Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By euskal
#1079 nakon jednodnevne pauze danas idem po moguci dobitakWink

http://img805.imageshack.us/img805/4018/tnhghdsh.jpg

Duncana uvijek igram over kad ocekujem tijesnu partiju kao sta je danas slucaj protiv Mil,a samim time 30+ minuta provedenih u igri.Imao je dan odmora,a u zadnjoj je odigrao samo 25 min,samim time odmoran je i spreman za dobar ucinak.Na gostujucim parketima u prosjeku ubacuje 18,5(7-14) uz 5 izlazaka na liniju slobodnih.U zadnje 3 utakmice ubacuje oko 21 kos(9-15).Sta se tice Jeffersona on je tipicni domacinski igrac sa 20.6 ppg uz 8-16.Zadnje 3 je isao preko ove granice(LAC 30,22,GSW 18).Utah je dobio posljednjih 6 medjusobnih sa prosjecno 113 koseva koliko su zabijali(Al ima 16,3 u 7 medjusobnih protiv svoje bivse ekipe).Napokon je dosao kraj serije LAC od 17 uzastopnih pobjeda.Paul puno bolje ucinke biljezi na gostujucem parketu 16,5(6-13) gdje u prosjeku igra 3 min vise(oko 35 min) uz 3 uzeta suta vise.U matchupu sa Curry-em u 9 utakmica cak 8 puta je prelazio ovu marginu.Iako je Batum sinoc odigrao maestralno ubacivsi cak 26(uz cak 6 ubacenih trica),danas ne vjerujem u takav rasplet s obzirom da je b2b utakmica i vjerovatno je umoran s obzirom na 40 min i put,a Tor u zadnje vrijeme igra vrlo dobru kosarku i ocekujem da ce ih zadrzat ispod 95 koseva.Treba napomenut da u 15 gostujucih nastupa ima samo 3 overa i otegotna okolnost mu je odlicna igra Aldridge-a koju pruza u zadnje 3 medjusobne(oko 33ppg).
By kazorla20
#1080 Ja sam danas odlučio igrat ova 2 para...

DeRozan -19,5 (Germania)
Irving +23,5 (Germania)

A dodat ču možda Duncana +16,5 i Jamesa +27,5.

Vidjet ču još,a možda odigram 2 lističa po 2 doubla :)
By cipi cips
#1081 N.Pekovic @17,5-Under.Minesota u gostima protiv izrazito domacinske ekipe.Svi znamo kakva je atmosfera u Utahu,i da doma bolje igraju 10 puta.Pekovic zadnje 2 jako lose odigrao,ocigledan je pad forme.Uz Lovea te Rubia koji sve vise lopti uzima nakon povratka te prvenstveno zbog snage Utaha u reketu i odlicnih defenzivaca(Jefferson,Milsap,Favors)mislim da Pekovic nece uspjeti namenuti svoju igru.Veceras ga ocekujem na 12-14 poena.
Komentari su dobrodosli http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
By Baja
cipi cips said

N.Pekovic @17,5-Under.Minesota u gostima protiv izrazito domacinske ekipe.Svi znamo kakva je atmosfera u Utahu,i da doma bolje igraju 10 puta.Pekovic zadnje 2 jako lose odigrao,ocigledan je pad forme.Uz Lovea te Rubia koji sve vise lopti uzima nakon povratka te prvenstveno zbog snage Utaha u reketu i odlicnih defenzivaca(Jefferson,Milsap,Favors)mislim da Pekovic nece uspjeti namenuti svoju igru.Veceras ga ocekujem na 12-14 poena.
Komentari su dobrodosli http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Pekovic zadnju doma sa finiksom stvarno jako lose odigro ubacio samo 28 poena.Cool
By kinder
#1083 nakon par dana pauze ponovo veceras, danas slobodan dan pa je bilo malo vise vremena za analizu

Cousins over 15.5 (Nema thortona, nema evansa, sinoc 21 sut mislim da ce i veceras imati 15+ suteva sto ce biti sasvim dovoljno za over) 9/10 (igrat cu ga single jer mislim da je stvarno siguran za veceras)
By words of wisdom
#1084 memphis under 92.5
očekujem tvrdu utakmicu
mislim da je memphis baš idealna ekipa za boston,zato što igraju čvrsto s puno kontakta,boston je takvu igru doktorirao,dodatni plus je što se najvjerojatnije vraća Bradley,a on je izuzetan obrambeni igrač
memphis baš i nema neke extra šutere,tojest dosta su neprecizni+danas imaju naspram sebe boston koji će ih prisilit na još gori šut
Boston igra doma i nisu baš u nekoj seriji pa mislim da će večeras dat više od sebe!
win:20 lose:6
By x__eko__x
#1085 Oklahoma City (H-9) - Brooklyn @1.91 tip 1; Bwin
Oklahoma na domaćem terenu ima prosječnih +11.8 koševa prednosti po utakmici; U zadnje 3 utakmice visokih +18 koševa; Brooklyn je zadnje 3 u gostima izgubio s 14, 15 i zadnju s 31 razlike. Brooklyn u gostima postiže oko 90 koševa dok je Oklahomi kod kuće prosjek oko 106. Iako Brooklyn igra solidnu obranu, mislim da to protiv Oklahome to ne znači mnogo..

Thaddeus Young over 14.5 @1.85 ;marathon online klada
Thaddeus Young je od zadnjih 7 utakmica 5 puta prešao ovu granicu. Danas njegova Philadelphia igra protiv Phoenixa koji najlošije brani tu (power forward) poziciju - primaju prosječno 23.5 s te pozicije.
By Teletovic33
cipi cips said

N.Pekovic @17,5-Under.Minesota u gostima protiv izrazito domacinske ekipe.Svi znamo kakva je atmosfera u Utahu,i da doma bolje igraju 10 puta.Pekovic zadnje 2 jako lose odigrao,ocigledan je pad forme.Uz Lovea te Rubia koji sve vise lopti uzima nakon povratka te prvenstveno zbog snage Utaha u reketu i odlicnih defenzivaca(Jefferson,Milsap,Favors)mislim da Pekovic nece uspjeti namenuti svoju igru.Veceras ga ocekujem na 12-14 poena.

Pekman je ove godine u dobroj formi i ja to nebi dirao.. A Rubio vjerovatno neće igrati.. Iako to stoji da je Utah odlična u reketu ali kada je zabio Perkinsu i Ibaki 24 i Chandleru 21 onda može svakom... Po meni par za zaobići i to u širokom luku :)
By ivan1988
#1087 jedan divlji za večeras, mali ulog, koef 431,5136
Irving 23,5 over
Batum 17,5 under
Garnett 14,5 under
Lebron 27,5 over
Mayo 15,5 under
Jennings 17,5 under
Westbrook 22,5 over
Afflalo 17,5 under
Deng 17,5 under
Gasol M 13,5 under

komentirajte slobodno :D
By Teletovic33
#1088 GSW-LA Clippers (200.5) VIŠE (premala granica.. pa prva utakmica je zavrsila 110:114 za gsw... 24 poena razlike ???? zašto ??? OVO SINGLIRAM ZA VISOKI ULOG !!! )

S.Curry (21.5) VIŠE (Očekujem otvorenu utakmicu sa puno poena i mislim da će Lee imati problema sa Grifinom i Jordanom tako da će curry porati potegnuti- prošlu im je dao 23 poena uz samo 8 poena Lee-a )

D.Nowitzki (12.5) VIŠE (Ovo igram jednostavno na osjećaj.. Svi znamo ko je Dirk.. prošlu utakmicu je odigrao solidno i poslije te utkmice je izjavio da se osjeća puno bolje. I mislim da će večeras imati motiv više protiv Miami-a i da je ovo presmiješna granica i očekujem da Dirk večeras eksplodira i ode čak za poluvrijeme preko ove granice :) )