Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By under
#110409 drzim se onoga sto mi donosi profit, istina jest da puno put igram iste ili slicne parove, ali ako nesto zapazim , treba to i naplatit
evo razmisljam da uzmem i gibsona na 10,5 njega jos nikad nisam igrao
kaj ti velis ?
po meni bude sad on jedno 6-7 opcija
By vintage1978
vanjaBL wrote:Sta mislite o Filadelfiji veceras,1 po kovti 1,70 ?

Validno objasnjenje nemam...ali imam špurijus da bi mogli dobit veceras...ranjiviji su nego prosle sezone...mislim da ih Philly moze dignit na euforiju koja je dijelom dosla sa Butlerom.
By lovac
Mr. No wrote:
under wrote:
Mr. No wrote:Tada sam kao mlad momak mogao stici nesto napisati na tipdana forumu i uopce se ne zuriti u klade znajuci da se nece nista promijeniti..

e to je bio forum, samo onda sam pratio tenis i bas je bila prava ekipa :D

To je bilo antologijsko mjesto. Svoj vrhunac su dozivili vec u periodu 2003-2005 i glavna ekipa je provalila foru,samo sam ja bio zelen da ih skontam. :mrgreen:

sonic, jackiebrown, stinger... te boris i velemajstor sa betadvice foruma... bilo je tu jakih likova, za tenis pre svega
Last edited by lovac on 17 Nov 2018, 01:07, edited 1 time in total.
By Darko1987
#110413 Odigran još jedan double

Al Horford (BOS) 11,5 over @1,80
Taj Gibson (MIN) 10.5 under @2,00

Betfair
By Miki28
under wrote:drzim se onoga sto mi donosi profit, istina jest da puno put igram iste ili slicne parove, ali ako nesto zapazim , treba to i naplatit
evo razmisljam da uzmem i gibsona na 10,5 njega jos nikad nisam igrao
kaj ti velis ?
po meni bude sad on jedno 6-7 opcija

Ma igram i ja ali trazim nove izazove i zato tipujem mnoge igrace.
Gubi minute dolaskom Sarica ali po meni jos nedovoljno, igrace 26-28 min ali kroz oar meceva ce da se zarotiraju, da Dario igra tih 28 a on 20.
Dosta je bilo od Thibsovog usvojenog sina, vrijeme je za mladje snage i da im donese novo dimenziju u igri neko kao Dario sa svojim sutem spolja