- 03 Nov 2015, 00:50
irving2 wrote:Texeira wrote:Ovog drugog se ne sjecam da su pitali,uglavnom im posaljes screenshot osobne i racuna recimo od telefona,ili neki drugi na kojem stoji tvoje ime
sliku osobne sam polaso
a za ovo drugo je problem sta ni jedan racun nije na mene 
Za ovo drugo možeš poslat sliku izvoda iz banke. Dakle odeš u banku i kažeš da trebaš izvod računa tipa zadnjih mjeseca ili koliko hoćeš. Vremenski period je nebitan. U zaglavlju tog računa ćeš imati potvrdu o adresi i to možaš poslat i prihtaćaju 100%. Ako nema gužve u banci gotov si za minutu.
Ja sam čak na nekim kladama prije slao sliku računa na kojem nije moje ime nego npr ime od starog, ali bi im objasnio u tom slučaju zašto je ime od starog. tipa student, ne radiš, ne živiš sam nego s roditeljima i koliko pamtim uvijek su mi prihvatili.
Čini mi se da sam na neke kladionice mogao slati sliku verificiranog skrill računa, onog dijela di su ti osobni podaci. Ali ne screenshot jer bi se to moglo fotošopirati nego sam baš morao slikati monitor mobitelom.
Al budući da imam otvorene račune na valjda 15 kladionica tko će pamtit šta sam gdje slao