Mihailo wrote:Vucevic 19.5 -
McCollum 21.5 -
Beal 21.5 +
Kanter 16.5 -
Poslednite 5 utakmici ima 4 plusa i 1 minus od 17 poena.Vecer veruvam deka e redno za nov minus protiv toronto,zaradi toa shto imaat odlicni igraci pod kosh i lesno mozat da go zadrzat vucevic pod 19.5 poena.
Za Mccollum nemam nikakva analiza osven toa shto lani protiv newyork imashe prosek od 15 poena i Hardaway spored mene e soliden defanzivec.
Site znaeme deka ova e mnogu losh start na sezonata za wizzards.Beal koj ima 5 minusa po red mora da se potrudi vecer povekje i da gi donese wizzards do pobeda zaedno so wall.
Kanter koj vekje povekjeto utakmici sezonava pocnuva od klupa i realno zaedno so burke se najdobrite 2 igraci od klupa za new york.Toj ima cudna minutaza sezonava ponekogash igra 30+ od klupa a ponekogash 15 do 20 minuti.Prethodnata utakmica izigra duri 38 minuti i postigna 21 poen protiv orlando i vucevic koj shto mozam da kazam deka ne e megju podobrite defanzivci..Portland ima dobri igraci pod kosh i veruvam deka iako kanter igra 30+ minuti nema da pomine 16.5 poeni.
3 od 4 ahh toj mccollum..
Joel Embiid 26.5 over
D.Russell 18.5 over
LMA 18.5 under
RWB 28.5 over
DeAndre Ayton 15.5 over
DJ 11.5 over
Embiid-a igram vise zato sto je zivotinja i njega igram ili over ili ga preskacem, ne verujem da ce moci toliko Davis da ga sacuva (doduse ne pratim toliko NOP, pa ne znam koliko Davis izlazi na centre koji sutiraju trojke), mislim da je omasena grana za poen.
Russell me nocas ispostovao, a nadam se da ce i veceras, ima analiza vec tako da tu necu nista da pisem, njega sam prepisao jer mi se svideo.
LMA ide na TATU ODBRANE, i mislim da ovde nema sta vise da se prica. Prelazio protiv Memphisa prosle sezone, ali tad je bio cetvorka, plus, ove sezone nije bas svoj i vidim da je vec sad na 17.5.
Za drugi triple nemam sta toliko da dodam. Ima analiza za WB-a, Jordan ide na slabasni Brooklyn protiv koga je vec presao (protiv Allena) oba puta, 16 i 17p, i ovde bi trebao bez problema 12p da ubaci (naravno ocekujem i vise). i Aytona igram jer me covek stvarno impresionirao kako igra, video sam malo highlightse kad su prikazivali na draftu i vec tad se videlo da ce bii odlican i u NBA-u , mislim da nije za dzabe prvi pick. Granica sigurno promasena za poen-dva, Chicago ocajno brani centar i Aytonu ovo nece biti problem da predje (ima 10 overa u 16 utakmica na ovoj grani, jedan under je bio 15p).
Trae Young 15.5-
Aldridge 19.5-
Hardaway 24.5-
Towns 20.5+
Jokic 18.5+
Westbrook 27.5+
Jordan 10.5+
Siakam 15.5+
J.Jackson 13.5 under
A.Len 10.5 under
Germania
ovo je cisto na osjecaj
ocekuje se tekma na mali broj poena pa sam se odlucio za Rookia Memphisa koji ima sjajan potencijal i ocekujem odlicnu karijeru od njega..međutim jos je zelen i posto ocekujem danas malo vise agresivnog Gaya moguce je da uđe u probleme s osobnim i time smanjenu minutazu i da mu pokvari ritam tokom utakmice..inace se stalno muva oko granice i voli ostat tocno na 13
vraca se Deadmon u pocetnu petorku,Len seli na klupu..prvi puta u sezoni da ce krenut s klupe pa mogu samo pretposstavit da ce odigrat kojih 20 min uzet 8,9 suteva navodno ga i nesto leđa muce al bi trebao zaigrat..+ igraju protiv sjajne obrambene ekipe
Triple:
Bojan Bogdanovic 16.5 over
N.Jokic 18.5 over
R.Westbrook 27.5 over
SS
tu se sve zna..,