Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
Mandarina wrote:Ucenice, iskusno si ovo odradio sa Jokicem u srpskom Cikagu :)
Danas je red na brku Herisa, a Jokic ce da povuce rucnu

Ha ha , pa naravno!!! Iskusan si Mandarina.
Ipak si ti Mandarina jedini koji je provalio ko je Učenik, he he
By Giannis2
#108890 Bjelica +14.5
Nastupa 30tak minuta svaku utakmicu, u dobroj je formi. Veceras igra protiv slabe atlante koja lose igra obranu. Doktor bjelica dok god ima ovakve grane 13.5,14.5 udarat cu ga over jer pogada tricu,distancu,poludistancu.. definitivno top 3 igraca s nasih prostora u ovome trenutku u nba ligi. Savramento je ugodno iznenadenje lige 5-3 imaju zasada, veceras nece biti sigurno blowout. Utakmica na vise poena sto odgovara ovome tipu.
By Mandarina
#108894 K. Walker 26.5 over----- nije potrebna nikakva analiza, igra u AS formi, uzece 20+ suteva, kuci su mu sudije vise naklonjene pa ce biti i koje bacanje vise, ne bi trebalo da bude bo od strane jedne ekipe. Moguce da ce ga i Dzordz cuvati u jednom delu meca ali nisu to one odbrane iz play ofa, ajmo mali do 30+ ili bar 27

Mc Collum 20.5 over----- dvoumio sam se izmedju Lilarda i CJa, ali kad sam se setio proslog po i odbrane na Lilardu gde nije video kos odlucio sam se za igraca, koji nema empatiju prema saigracima, kos, kos i samo kos, 38,22,22,19 u po protiv NOP, Ove sezone nije u nekoj sjajnoj formi, ali protiv ekipe koja igra donekle odbranu samo kad je stani pani, mora se ispostovati.
By kER
#108895 110,5/Cleveland(Cleveland-Denver) UNDER 1,75 HL ili
Hill G.(-15,5+)-Cle-Den UNDER SS 1,85
18,5/Tr.Young (Atlan-Sacra) OVER HL 1,85
Bledsoe E.(-15,5+)-Bos-Mil UNDER 1,85 SS
Last edited by kER on 01 Nov 2018, 13:52, edited 2 times in total.
By UcenikBGD
Pistons22 wrote:https://www.instagram.com/p/BpopSIDFhR3/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ki8yjs57qkrp

Prokleti Miki dvaesosmica!!! Za sve su krivi on i Toma Sojer! On i njego Jordan Mićailo!!! I mene je sjebo u dublu sa Riki Kikiriki Rubiom, što sam prepisao od njega! Sad mi je jasno zašto prepisivači kukaju!!! Tužna je prepisivačka sudbina... al iz kape doma vratiću se ja