Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Miki28
UcenikBGD wrote:
Darko1987 wrote:Odigran double

Jonas Valanciunas (TOR) 12,5 under @1,90
Ricky Rubio (UTA) 11,5 under @1,83

Betfair

Sretno... ;) 8-)

Bravo Darko!
Ja sam singlirao Valancu under 13,5 !!!
Ibaka igra, i mislim da će Litvanac under10,5 da dođe a kamoli under 13,5

Nisi valjda covjece? :lol:
By Alexey35
#110375 Cini se da je ovih 16,5 na Siakama otislo malo predaleko. Ako su svi zivi provalili da sijaset svojih koseva daje tako sto posle protivnickog suta trci pravo u kontru i dolece tac daun dodavanje, takodje i sva ona utrcavanja na bek dor, onda ne sumnjam da je i Stivens kao i njegovi pomocnici spreman da zatvori te prelake poene koje Toronto dobija preko Siakama. Jedino je bezveze sto je kvota na under pala na betu, pa ovih 1,57 i nema bas neki value ako se ne veze sa necim.
By vintage1978
Alexey35 wrote:Cini se da je ovih 16,5 na Siakama otislo malo predaleko. Ako su svi zivi provalili da sijaset svojih koseva daje tako sto posle protivnickog suta trci pravo u kontru i dolece tac daun dodavanje, takodje i sva ona utrcavanja na bek dor, onda ne sumnjam da je i Stivens kao i njegovi pomocnici spreman da zatvori te prelake poene koje Toronto dobija preko Siakama. Jedino je bezveze sto je kvota na under pala na betu, pa ovih 1,57 i nema bas neki value ako se ne veze sa necim.

Slazem se s ovim, ja ga danas gledam na 15,5pts i gledam da je Boston na drugoj strani...tako da sumnjam u 15 , a kamoli 16...
By Miki28
Alexey35 wrote:Cini se da je ovih 16,5 na Siakama otislo malo predaleko. Ako su svi zivi provalili da sijaset svojih koseva daje tako sto posle protivnickog suta trci pravo u kontru i dolece tac daun dodavanje, takodje i sva ona utrcavanja na bek dor, onda ne sumnjam da je i Stivens kao i njegovi pomocnici spreman da zatvori te prelake poene koje Toronto dobija preko Siakama. Jedino je bezveze sto je kvota na under pala na betu, pa ovih 1,57 i nema bas neki value ako se ne veze sa necim.

Milina za procitat
By Ehrmantraut
#110382 Kad se vec prica o Phili i Juti i o tome da li bi mogli ostaviti ispod granice od 21.5 Donovana Micela.
Gotovo sigurno da ce ga cuvati Dzimi, a kad pogledamo timsku odbranu File na bekovima, koje sjajno zatvara Embid i zna ispratiti blokadom, uz to da Simons moze pomagati sa Rubia i Cendler sa Favorsa, dodjemo do toga da i njemu bas i nece biti lako stici do obruca File i da bi se morao osloniti vise na sut za tri poena.
Na slican nacin sam uhvatio Furnijea u proslom mecu sa Orlandom, samo sto je ogromna razlika u nivou igre Evana i Donovana
Pa eto ako bi se neko nadovezao
By Mr. No
#110383 W. Cauley-Stein 14.5- @1.90 Betfair 1/10

Nba 2018/19
27-0-16

Serija 16-1 :geek:

Vidim da se sinoc motiviralo da se vise pise pa mogu konstatovati da je prema mojim bazama grana za jedno 2 kosa vise nego realna. Prije 20 dana iskoristio Gasolovu povredu I izlazak iz igre zadnjih 4-5 min u kojima je dao 4poena, taman da predje tu noc i ostane na 15.
By vintage1978
Ehrmantraut wrote:Kad se vec prica o Phili i Juti i o tome da li bi mogli ostaviti ispod granice od 21.5 Donovana Micela.
Gotovo sigurno da ce ga cuvati Dzimi, a kad pogledamo timsku odbranu File na bekovima, koje sjajno zatvara Embid i zna ispratiti blokadom, uz to da Simons moze pomagati sa Rubia i Cendler sa Favorsa, dodjemo do toga da i njemu bas i nece biti lako stici do obruca File i da bi se morao osloniti vise na sut za tri poena.
Na slican nacin sam uhvatio Furnijea u proslom mecu sa Orlandom, samo sto je ogromna razlika u nivou igre Evana i Donovana
Pa eto ako bi se neko nadovezao

Ja isto vidim Mitchela under...i slazem se da bi ga Butler trebao cuvat. Također mislim da ce Crowder dobit "neocekivane" minute, jer jos iz doba kad je igrao za Boston, je bio zaduzen za Jimmy-a. Mitchella se da nac na granici i od 22,5pts, ja sam ga osobno uplatio na 21,5pts.
By Kyrie94
#110394 Butler 3.5- asistencije HL
U minnesoti je u prosjeku biljezio preko 4 asistencije no tu je imao vise loptu u rukama i asistirao townu i suigracima. U phili se zna ko je zaduzen za vodenje napada sta se vidilo u prvoj utakmici kad je ima samo 2 asistencije. Ovo cu uzet na manji ulog