Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By johnny K.
johnny K. said

evo da odmah stavim analizu za sutra, sutra necu imati vremena..

BETIS - LA CORUNA (zg/3.5) - X2
Za i jednu i drugu ekipu ova sezona jos nije gotova.Betis se jos uvijek bori za plasman u Europu.Ispred njih je Valencia koja im bjezi 5 bodova, a veceras je porazena od strane Sociedada.S druge strane Deportivo je u velikoj borbi za ostanak u ligi.Trenutno su 18., na mjestu koje ih salje u 2. ligu.Imaju 30 poena, isto kao Celta, koja je mjesto ispred njih, i Zaragoza, koja je mjesto iza njih.I Celta i Zaragoza imaju utakmicu vise, sto je odlicna prilika za La Corunu da uzmu makar bod na gostovanju protiv Betisa.Dolaskom novog trenera, Deportivo blista.Zadnjih 5 utakmica neznaju za poraz, a od tih 5, 4 su pobijedili i remizirali sa Bilbaom zadnje kolo.Zadnji poraz su dozivjeli od Barcelone pocetkom Ozujka.Betis je zadnjih nekoliko kola bio dosta saren i neuvjerljiv.Razlicite predstave iz tjedna u tjedan.Tako u zadnjih 5 meceva imaju samo jednu pobjedu, a po dva poraza i remija.Na utakmicama ovih ekipa pada dosta golova, te oboje vole brzi i atraktivni nogomet.Na utakmicama Deportiva prosjecno pada cak 3.4 , a Betisa 3 gola po utakmici.Prvi mec ove sezone na Deportivovom terenu uzeo je Betis rezultatom 2:3.Dva gola za Deportivo zabio je Riki, s druge strane 2 je zabio Ruben Castro i pobjednicki Campbell.U zadnjih 10 utakmica Deportiva, 7 puta je bilo makar 3 gola, a na zadnjih 10 utakmica Betisa takoder je 7 puta bilo makar 3 gola (zadnje 3 utakmice Betisa : 3:1 , 3:3 , 1:5).Sretno tko isprati.
(neznam koja je kvota, jer jos nisu izbacili ponudu za sutra, no ovo cu definitivno igrati ).

Betis - La Coruna 1:1 (Molina - Riki) Cry
By Master Yoda
#10283 KK Zagreb-KK Zadar 2 1,70 (konačni ishod)

nije mi jasan ovako velik koef na zadrane, po mome mišljenju je trebalo bit 1,40, zagreb dosada ima samo 2 pobjede iz 9 utakmica i nema momčad kojom može parirat zadranima, zagreb od ozbiljnih igrača ima marka cara, miralema halilovića i antu krapića, ovi ostali igraju sporedne uloge, dok s druge strane zadar ima omjer 6-3 i vjerojatno najjaču centarsku liniju u ligi sa kaštropilom, ivanovom i travisom (koji često igra i na poziciji 3). delaša, ramljaka, thornea, vrbanca i ostalu ekipu ne moram ni spominjat jer su puno kvalitetniji od zagreba, isto tako zadar nema nikakvih ozljeda i na ovaj koef stvarno vrijedi uzeti ovaj par

kladionica: Germania
By UncleDrew
MasterYoda said

KK Zagreb-KK Zadar 2 1,70 (konačni ishod)

nije mi jasan ovako velik koef na zadrane, po mome mišljenju je trebalo bit 1,40, zagreb dosada ima samo 2 pobjede iz 9 utakmica i nema momčad kojom može parirat zadranima, zagreb od ozbiljnih igrača ima marka cara, miralema halilovića i antu krapića, ovi ostali igraju sporedne uloge, dok s druge strane zadar ima omjer 6-3 i vjerojatno najjaču centarsku liniju u ligi sa kaštropilom, ivanovom i travisom (koji često igra i na poziciji 3). delaša, ramljaka, thornea, vrbanca i ostalu ekipu ne moram ni spominjat jer su puno kvalitetniji od zagreba, isto tako zadar nema nikakvih ozljeda i na ovaj koef stvarno vrijedi uzeti ovaj par

i ja sam ostao iznenađen kad sam vidio koeficijent i odmah sam uplatio i vjerujem da će Zadar bez puno muke pobjediti jer Zagreb je stvarno loš
By Master Yoda
UncleDrew said

MasterYoda said

KK Zagreb-KK Zadar 2 1,70 (konačni ishod)

i ja sam ostao iznenađen kad sam vidio koeficijent i odmah sam uplatio i vjerujem da će Zadar bez puno muke pobjediti jer Zagreb je stvarno loš

jedino ako ovo nije mućka između naših klubova, ali čisto sumnjam da je tako pošto se zadar bori za 2.mjesto sa cedevitom
By johnny K.
#10286 REAL MADRID - DORTMUND (zk/11,5) - MANJE (1.75)
Veceras Real Madrid na Santiago Bernabeu docekuje Borussiu Dortmund, nakon teskog poraza kojeg je dozivio na Westfallenu.Poraz od 4:1 je vazda je tesko nadoknadit, no i nije nemoguce, jer sigurno imaju igrace na centru i u napadu koji mogu svakome zabiti 4 gola.Tu je naravno jedan od najvecih trenera trenutno, a i svih vremena, Jose Mourinho.Mislim da Real ovdje nece nesto previse kalkulirati.Idu na sve ili nista, nemaju sta izgubiti i naravno ocekujem da napadaju od prve minute.U prvom mecu gledali smo dosta atraktivan nogomet, u kojem je bilo samo 6 kornera, od cega 4 Dortmundu.Ni jedna ni druga ekipa nisu tako ubitacni iz kornera, pa nisu previse ni forsirali probijanja i ubacaje da bi ih iznudili.Posto sam vec naveo da ce Real sigurno napadati od prve minute, i jurisati na pobjedu, ne ocekujem vise od 11 kornera.Dortmundu je cilj finale Lige prvaka, a za to se moraju veceras jako dobro braniti i eventualno cekati neku kontru.Sve iako Real napravi mozda 8-9 kornera, tesko da ce granicu s druge strane ispuniti Dortmund.Sretno tko isprati...

kladionica : MILLENNIUM
By mhkladionicar
#10293 Liga Prvaka - Polufinale
20:45 Real Madrid-Dortmund (zbroj zutih kartona 4.5 vise 1.70) (zbroj zaleđa 5.5 vise 1.65) (zbroj golova 3+ 1.40)

utakmica koju veceras svi cekamo i ocekujem da ce biti utakmica sa dosta golova nervoze faulova i zutih kartona,kao prvo real mora napasti od prve minute i traziti gol i vjerujem da ce postici gol jer kada idete u goste na santiago bernabeu onda ne mozete ocekivati da ce domacini polako graditi napad jer ce oni od pocetka napadati sa svim silama i nisam siguran koliko su igraci dortmunda spremni na tu ofanzivu reala,dortmund jeste pokazao da je jedan od favorita za osvajanje lp i sigurno da imaju velike sanse za prolaz dalje,eh sad ja vidim problem u igracima dortmunda jer je tu dosta mladih igraca koji nisu iskusni poput realovih igraca a pokazalo se vise puta da upravo to iskustvo u ovakvim utakmicama moze presuditi,imao sam osjecaj da je real bio vec siguran da ce proci dortmunda i da nisu usli 100% u prvi mec i samim tim je stigla kazna i tesko da ce moci nadoknaditi ovu prednost ali opet nista nije ne moguce,za veceras cu igrati ovdje tri kombinacije kao prvo zute kartone ocekujem da ce biti preko 4.5 jer ce biti velika nervoza na terenu dortmundovi igraci ce biti pod velikim pritiskom i svaki njih start ce izazvati burnu reakciju medju navijacima i sudija ce biti pod pritiskom a i znamo kakvi su realovi igraci ne treba spominjati pepea ramosa i ostale ako do kraja bude rezultat u korist dortmunda oni ce sigurno ici grubo na protivnika i vjeruj da ce pred kraj utakmice biti dosta posla za sudiju,druga opcija su zaleđa tu ocekujem da ce dortmund imati vise zaleđa jer ce ici dosta na kontre nevjerujem da ce im real dati da imaju loptu u svom posjedu a znamo koliko su brzi igraci dormunda od realove odbrane i ocekujem da ce reus,lewandowski,goetze i kuba biti najmanje 4,5 puta u zaleđu a i realovi igraci ce dosta napadati tako da ocekujem da ce i oni imati po koje zaleđe,i treca opcija jesu golovi prvo sam mislio igrati 4+ ali sam se odlucio za 3+ i ne bi trebalo biti problema jer obe ekipe su pokazale ove sezone kako igraju ovo ce im biti 4 utakmica ove sezone u lp i sve 4 su bile sa dosta golova u prvoj 3 pa u madridu 4 i u zadnjoj je bilo 4:1 za dortmund vidim da i kvote padaju na golove i vecina kladionicara ce veceras igrati da ce biti vise golova jer sta drugo ocekivati od ove utakmice,to bi bilo sve za danas nadam se da ce ovo proci sretno svima danas i uzivajte veceras u utakmici :)
By johnny K.
johnny K. said

BABELSBERG - DORTMUND II (zg/3,5) - 1
Odmah da kazem da se radi o 3. Njemackoj ligi, te da je ovo duel predzadnje i pred-predzadnje ekipe lige.Babelsberg je 18. i ima 33 boda, dok je Dortmund II 19. i ima bod manje.Obje ekipe su ocajne u napade, te igraju dosta losu obrane, zbog cega su se nasli u ovakvoj situaciji.U 34 kola Babelsberg je zabio samo 27 golova, te su po tome najlosiji u ligi, a Dortmund je zabio 29.Prvi njihov medusobni mec zavrsio je 0-0.U utakmicama Babelsberga prosjecno pada jedva 2 gola po utakmici ,sto je porazavajuce, a na utakmicama Dortmunda II 2.39.U zadnjih 10 utakmica Babelsberga, 5 puta je bilo manje od 3 gola,a u zadnjih 10 utakmica Dortmunda, 7 puta je bilo manje golova.Ovo igram cisto prema statistici, a nisam siguran ni u kojoj kladionici bi se ovo moglo odigrati.Sretno tko isprati...

WIN Laugh
Babelsberg - Dortmund 1:1 ( Essig (5) - Bakalorz (35) )
By johnny K.
johnny K. said

REAL MADRID - DORTMUND (zk/11,5) - MANJE (1.75)
Veceras Real Madrid na Santiago Bernabeu docekuje Borussiu Dortmund, nakon teskog poraza kojeg je dozivio na Westfallenu.Poraz od 4:1 je vazda je tesko nadoknadit, no i nije nemoguce, jer sigurno imaju igrace na centru i u napadu koji mogu svakome zabiti 4 gola.Tu je naravno jedan od najvecih trenera trenutno, a i svih vremena, Jose Mourinho.Mislim da Real ovdje nece nesto previse kalkulirati.Idu na sve ili nista, nemaju sta izgubiti i naravno ocekujem da napadaju od prve minute.U prvom mecu gledali smo dosta atraktivan nogomet, u kojem je bilo samo 6 kornera, od cega 4 Dortmundu.Ni jedna ni druga ekipa nisu tako ubitacni iz kornera, pa nisu previse ni forsirali probijanja i ubacaje da bi ih iznudili.Posto sam vec naveo da ce Real sigurno napadati od prve minute, i jurisati na pobjedu, ne ocekujem vise od 11 kornera.Dortmundu je cilj finale Lige prvaka, a za to se moraju veceras jako dobro braniti i eventualno cekati neku kontru.Sve iako Real napravi mozda 8-9 kornera, tesko da ce granicu s druge strane ispuniti Dortmund.Sretno tko isprati...

kladionica : MILLENNIUM

zbroj kornera - 13 Cry
hebiga, kobna su bila ona 3 zaredom kornera u 88 minuti...
By mhkladionicar
mhkladionicar said

Liga Prvaka - Polufinale
20:45 Real Madrid-Dortmund (zbroj zutih kartona 4.5 vise 1.70) (zbroj zaleđa 5.5 vise 1.65) (zbroj golova 3+ 1.40)

utakmica koju veceras svi cekamo i ocekujem da ce biti utakmica sa dosta golova nervoze faulova i zutih kartona,kao prvo real mora napasti od prve minute i traziti gol i vjerujem da ce postici gol jer kada idete u goste na santiago bernabeu onda ne mozete ocekivati da ce domacini polako graditi napad jer ce oni od pocetka napadati sa svim silama i nisam siguran koliko su igraci dortmunda spremni na tu ofanzivu reala,dortmund jeste pokazao da je jedan od favorita za osvajanje lp i sigurno da imaju velike sanse za prolaz dalje,eh sad ja vidim problem u igracima dortmunda jer je tu dosta mladih igraca koji nisu iskusni poput realovih igraca a pokazalo se vise puta da upravo to iskustvo u ovakvim utakmicama moze presuditi,imao sam osjecaj da je real bio vec siguran da ce proci dortmunda i da nisu usli 100% u prvi mec i samim tim je stigla kazna i tesko da ce moci nadoknaditi ovu prednost ali opet nista nije ne moguce,za veceras cu igrati ovdje tri kombinacije kao prvo zute kartone ocekujem da ce biti preko 4.5 jer ce biti velika nervoza na terenu dortmundovi igraci ce biti pod velikim pritiskom i svaki njih start ce izazvati burnu reakciju medju navijacima i sudija ce biti pod pritiskom a i znamo kakvi su realovi igraci ne treba spominjati pepea ramosa i ostale ako do kraja bude rezultat u korist dortmunda oni ce sigurno ici grubo na protivnika i vjeruj da ce pred kraj utakmice biti dosta posla za sudiju,druga opcija su zaleđa tu ocekujem da ce dortmund imati vise zaleđa jer ce ici dosta na kontre nevjerujem da ce im real dati da imaju loptu u svom posjedu a znamo koliko su brzi igraci dormunda od realove odbrane i ocekujem da ce reus,lewandowski,goetze i kuba biti najmanje 4,5 puta u zaleđu a i realovi igraci ce dosta napadati tako da ocekujem da ce i oni imati po koje zaleđe,i treca opcija jesu golovi prvo sam mislio igrati 4+ ali sam se odlucio za 3+ i ne bi trebalo biti problema jer obe ekipe su pokazale ove sezone kako igraju ovo ce im biti 4 utakmica ove sezone u lp i sve 4 su bile sa dosta golova u prvoj 3 pa u madridu 4 i u zadnjoj je bilo 4:1 za dortmund vidim da i kvote padaju na golove i vecina kladionicara ce veceras igrati da ce biti vise golova jer sta drugo ocekivati od ove utakmice,to bi bilo sve za danas nadam se da ce ovo proci sretno svima danas i uzivajte veceras u utakmici http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

na kraju ocekivano pobjeda reala iako je dortmund imao tri 100% sanse i stvarno mi je krivo sto su sve tri promasili i zbog toga sam promasio 3+:/ zuti i zaleđa su lagano prosla
By johnny K.
#10306 VEJLE - VIBORG (zg/3.5) - 1 ili 1X
Ovaj mec Danske 2. lige je na rasporedu u cetvrtak.Ovo je susret 2. i 3. momcadi lige, te trenutno ekipa koje su u najboljoj formi.Ovdje bi igrao cistu pobjedu na Viborg iz razloga zbog njihove fantasticne forme, no Vejle je odlicna ekipa kod kuce, pa cu probati ovo.Prvi njihov mec zavrsio je 2:2 na Viborgovom stadionu.Na prvih 12 Viborgovih utakmica u sezoni padalo je cak 4 gola po utakmici, a toj statistici pripada upravo ovaj mec.Zanimljivo je da na zadnjih 12 utakmica Viborga pada tek 1.4 gola po utakmici.Odlicna Viborgova forma, koju sam ranije spomenuo, pocinje od 10-11 mjeseca, kada su znacajno poboljsali obranu i od tada su nepobjedivi.Ekipa nezna za poraz u zadnjih 15 utakmica, u svakoj gostujucoj utakmici sezone zabili su bar pogodak, a nisu porazeni zadnjih 7 meceva na gostujucem terenu.No da se malo osvrnemo na Vejle.Vejle je ekipa gdje u skoro 80% utakmica zavrsi sa 2 ili manje golova, te uvjerljivo prednjace po broju primljenih golova u sezoni, primili su ih samo 19 u 27 kola.Ovom pobjedom Vejle bi se izjednacio sa vodecim Vestsjaellandom koji ima 3 boda i utakmicu vise od njih, a Viborg bi pobjedom preuzeo 2. mjesto na ljestvici , i imao bi bod vise od Vejlea.Obe ekipe moraju u ovu utakmicu uci sa dozom opreznosti, jer jedan gol ovdje moze rijesiti utakmicu.Da napomenem da prva dva mjesta vode u prvu ligu.Sretno tko isprati...