Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By genrallex
ilijaz wrote:Pozdrav svima, vidim da se forum vraća na staro 8-)

Imam jedno pitanje nevezano baš direktno za utakmice večeras:

Koji je najveći promašaj kladionica (promašena granica i alično) koji ste primetili / uspeli da naplatite? :mrgreen:

B.Simons po dolasku Batlera 15,5 ...On nije prelazio ni u staroj turi,a ne sada kada ima Embida,JJ-a i Batlera u prvoj petorci :)
By NbaNba
genrallex wrote:
ilijaz wrote:Pozdrav svima, vidim da se forum vraća na staro 8-)

Imam jedno pitanje nevezano baš direktno za utakmice večeras:

Koji je najveći promašaj kladionica (promašena granica i alično) koji ste primetili / uspeli da naplatite? :mrgreen:

B.Simons po dolasku Batlera 15,5 ...On nije prelazio ni u staroj turi,a ne sada kada ima Embida,JJ-a i Batlera u prvoj petorci :)

Odlican tip, skinuo sam ga poslednje dvije, sad su mi ga sklonili iz ponude....
By genrallex
#110553 Znam da sam lud,ali MORAM da uzmem Dzordana veceras na 9,5 protiv Goldena...Bice puno koseva,valjda ce covek HTETI da malo igra kosarku ili ga treba izbaciti,iseliti u Zanzibar i cao :D Veceras mu je idealno vece za to...Nema ko da ga cuva...
By Jackthetriper16
#110554 Moore 13,5 +,danas ide na 2 bez Paytona,Johnson ce na 3,Davis je juce dominirao NY,obzirom na odbranu Denvera i skupljanje reketa,ocekujem dosta izlaznih i ekstra pasova,tako da ce iz coska Moore dobijati otvorene suteve,konstantan je sa minutima ocekujem ga na oko 30min,i bar 14-15 suteva,dobar je to suter,sto je i pokazao u mecevima sa Minestom i Torontom.