Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By NBA Knight
Vic_Mackey wrote:Zelim postaviti sledece pitanje - zasto u zadnje reme sve manje imamo anketu s tipovima za NBA ?

Tokom sezone se jako retko desavalo da ankete ne bude ali u zavrsnici sezone smo je retko kada imali a evo i sada u Playoffu.

Mislim da anketa puno znaci i da bi je trebali imati i sada u Playoffu ako smo je vec imali u reg delu sezone.

Ako je problem vreme koje treba odvojiti za anketu mogu je ja raditi evo dobrovoljno vse javljam i obecavam da cu je raditi redovno svakog dana.
Znao bi da je uradim bez problema gledao sam vec duze vreme kako je donvajse radi, 10 tipova sa 3 maximalna izbora/glasa.

Zanimanje za anketu je palo koliko se meni čini. Imala je lijep period, ali zadnjih tjedana to nije ista stvar kao na početku.

Tako da ne znam iskreno šta da ti odgovorim na ovo pitanje.

Ja osobno nisam bio za anketu, ali istina je da je jako puno ljudi jedva čekalo izbacivanje ankete. E sad, koliko je kome pomogla, a koliko nije to je druga stvar. Moje mišljenje je da se na temelju ankete ne bi baš trebale donositi neke odluke nego radije pogledati kvalitetu analize i smislenost para.

Shvaćam da je anketa služila nekima čisto da vidi kako većina "diše", ali moje razmišljanje je da baš i nije bitno šta misli većina. Ovo možda zvuči glupo, ali ne sjećam se kad sam zadnji put glasao za par koji je dobio najviše glasova. Parovi za koje sam glasao su zapravo puno češće bili na dnu nego na vrhu...

Ali dobro, vratimo se na glavnu stvar, znači ti bi stvarno vratio anketu i misliš da povećava kvalitetu sadržaja? Da vidimo, možda se još netko uključi i kaže zašto "DA" za anketu.
By prefontaine
#29856 je li itko u zadnje vrijeme vrsio uplatu sa skrilla na karticu (ziro racun visa electron pbz)?
stvar je sljedeca: 15.4. sam s wwina isplatio direktno na karticu a sa favbeta na skrill. na skrill je leglo sutradan, kad sam odmah to proslijedio na karticu. prekjucer je legla lova s wwina, po normlanom tecaju, a od ove sa skrila ni traga ni glasa, a evo tjedan dana proslo. osim sto uzimaju enormno nepovoljne tecajeve, ocito im i treba vise vremena nego s kladionice na racun, tako da stvarno ne vidim ni smisao ni opravdanost skrilla

primjer: isti dan sa wwina i s favbeta isplacujem isti iznos, 250 eura. kao sto rekoh, s wwina na karticu (ziro), a s favbeta na skrill pa na ziro.
nakon 5 dana od kojih 3 radna, na ziro dolazi lova s wwina, 250 eura po tecaju 7.62, odnosno 1905 kn. lova koja je sa favbeta dosla na skrill je 250 eura ali po tecaju 7.25, odnosno 1812 kn, znaci 93 kune MANJE nego u gornjem slucaju, PLUS sto za isplatu moram odvojiti jos 22kn (znaci 115kn MANJE sveukupno) PLUS sto lova jos nije legla.

koja je svrha onda tog skrila u ovom slucaju?
By kaboom
#29858 Malo sam isao jucer procistit laptop da nebi slucajno steka u playoffu dok gledam i momak mi je uspio napravit sranje da je pobrisao sve stranice koje sam imao u grupi NBA,najgore je sta sam ja po tim stranicama bio 40,50 puta u zadnjih par al opet nemogu se trenutno sitit da se ubijem neka blokada i gotova..Najbitnija mi je ako znate tocno ona sa statistikama igraca znaci sve poeni asisti kuci u gostima i sve ludosti nikako se sitit pa tko ima nek mi ostavi tu da znam.E i ako ima jos koaj dobra za predlozit jedino sam se rotowire sitio ovo ostalo nikako,pa zahvaljujem i nadam se sto brzem odgovoru bilo koga.Samo da se neko ne naruga pa stavi nba.com poludit cu haha :P
By klasa 2027
kaboom wrote:Malo sam isao jucer procistit laptop da nebi slucajno steka u playoffu dok gledam i momak mi je uspio napravit sranje da je pobrisao sve stranice koje sam imao u grupi NBA,najgore je sta sam ja po tim stranicama bio 40,50 puta u zadnjih par al opet nemogu se trenutno sitit da se ubijem neka blokada i gotova..Najbitnija mi je ako znate tocno ona sa statistikama igraca znaci sve poeni asisti kuci u gostima i sve ludosti nikako se sitit pa tko ima nek mi ostavi tu da znam.E i ako ima jos koaj dobra za predlozit jedino sam se rotowire sitio ovo ostalo nikako,pa zahvaljujem i nadam se sto brzem odgovoru bilo koga.Samo da se neko ne naruga pa stavi nba.com poludit cu haha :P

http://nbaknights.com/alati-za-nba-analize/ :D
By NBA Knight
prefontaine wrote:je li itko u zadnje vrijeme vrsio uplatu sa skrilla na karticu (ziro racun visa electron pbz)?
stvar je sljedeca: 15.4. sam s wwina isplatio direktno na karticu a sa favbeta na skrill. na skrill je leglo sutradan, kad sam odmah to proslijedio na karticu. prekjucer je legla lova s wwina, po normlanom tecaju, a od ove sa skrila ni traga ni glasa, a evo tjedan dana proslo. osim sto uzimaju enormno nepovoljne tecajeve, ocito im i treba vise vremena nego s kladionice na racun, tako da stvarno ne vidim ni smisao ni opravdanost skrilla

primjer: isti dan sa wwina i s favbeta isplacujem isti iznos, 250 eura. kao sto rekoh, s wwina na karticu (ziro), a s favbeta na skrill pa na ziro.
nakon 5 dana od kojih 3 radna, na ziro dolazi lova s wwina, 250 eura po tecaju 7.62, odnosno 1905 kn. lova koja je sa favbeta dosla na skrill je 250 eura ali po tecaju 7.25, odnosno 1812 kn, znaci 93 kune MANJE nego u gornjem slucaju, PLUS sto za isplatu moram odvojiti jos 22kn (znaci 115kn MANJE sveukupno) PLUS sto lova jos nije legla.

koja je svrha onda tog skrila u ovom slucaju?

Skrill je koristan za više stvari. Pod broj 1 skriva izvore transakcija po izvodu računa. Za isplatu s wwina piše da je sjelo s Williams kladionice ili šta već, za isplatu sa Favbeta će ti pisati da je sjelo sa Skrilla.

Drugo, na Skrill lova sjeda puno brže nego kad vadiš s kladionice na račun zbog čega si fleksibilniji s uplatama i manevriranjem s lovom na različitim kladama u isto vrijeme. Razumijem da nekim to možda nije toliko bitno, ali ja se kladim na 7 kladionica jer uvijek želim najbolju marginu i meni je ta fleksibilnost NEOPHODNA.

Treće, valjda sve kladionice prihvaćaju Skrill dok sam s nekima znao imati problema s uplatom preko VISE electron i verified by Visa glupostima.

E sad ovaj primjer koji si naveo... Nemaj pojma što dovodi do toga jer sam isplaćivao 100 puta i nisam naišao na nepravilnosti. Jedino što vidim da je razlika u tvom i mom slučaju je što ja vadim na devizni račun, ti na žiro.

Ja kad izvadim na devizni meni 250 eura koje sam izvadio sa skrilla ostaju istih 250 eura na deviznom a tebi se očito radi konverzija. Znači to je to sigurno sad kad malo razmislim... Skrill naplaćuje 5% koverziju... 7,62*0,95=7,24. To je to znači.

Ali nije mi jasno zašto Skrill kovertira lovu? Ako tebi sjeda 250 eura na banku, zašto skrill konvertira i uzima troškove umjesto banke??

Slažem se s tobom da u tvom slučaju Skrill nosi preveliki trošak. Ja sam kad sam spominjao njega uvijek podrazumjevao za se koristi devizni jer evo do nedavno nisam ni znao da ljudi vade na žiro ili na tekući sa Skrilla.

Ono što treba napomenuti je da će ti naplatiti i troškove konverzije kad budeš uplaćivao na Skrill sa žiro računa. To je 5% + 5%...

Ili preko deviznog ili ga bolje ne koristi
By prefontaine
#29871 da, to definitvno, otvaram i devizni, a do tada isplate direktno na karticu, jer i wwin i favbet, gdje se najcesve kladim, imaju tu opciju.
btw, sjela je lova nocas napokon sa skrila, al kazem, na kraju preko 100kn manje nego direktno na karticu isti iznos. al eto, to mi je opomena, za ovakve slucajeve od sada samo devizni racun.

hvala na objasnjenju
By gg07
#30515 Pozdrav. Jedno pitanje pošto sam nov u ovome

Registrirao sam se na Favbet stranicu. Napravio depozit od 10 eura iako nemam pojma šta to znači :( i sad kad sam ušao na profil tj na sajt stoji mi da imam 0 na računa

da li zna netko što mi je činiti dalje i kako povratiti te novde pošto se skoro ništa ne kužim u to??

a preko mobilnog bankarstva vidim da mi je oduzeto 10 eura sa tekućeg
By NBA Knight
#30539 Dakle napravio si uplatu, ali ju ne vidiš na računu.

e sad, možda je bio samo neki sitni problem pa se pojavio toliki vremenski razmak. možda dok ovo pišem su ti pare već sjele na račun.

ako nisu, obavezno moraš slat mail supportu ili ić na live chat i tražit objašnjenje; mail - info@favbet.com