Vic_Mackey wrote:Zelim postaviti sledece pitanje - zasto u zadnje reme sve manje imamo anketu s tipovima za NBA ?
Tokom sezone se jako retko desavalo da ankete ne bude ali u zavrsnici sezone smo je retko kada imali a evo i sada u Playoffu.
Mislim da anketa puno znaci i da bi je trebali imati i sada u Playoffu ako smo je vec imali u reg delu sezone.
Ako je problem vreme koje treba odvojiti za anketu mogu je ja raditi evo dobrovoljno vse javljam i obecavam da cu je raditi redovno svakog dana.
Znao bi da je uradim bez problema gledao sam vec duze vreme kako je donvajse radi, 10 tipova sa 3 maximalna izbora/glasa.
Zanimanje za anketu je palo koliko se meni čini. Imala je lijep period, ali zadnjih tjedana to nije ista stvar kao na početku.
Tako da ne znam iskreno šta da ti odgovorim na ovo pitanje.
Ja osobno nisam bio za anketu, ali istina je da je jako puno ljudi jedva čekalo izbacivanje ankete. E sad, koliko je kome pomogla, a koliko nije to je druga stvar. Moje mišljenje je da se na temelju ankete ne bi baš trebale donositi neke odluke nego radije pogledati kvalitetu analize i smislenost para.
Shvaćam da je anketa služila nekima čisto da vidi kako većina "diše", ali moje razmišljanje je da baš i nije bitno šta misli većina. Ovo možda zvuči glupo, ali ne sjećam se kad sam zadnji put glasao za par koji je dobio najviše glasova. Parovi za koje sam glasao su zapravo puno češće bili na dnu nego na vrhu...
Ali dobro, vratimo se na glavnu stvar, znači ti bi stvarno vratio anketu i misliš da povećava kvalitetu sadržaja? Da vidimo, možda se još netko uključi i kaže zašto "DA" za anketu.