- 07 Nov 2018, 20:17
Pozz drustvo, nakon onog ljigavog pada na Townsa preksinoc juce sam odlucio da ne objavljujem nista, cisto da vas ne malerisem i fino sam prosao dubl i 2 singla, malo se vratih u zivot. Veceras me vuce nekoliko igraca da imaju povoljne granice, pre svih Gasol 15.5+ protiv Jokica, to je za njega lagana granica samo ako ne bude ladio m*da i igrao bez ikakve volje, takodje bi mogao da zatvori Jokaru sasvim fino i napuni ga faulovima, uz to Jokic u prethodnih par meceva nije onaj all around igrac koji sutira iz svih pozicija, mozda u njemu proradi adrenalin veceras pa ga necu dirati inace nije los igrac za under veceras, narocito ko ima Napoli kladionice jer je granica 18.5... Takodje idem veceras sa mojim neukrotivim Dzabarijem Parkerom ovaj put under na 15.5, takodje mogao bi Stakleni da prebaci 26.5 na istom mecu, svidja mi se i Oldridz 20.5+ takodje u Napoli kladama, a moze i na 21.5, svidja mi se i Geri Heris 17.5+... Sta mislite o Batleru, sili puno, granica 22.5, bice more poena veceras, mogli bi i on i Rouz da prebace, a naravno i moj KAT

ma cela Minesota u over