Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Bojke
Teo wrote:
Bojke wrote:Dragic igra i verovatno nece imati nikakve restrikcije, inace sam se namerio na ovog smrada Whiteside-a da udarim teski under u singlu ali nece zaigrati... Kako mi je prosli mec izbio 3-4 tiketa, mogao sam lepu lovu uzeti, on raspaloj Atlanti ne moze da prismrdi, onaj Adebayo igrao maltene citavo drugo poluvreme, kao da je i najmanju ruku Lebron... Danas finih parova ima, vuce me KAT over za singl, imam ga na 21.5 granici...

pa sto bas KAT,tu moras sacekati da vidis sta ce biti sa Batlerom,ukoliko on igra po meni nema vrednost na toj granici.Mislim da ni jednu nije presao sa Batlerom u ekipi,cak nije bio ni blizu te granice.Druga je prica ukoliko ne bude Batlera i Rouza.Znaci sto se tice Taunsa po meni dok se ne vide sastavi ne treba nista uzimati.

@Teo

Igrali su protiv Lakersa obojica i obojica prebacili, a Towns u solidnoj formi mislim da ima jedan under u poslednje 3-4 tekme i to protiv Goldena, juce je u BO protiv Portlanda i solidnog defanzivca Nurkica prebacio granicu za samo 25 min, uz odlican sut iz igre kao i sa sl. bacanja... Prvenstveno ga igram jer, brate, pa jebeno krece tekmu na Bobana, uz svo postovanje i simpatije prema nasem Bobiju KAT bi mogao da ga siluje veceras, mislim da su ovde svi upuceni u defanzivu Bobana, ne moze da se krece ni priblizno kao Towns, a ovaj ima odlican sut i zna da pogodi trojku, zna sa distance i poludistance, fizicki iako nizi mnogo je snazniji i napravice Boban par faulova na njemu sigurno, nema on kile da ga izgura ispod kosa... Sledece, igraju u gostima protiv Klipersa sa kojima ce biti borba za PO, moglo bi da bude dosta poena i brza utakmica, Butler ce ici na Beverlija i Bredlija, nimalo naivno i koliko god silio bice mu tesko, Vigins svoje poene postize uglavnom kad KAT i Batler nisu na terenu, znaci kraj prve i kraj trece cetvrtine, uz to kad igra sa first unitom na njemu bi mogao biti Tobias koji mu moze parirati, pa eventualno i Galinari... Znaci najlaksi posao ce imati KAT i ako ovaj kreten Tibodo ukljuci mozak pravice se akcije za KAT-a. Takodje, ako ga bude cuvao i Harel, opet je KAT u prednosti, kao i nad Gortatom, mada taj cekic ne bi trebalo ni da pridje terenu veceras.
Vezao sam i dubl KAT&Bobi + i tripl sam pridodao CP3 20.5-
By baja papaja
Carlija wrote:Ovaj J.Richardson 19.5 over mi je pick dana,nema pola tima ako se potvrdi da tylera nema ni wade-a lupam ga sa Hardenom(igraju u gostima sa indijanom bice tesko doci do pobede mora siliti) na vecu cifru..Mada bi uplatio sad da ne povecaju granicu,ne znam sta da radim? :geek:

Pinakl ga je dao na 17.5 tako da tih 19.5 over nije bas zicer a i ako mislis da jeste bolje ga je odigrati na tih 17. Hardena predpostavljam da ces over, tu ce Ind usporiti igru i igrace jaku odbranu na njemu. Harden svima moze da saspe 30 ali sad se vratio iz povrede i nije u nekoj formi. To ti je moje misljenje ali srecno svakako.