Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
#110569 Ben Simons se sprda. Večeras protiv sarlota opet u plus kao kad im je dao 22 zadnji put. Prvi mech 5/20!!! Balkanbet dao 12,5 i biće surovo kažnjen! Ben ako želi može svakom za poluvreme da ubaci 13 kakvi batleri jj itd. Večeras ide u over jer ima pik da puni sarlot
By iggy97
#110570 Juče sam uhvatio Dinwiddia na 14.5 lagano od kad nema LeVerta, dok je bio tu konstanto se vrteo na 12, 14, 16, a sada mu se usage rate povecao sa 14.3 na 26.5% i mislim da veceras prelazi ovih 15.5. Russell veceras ide na Beverlya tako da je to jos jedan plus za ovaj tip.
Od ostalih sam igrao uglavnom sto je vec receno - Kemba, Embiid, Vucevic, Ibaka, Barnes sve plus
By vintage1978
UcenikBGD wrote:Ben Simons se sprda. Večeras protiv sarlota opet u plus kao kad im je dao 22 zadnji put. Prvi mech 5/20!!! Balkanbet dao 12,5 i biće surovo kažnjen! Ben ako želi može svakom za poluvreme da ubaci 13 kakvi batleri jj itd. Večeras ide u over jer ima pik da puni sarlot

Učeniče jedini se slazes samnom :D
By vintage1978
Lillard wrote:Vitezovi,koja je online kladionica dobra za igrace,dosta mi je poreza.

Imas ih dosta...ja osobno iman acc na bet365...jedini zajeb je sto brzo reagiraju na promjene, ponuda ti izlazi oko 15h, koefi. također znaju past na 1.72, 1.6 ako ljudi počnu gurat...sta se tice uplate i isplate nema problema.