Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NbaNba
#110045 Sta se lozite ljudi, svi smo mi ovdje sa istim razlogom, da ubodemo nesto, da podjelimo misljenja..
Lako je srati po forumu a ne dati ni jednu opciju. Svi ste mi jebeni znalci, i svi zivite od kladjenja na igrace..Da je tako, maune bi svi cijeli dan skrolali ovdje da vidite ko sta pise.
Iznesi svoje misljenje kao sto i ja iznesem svoje, i opustrno. Tebe druze niko ne tjera da se kladis na ono sto ja pisem.
Normalno da je sprdnja, da je lozionq, zato i jesam ovdje. Da pobjegnem od jebene svakodnevnice, posla, da malo pisemo o NBA, da se sprdamo, a usput nesto i da se skupi za izlet do Splita i za rostilj..
Opusti se malo, sta se lozis
By Teo
#110048 Izvinjavam se,nastavi da pises, niko ti to ne moze zabraniti,mislim na prvu sam odreagovao,pogodila me je informacija posto sam igrao nesto a te mi informacije nisu odgovarale.
Last edited by Teo on 15 Nov 2018, 00:45, edited 1 time in total.
By Teo
kareem wrote:Brett Brown indicated his intention is to go with a starting line-up that places Butler alongside Ben Simmons, JJ Redick, Wilson Chandler, and Joel Embiid.
Sa sluzbene stranice Sixersa

Sala je bila kareem,mozda nisi pratio tok price pa nisi skontao.Ima ih da jesu pa opet nisu skontali :roll: