Ako imate neka pitanja ili zahtjeve slobodno ih tu napišite
By NBA Knight
glava111 wrote:bok,zaima me koje kladionice imaju 1.90 u ponudi..vidim da je favbet vratio a u marathonu su pale na 1.86 :(
znate li jos neke sa 1.9? lp :)

znam da je pinnacle imao, a za ostale ne vjerujem. vidjet ćemo na početku sezone. zapravo možda i na europskom prvenstvu.
By glava111
#32080 Hvala stari :)

Jos dva pitanja :P

1.ima li pinacle limit npr 25€ ili manje
2. Treba li se prijaviti kao porez ako npr stavim 200€ preko skrilla na marathon i dodem do 350€ i sad si vratim lovu na skrill pa na karticu. Jesam duzan drzavi nesto platit ili?

Unaprijed hvala,lp :D
By NBA Knight
#32088 1. Pinnacle je poznat po ogromnim limitima tako da se ne trebaš brinut, jedino ne znam dal će stavljat igrače u ponudu tokom sezone. Prijašnjih godina je bilo samo za playoff.

2. Na to pitanje ne znam odgovor. Koliko čujem taj dio je trenutno siva zona. Nije još sve skroz definirano, al siguran sam da ćemo saznat brzo šta će bit s tim.
By NBA Knight
qwerty wrote:Može li mi neko odg. možete li ući trenutno na skrill račun tj njihovu stranicu?

Probao, mogu.

Iako, jučer sam se išao ulogirat pa me nešto izbacilo kao da nije dostupno ili slično, bilo je prebrzo nisam stigao ni pročitat obavijest, ali pokušo opet za par min i nakon toga je radilo.
By tupac277
#32172 Lep pozdrav svima. Pratim vas još nekoliko godina ali sada imam nešto da vas pitam. Ove godine želim nekoliko više igrati NBA i igrače zato me zanima na kojih kladionicah mogu da uplatim double ili triple igrača iz isti ili drugih utakmica i koje kladionice imaju najbolju ponudo igrača. Znam da pitanje ni novo ali svejedno. Hvala vam na odgovorima!