Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By RonArtest
#31965 Pozdrav,
zanima me kakva će bit situacija vamo u Hrvatskoj sa internet klađenjem u stranim kladionicama u budućnosti, navodno čitan okolo da će sad pratit ko se kladi u stranin kladionicama pa će počet naplaćivat kazne. Sad jesu ovo bajke ili bi se to moglo dogodit uskoro.
Unaprijed hvala na odgovoru
By NBA Knight
RonArtest wrote:Pozdrav,
zanima me kakva će bit situacija vamo u Hrvatskoj sa internet klađenjem u stranim kladionicama u budućnosti, navodno čitan okolo da će sad pratit ko se kladi u stranin kladionicama pa će počet naplaćivat kazne. Sad jesu ovo bajke ili bi se to moglo dogodit uskoro.
Unaprijed hvala na odgovoru

Stvarno nemam pojma. Gdje čitaš? Baci link ovdje da pogledamo
By NBA Knight
#32055 Ovisi na kakav double misliš. Dal se radi o tome da želiš igrati double s igračima iz iste utakmice ili double općenito.

Ako želiš igrati double s igračima iz iste utakmice, npr Duncan i Tony Parker, onda to možeš samo u Wwinu.

Ako želiš igrati double općenito, to možaš u većini kladionica koje imaju igrače u ponudi, ali bitno je da možeš igrat samo jednog igrača s utakmice. Kladionice koje dopuštaju takav double su ti Tonybet, Favbet, Rivalo itd.

Što se tiče samo singla, kao što si naveo, to je Pinnacle, Bet365, William Hill itd.
By JackReacher67
#32056 Mislio sam moze li se na jedan tiket staviti samo dva igraca,i koje kladionice to dozvoljavaju,jer je na premieru minimalno 3 ?
Znaci moze Double na TonyBet Favbet itd.samo da je po jedan igrac ?
Hvala
By NBA Knight
JackReacher67 wrote:Mislio sam moze li se na jedan tiket staviti samo dva igraca,i koje kladionice to dozvoljavaju,jer je na premieru minimalno 3 ?
Znaci moze Double na TonyBet Favbet itd.samo da je po jedan igrac ?
Hvala

Na wwinu, tonybetu, favbetu, rivalu, marathonbetu itd. možeš igrat double
By visemanje
#32060 Najgora stvar u vezi Bet-a na kojem imam akaunt je upravo ta,sto moze samo single. A ne otvara mi se nigdje drugde,jer je Bet za mene najbolji za online kladjenje uopsteno.