Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By KENZO_13
Flyingdachmen wrote:
KENZO_13 wrote:Sve to stoji ali kontam sinoc pa mora Durant nema ko drugi pa isto tako Young ali jebi ga. Nikada vise nikoga iz Atlante, nisam ih pogodio ne pamtim

I ti se brate uhvatis da igras Janga plus, a znalo se da ce ih Denver odvaliti 40 razlike.

Slazem se, jbg idemo danas novi dan nova nafaka :D :D
By Alexey35
rafa wrote:G. Hayward 10,5+ sta mislite

Od prethodnog meca vise nema limitiranu minutazu koja je do sad bila na oko 25min. Jeste tvrd protivnik, ali sa preko 30minuta na terenu bi trebalo da prebaci ovu granicu koju je kreirao sa ogranicenim minutima.
By Toma
Toma wrote:E. Gordon 15,5+
Ove sezone je dosta pao, sut ga ne ide nikako u proteklih par utakmica, ali Gsw je uvijek poseban protivnik i od Gordona ce se ocekivat da ovaj put bude na visini zadatka ako im misle biti konkurentni veceras, za njega granica od 15,5 nije visoka i moze ju prebaciti jer je njima uvaljivao i duplo vise od te granice samo da se poslozi sam sa sobom sto ocekujem od njega veceras

P. Millsap 12,5+
Granica mu je za ovu sezonu kao i Gordonu realna, ali kad bi gledali proslost daleko je od realne i s obzirom da je Jokic upitan i da se radi o Atlanti smatram da ce ovu granicu prebaciti
(Edit: Vintage1978 vrhunski objasnio zasto se ocekuje plus veceras)

D. Gallinari 17,5+
Prosjek mu je ove sezone 19, zadnje dvije je ostao na 13 i 14 uz uzasan postotak suta u zadnjoj, docekuju spurse i clippersi su vecerasnji favoriti i po ovoj granici sam ga odlucio uzet jer mislim da moze puno bolje od zadnjih 3/12

Kladionica betfair

Skroz dobre pretpostavke :D
By Rqxt
#110298 Ja bih se nadovezao na sinocnju pricu oko novih clanova i tipovanja.
Prva stvar morate da shvatite da ovaj forum ima veliku reputaciju iako se nalazi u situaciji u kakvoj se nalazi trenutno
Ovaj forum prati 200-300 ljudi na dnevnoj bazi i prepisuje tipove zato sto se odje nalazi sjajni tipseri koji zive od NBA kladjenja.
@NbaNba moras da shvatis da ces ti vecu stetu napraviti lupajuci nasumicno tipove, analizirajuci utakmicu preko rezultati.com i pisati "bice sexa veceras, dobar mi je sexton a i clarkson a i hood" i onda ako jedan prodje kurcis se odje kako si ga tipovao. Ti ces pogoditi nekolika puta zaredom i onda ce te ljudi pratiti, neko ce odigrati sa 100 200 eura neku tvoju glupost i sta si napravio? Samo stetu
Ja sam na ovom forumu 2 godine, prosle godine sam napravio nalog i ne pisem puno jer ne smatram sebe nekim ogromnim znalcem i ne zelim da napravim stetu ljudima
U januaru je "maskota" bio Uros kome su se sprdali jer je pisao da jedan igrac igra dobro utorkom, ali se momak makar potrudio i izvukao informacije. U poslednje vrijeme cak i postavlja tipove koje imaju smisla i vidi se da uci jer cita Mikija, Kazana, Vintaga, Baju itd i gleda utakmice i shvata kako NBA funkcionise. Da bi napisao analizu potrebno je i da gledas utakmicu a ne samo statistiku, a ako gledas izostanke na rezultati.com i dodjes odje da se kurcis samo pravis gore ovima sto prate forum i prepisuju. Zato i stari clanovi prave "klanove", jer im je pun kurac ljudi koji ce nasumicno napisati tip, pogoditi nekolika puta i izigravati tipsere odje.
Ja sam iskreno za to da se naprave posebne analize za nove clanove i stare clanove i onda ukoliko ima novih clanova koji imaju dobar postotak i imaju rezona u analizama onda mogu preci u analize sa starim clanovima, cisto da se zna neki red na forumu.