u kućicu za "Verifikaciju". Na taj način Skrill zna da si ti stvarni vlasnik te kartice koji ima šifre i sve pristupe svom računu jer da nemaš ne bi mogao znati točan broj koji su ti uzeli... Koliko znam imaš 3 automatizirana pokušaja. I da se ne brineš, sve što su nasumično uzeli ti se vrati na račun ako pokušaj propadne ili bude uspješno izvršen.

Ovdje sam pisao o tome: http://nbaknights.com/skrill-racun-i-kartica/

Pogledaj dio "Verifikacija računa i transakcijski limiti", e sad u tvom slučaju budući da si potrošio sva 3 trebao bi ih kontaktirati. Al kažeš da si povezao s 2 kartice. Nije mi jasno zašto ne možeš povlačiti na Mastercard nego te striktno tražio Visu

ja sam imao velikih problema s verifikacijom, jer mi je na izvodu pisao iznos u kunama, a ovi su trazili u eurima, i nikako nisam znao koliki je. Također, zajebo sam stvar stavivsi da racun na skrilu NIJE za gambling, i sad mi s njega ne da povlaciti novce na kladioicu, jel postoji rjesenje za to?
treca stvar, isplatio sam neku lovu s favbeta na skrill, i djubrad obracunava eur kao, pazi sad, 7.25 kn!!! pa jesu oni normalni? na 250 eura sam spusio preko 100kn samo zbog njihovog tecaja, pas mater. Nastave li ovako isplativije ce biti igrat u domacim kladionicama.
I zadnja stvar, koliko vremena treba da se s wwina lova prebaci na visu, i po kojem tecaju to rade? pretpostavljam da je i tu 7.2, 7.3.
By Vic_Mackey
#29720 Zelim postaviti sledece pitanje - zasto u zadnje reme sve manje imamo anketu s tipovima za NBA ?

Tokom sezone se jako retko desavalo da ankete ne bude ali u zavrsnici sezone smo je retko kada imali a evo i sada u Playoffu.

Mislim da anketa puno znaci i da bi je trebali imati i sada u Playoffu ako smo je vec imali u reg delu sezone.

Ako je problem vreme koje treba odvojiti za anketu mogu je ja raditi evo dobrovoljno vse javljam i obecavam da cu je raditi redovno svakog dana.
Znao bi da je uradim bez problema gledao sam vec duze vreme kako je donvajse radi, 10 tipova sa 3 maximalna izbora/glasa.