Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#110320 Ima li neko nalog na marathonbet-u??! Kakvi su sa limitima??! Vidim da su popravili ponudu za NBA! Unaprijed hvala...
By Master Yoda
Darko1987 wrote:Ima li neko nalog na marathonbet-u??! Kakvi su sa limitima??! Vidim da su popravili ponudu za NBA! Unaprijed hvala...

katastrofa limiti, meni daju maks 25 eura po singlu
By Darko1987
Master Yoda wrote:
Darko1987 wrote:Ima li neko nalog na marathonbet-u??! Kakvi su sa limitima??! Vidim da su popravili ponudu za NBA! Unaprijed hvala...

Tako sam i mislio?! :? Jesu li ti odmah od starta tako limitirali ili?? Vidim da su popravili ponudu baš... :roll:
By Master Yoda
Darko1987 wrote:
Master Yoda wrote:

Tako sam i mislio?! :? Jesu li ti odmah od starta tako limitirali ili?? Vidim da su popravili ponudu baš... :roll:

imam račun dosta dugo, u početku je znalo bit ok, ali brzo te srežu na 20-30 eura

iskreno ne vidim da su poboljšali ponudu, 4-5 igrača po utakmici i to je to, kao i dosad
By Darko1987
Master Yoda wrote:
imam račun dosta dugo, u početku je znalo bit ok, ali brzo te srežu na 20-30 eura

iskreno ne vidim da su poboljšali ponudu, 4-5 igrača po utakmici i to je to, kao i dosad

Ja sam napravio nalog kod njih kad je bilo ono takmičenja što je Knight organizovao, malo se kladio i brzo se okrenuo drugim kladarama. Tada je bilo max 2-3 igrača, sad vidim ima po 5, nije to nešto posebno, al granice i kvote su im dosta bolje nego recimo na bet365 za koji smatram da ima najbolju ponudu a da ne zezaju sa limitima! Hvala Yoda!!
By NbaNba
#110338 Pazi kralju, svaki moj tip ima smisla ako se malo zamislis, i ako stvarno gledas kosarku..Ako je iko gleda, ja je gledam.
I rekao sam ti lijepo, gledam roto, twiter, ali taj dan udjem na jebene rezultate i izbaci mi to, i od silne euforije uzmem i napisem to sto napisem. Kazem ti , nisam ranije ulazio tamo, osim kvote da pogledam, jer su kod mene kvote retardirane !
-125, -145, -235 pa ti skontaj kurac kolika je kvota...I udjem tamo i vidim to prvi put od kad pisem ovdje, a tu sam 3 sezone...
Za sex i sextona se sprdam, normalno da imam druge razloge sto sam ga igrao, ali imam pravo da napisem kao i svi ostali neku sprdnju uz svoj tip, i ako ti se ne igra i ne prati sta ja igram, niko te ne forsira...
A onaj koji udje i uplati 100-200 eura na ono sto sam ja, ili ti napisao, a nije prethodno sam pogledao o cemu se radi, takav se i ne kladi! Jer nema od cega, upravo iz istog razloga...
Ako se razumijemo..

Kod mene su tekme u 6-7-8-9 navece, tako da sve i jednu da ispratim i pogledam, i ako ti se kreira grupa, sajt ili forum za vas posebne clanove, izvoli brate mili, ako treba pomoc tipa da sakrijes pristupnost sajta ili nesto, da samo vi posebni smrtnici mozete pristupiti i vidjeti sajt, javi se rado cu ti pomoci, da mi obicni smrtnici na miru mozemo ovdje pisati bez nekog da prosipa pamet i glumi velikog brata ovdje.