KENZO_13 wrote:Sve to stoji ali kontam sinoc pa mora Durant nema ko drugi pa isto tako Young ali jebi ga. Nikada vise nikoga iz Atlante, nisam ih pogodio ne pamtim
Durenta sam na 31.5 uhvatio na dva tiketa u sokeru.
KENZO_13 wrote:Sve to stoji ali kontam sinoc pa mora Durant nema ko drugi pa isto tako Young ali jebi ga. Nikada vise nikoga iz Atlante, nisam ih pogodio ne pamtim
Flyingdachmen wrote:KENZO_13 wrote:Sve to stoji ali kontam sinoc pa mora Durant nema ko drugi pa isto tako Young ali jebi ga. Nikada vise nikoga iz Atlante, nisam ih pogodio ne pamtim
I ti se brate uhvatis da igras Janga plus, a znalo se da ce ih Denver odvaliti 40 razlike.
rafa wrote:G. Hayward 10,5+ sta mislite
Toma wrote:E. Gordon 15,5+
Ove sezone je dosta pao, sut ga ne ide nikako u proteklih par utakmica, ali Gsw je uvijek poseban protivnik i od Gordona ce se ocekivat da ovaj put bude na visini zadatka ako im misle biti konkurentni veceras, za njega granica od 15,5 nije visoka i moze ju prebaciti jer je njima uvaljivao i duplo vise od te granice samo da se poslozi sam sa sobom sto ocekujem od njega veceras
P. Millsap 12,5+
Granica mu je za ovu sezonu kao i Gordonu realna, ali kad bi gledali proslost daleko je od realne i s obzirom da je Jokic upitan i da se radi o Atlanti smatram da ce ovu granicu prebaciti
(Edit: Vintage1978 vrhunski objasnio zasto se ocekuje plus veceras)
D. Gallinari 17,5+
Prosjek mu je ove sezone 19, zadnje dvije je ostao na 13 i 14 uz uzasan postotak suta u zadnjoj, docekuju spurse i clippersi su vecerasnji favoriti i po ovoj granici sam ga odlucio uzet jer mislim da moze puno bolje od zadnjih 3/12
Kladionica betfair
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]