nbaspecialtips wrote:Meni je samo problem fake news kad se sire ovdje.. Juce me sjeba ono kad je receno da reague, wiggins i ona dvojica ne igra (mada sam z anjih znao da ce igrat, al oept te sjebo kad neko kaze da na igraju wiggins i teague koji su u tom trenutku bili GTD i ocekivalo se da ce igrat)
Znas sta cu ti rec...i to moze bit jako fatalno po džep...fake news...slazem se, ali kako netko moze napisat Durant over, Paul over i otic ca s foruma....ne mogu razumit taj mentalni sklop...to je ko da ja posaljem nekom random broju na mobitel "na wc-u sam, serem"
Kyrie94 wrote:Zar je tesko ignorirat tako nesto?
Ako ti ili ostali znaju pravu info ne vezano za taj dogadaj nego inace pa valjda ces sebe slusat nego tamo nekog urosa koji dan danas nema veze o nbu (vjerojatno ne zna da su 5 igraca na parketu) ali nema potrebe za tim sarkazmom. Nek pisu ljudi sta oce, oni koji ne znaju ce ih poslusat, a oni koji znaju ce udarat svoje i kraj.
U jebote, 5 igraca ima? Ja mislio sedam-osam, da se lepo upotpuni svaki deo terena. Daj nemoj mene da spominjes igde. Poslednjih dana nista ni ne ostavljam (danas jesam, ali, zar je neko primoran da odigra ono sto sam ja odigrao?) jer kao sto je Kazan ili Vintage rekao, nije fora samo tip da se ostavi nego i koja recenica, a necu da pisem nesto sto fazon svi vec znaju (da kazem toliko i toliko poena, on ne igra, ovo ono). Znaci ovde sam vise iz zajebancije sa vintage-om i Mikijem, nego sto ja licno ostavljam nesto. Vise prepisem od njih kada ostave analizu nego sto ja ostavim ista, jer njihova analiza u 99% slucajeva pobedjuje moj tip, zasto bih onda se ja pravio pametan? Kao sto si rekao, ko ne zna, on ce da prepise, ko zna igrace svoje, ali niko nije primoran da igra ono sto se ovde napise.
Single
Jamal Murray (DEN) 19,5 under @1,90 Betfair
Single
Klay Thompson (GSW) 23,5 over @1,85 Mozzart
Double
Eric Gordon (HOU) 14,5 over @1,75
LaMarcus Aldridge (SA) 20,5 over @1,85
Mozzart
Durant 29,5+
Klay 23,5+
Harden 29,5+
Capela 14,5+
G.Harris 16,5+
Muray 16,5+
Young 17,5+
T.Harris 19,5+
DeRozan 24,5+
Jebemu misa valjda se mogu naci trojica da se uzme nest' kesa
vanjaBL wrote:Meni trebaju 3 igraca veceras,sta mislite sta je od ovog najrealnije ?
Durant 29,5+
Klay 23,5+
Harden 29,5+
Capela 14,5+
G.Harris 16,5+
Muray 16,5+
Young 17,5+
T.Harris 19,5+
DeRozan 24,5+
Jebemu misa valjda se mogu naci trojica da se uzme nest' kesa
Ja bih odatle izabrao oba Harrisa i Capelu
vintage1978 wrote:Ako admini ne naprave jedan topic sa tipovima bez obrazlozenja i ako ih ne pocnu prebacivat i brisat iz sekcije komentara...mislim da nista dobro ne mozemo ocekivat od ovog foruma, nekad vrlo uglednog i meni osobno rado posjecenog. Case closed.
Ne možeš ništa sam!!! Treba mnogo toga da se promjeni kako bi se vratio forum na stare staze...