Zasto moraju svi dobiti, ja sam veci strucnjak ako ja to odigram i niko ne zna, i sutra okacim screenshot!
Ima nas koji ne visimo cijeli dan na racunaru, prateci stranice i kladionice, udjemo na 20 min vidimo sta je najozglednije i odigramo, isto tako sam prvi put usao na rezultati.com da vidim kvote i tu mi je pisalo da ova 4 igraca nece igrati, i kao ugledan sajt ocekivao sam da ne bi fulali toliko informaciju mater joj jebem. Upravo zato i kontam ds je napravljen ovaj forum i namijenjen, samo sto pored ovakvog mentaliteta, bice kurac forum normalan.
Daj da lozim nekog, i ja sam faca, skupljam publicitet..
Ja sam faca jer se smijem i prozivam nekoga ko je relativno novi u necemu, nego sto bih bio da pomognem...Veliki ljudi ste
VELIKI!
NbaNba wrote:Svi ste mi prejebeni analiticari, statisticari i bookeri ovdje, i svi zivite od kladjenja na NBA.. Sve sami strucnjaci, kurcenje po forumu, pisanje u siframa kao mi smo u klanu imamo svoje..Isti ti ce radije pustiti dvojicu da se kolju na forumu izmedju hardena i capele, koji ce prije preci, nego napisati (lupam), ljudi Marjanovic pocinje veceras, procitao sam tu i tu, pustite Capelu i Hardena, to je cisto kockanje, ovo je dosta izglednije, ali ne!
Zasto moraju svi dobiti, ja sam veci strucnjak ako ja to odigram i niko ne zna, i sutra okacim screenshot!
Ima nas koji ne visimo cijeli dan na racunaru, prateci stranice i kladionice, udjemo na 20 min vidimo sta je najozglednije i odigramo, isto tako sam prvi put usao na rezultati.com da vidim kvote i tu mi je pisalo da ova 4 igraca nece igrati, i kao ugledan sajt ocekivao sam da ne bi fulali toliko informaciju mater joj jebem. Upravo zato i kontam ds je napravljen ovaj forum i namijenjen, samo sto pored ovakvog mentaliteta, bice kurac forum normalan.
Daj da lozim nekog, i ja sam faca, skupljam publicitet..
Ja sam faca jer se smijem i prozivam nekoga ko je relativno novi u necemu, nego sto bih bio da pomognem...Veliki ljudi ste
VELIKI!
Brate navikni se , takvi su ljudi na forumu , meni ovo 3 acaunt ( radi svadjanja vazda ja popijem ban )
Nego mnogo sam vise poena ocekivao na ovoj tekmi