Sportlife_mkd said
[b]Momci pozdrav od mene evo vam i jednog makedonca ne znam dali ih imate ovdje![]()
Ja sam iz Skoplja i radim u jednoj od najboljih kladionica ovdje. Nedavno sam saznao za vas forum sasvim slucajno surfajuci po netu. Pratio sam kao neregistrovani korisnik analize i betove sto se tice naravno uglavnom NBA za broj poena po igracima i mogu vam reci da ste ok da se trudite da imate dobar entuzijazam i dobru ekipu uz naravno nadu da ce se ekipa prosiriti i biti jos bolja sa tokom vremena jer znate kako je vecina foruma sa ovih nasih balkanskih prostora veoma brzo propadne i gubi svoj sjaj a vi se ne predajete i gazite u svom ritmu.
Sto se mene tice dugo vec radim u kladionici i besprekorno sam upucen u ovu tematiku.
Inace sto se tice sportova i kladjenja pratim bukvalno sve al fah mi je tenis i tu sam najbolji.
Planiram napraviti akaunt na nekoj od net kladionica i narocito ce mi biti za kladjenje na broj poena igraca u NBA tako da moje pitanje upuceno do vas je da mi date iskreni savjet bazirano na vase iskustvo koja od net kladionica ima najbolje kvote i ponudu konkretno za broj poena igraca u NBA?
U iscekivanju vaseg odgovora pozdravljam vas...nastavite u istom i jos jacem ritmu...evo na samom pragu je playoff...prostor za sto vise dobrih analiza i betova...zelim vam svako dobro pa pisemo se
Ovak meni su najbolje kladionice betsson i marathon sto se tice margina i keoficjenata za nba da si se javio prije 1-2 mjeseca rekao bih ti i fortuna winn ali sad sam tek skonto koliko je to losa kladionica ne sto se tice koeficjenata i margina imaju oni ok to ali poceli su srackat s uplatama i znaju stonirat dobitne listice tako da fortunu zaobides.