Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By car14
#999 sta mislite o ovome:
james 27,5 vise
harden 26,5 vise
chicago-charlotte 187.5 manje
k.walker 17.5 manje
m.gasol 14,5 manje
phoenix 96,5 manje
By bedblueboys
#1000 Indiana Pacers - Memphis Grizzlies Hendikep 2 (-1.5) 1.92
Houston Rockets - Atlanta Hawks 1-X-2 1 1.55
San Antonio Spurs - Brooklyn Nets 1-X-2 1 1.17
Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns 1-X-2 1 1.11
Orlando Magic - Miami Heat 1-X-2 2 1.14

za memfis garantujem :)
By dr.Mas
Teletovic33 said

Orlando-Miami (h-8.5) 2 (Miami će večeras poslije 2 poraza jednostavno razmontirati Orlanda.. Ovo SINGLIRAM ZA VISOKI ULOG)

Sta mislis Orlando-Majami 193.5 OVER?-ja bi igrao to i na Majami,kvota 2.2 za vise novca..
By OT
#1003 J.Noah 12,5 OVER

Večeras bi Bullsi trebalo da imaju lagan posao protiv ekipe sa 18 poraza u nizu i bez neke igre i identiteta.Uzimam Noaha jer ce imati dobru minutažu i ako bude neki blowout igrat će sigurno više od Bozera,Hamiltona i ostalih a pogotovo Hamiltona koji se tek vratio nakon povrede.Bobcatse nema pravog centra loše zatvaraju skok a Noah je mašina za ofanzivne skokove,znajuči da Bullsi i nemaju tako dobre šutere vjerujem da će Noah-a u ofanzivnom skoku dominirati kao i igri u niskom postu,a i njegov mid range game je sve bolji i bolji.Lično mislim da ova granica dosta realna i da samo iz ofanzivnih skokova i tzv second chance points on ovo može večeras da prebaci.Slobodna bacanja mu isto nisu loša u svakom slučaju za mene je večeras Noah over...
By celavi_stvor
denis0709 said

ako tko igra u Betssonu neka odigra skokove igrača Noah ispod 20.5 po 1.85!!!!

Chicago Bulls - Charlotte Bobcats Ukupni Skokovi Igrača: Joakim Noah Ispod 20.5

da... požurite...... fatajte ovu grešku dok se može.... Pravi Novogodišnji poklon...
By words of wisdom
#1007 memphis vs indiana under 180.5
susret po meni dvije najbolje obrane lige,ovo je jedna od onih utakmica gdje po 2 minute ne padne nijedan koš,pa onda opet nešto zabe i tako cijelu utakmicu
oni koji su ih gledali znaju o čem pričam
još da malo ranije započnu novu godinu pa pijani dođu na tekmu di bi im bio kraj
ovo je onaj sigurniji par
memphis under 91
objašnjeno gore
indiana under 89.5
objašnjeno gore
charlotte vs chicago under 189.5
chicago je treća najbolja obrana lige i njihov stil igre je takav da čvrstom obranom stisnu i limitiraju protivnika,a u napadu šta uđe
u takvim uvjetima pada malo koševa
Charlotte under 89.5
dosta neprecizna ekipa,a kad ih stisnu jedni bullsi,bit će još gori
Chicago under 100
objašnjeno gore
ovi nisu sigurni kao onaj prvi,ali vrijedi probati
sve margine su iz marathona
sretno svima i sretna nova i stara godina

win:15 lose:5