Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By LosPollosHermanos
frkathor wrote:double
J.Jackson 13.5 under
A.Len 10.5 under
Germania
ovo je cisto na osjecaj
ocekuje se tekma na mali broj poena pa sam se odlucio za Rookia Memphisa koji ima sjajan potencijal i ocekujem odlicnu karijeru od njega..međutim jos je zelen i posto ocekujem danas malo vise agresivnog Gaya moguce je da uđe u probleme s osobnim i time smanjenu minutazu i da mu pokvari ritam tokom utakmice..inace se stalno muva oko granice i voli ostat tocno na 13

vraca se Deadmon u pocetnu petorku,Len seli na klupu..prvi puta u sezoni da ce krenut s klupe pa mogu samo pretposstavit da ce odigrat kojih 20 min uzet 8,9 suteva navodno ga i nesto leđa muce al bi trebao zaigrat..+ igraju protiv sjajne obrambene ekipe

Triple:
Bojan Bogdanovic 16.5 over
N.Jokic 18.5 over
R.Westbrook 27.5 over
SS
tu se sve zna..,

Len ne igra
By LosPollosHermanos
LosPollosHermanos wrote:Jel ste primetili da Mocart ide u kontru sa granicama haha. Nekoliko dana vec. Evo sad Bogdanovica spustaju od 16.5 na 15.5. Juce Richardsona od 20.5 na 19.5. Ono vece Gasola od 17.5 na 16.5. Nisu mi jasni :roll:

Sad spustili Vorena na 18.5 a hteo sam i na 20.5 da ga igram over. Oldridz 15.5 svuda 17.5 ili vise , Diandjela spustili na 17.5 on se igra over i na 18.5 celog dana :lol:
By Tesko naselje
Mladen28 wrote:Meni se svidja večeras Trae Young 16.5 under (mozzart) , Collins i Dedmon su u prvoj postavi, poješće mu par lopti (sigurno više nego Spellman i Len), a i Young će imati više opcija za asistiranje. Danny Green će ga čuvati, preuzimaju ga brzonogi Siakam i Ibaka, vrlo moguć BO, manja minuta. Samo dobrim šutiranjem van linije za 3 on ovo prelazi.

Zasto bi the colour of money cuvao malog rukija?
By toshiba86
under wrote:
Bojke wrote:@under, koja kladionica je u pitanju? /quote]

hvala puno na odgovoru
seronje , onda nek daju i takav odgovor , a ne glumataju
ima ko iskustva iz HRV s vracanjem para na bank.racun ?
kak tu stojimo s porezima ? s obzirom da nasi oporezuju sto stignu ... :?

Ovo o porezima neznam ja sam probao prošle godine kako je izasao zakon povuci 2000 na karticu odnosno banku niko me nije znvao nista namjerno sam probao inace se gleda kvartalno i banke šalju poreznoj ako je u pitanju doznaka sa kladionice.Inace sa Bet365 nema nikakvih problema isplata na skrill šta neko piše a ovu tvoju kladu danas prvi puta az nju cujem.Inace kakvi su sa limitima?
By rafa
#111314 U kladionicu gde igram (Mkd) spustili su Bogdanovica na 15,5 Ibaku na 16,5 Russela na 16,5 po 1,95 :o sta je najpametnije iskoristiti? Imam jos LaVinea 24,5 Jokic 18,5 Bookera 24,5 Westbrooka na 28,5 ovo mi se svidja od prilike za veceras..