- 25 Nov 2018, 12:41

Ingram 14,5 over, HL
Jedna hladna, maglovita, napusena nedelja, u kojoj ne treba dozvoliti niti jednoj budali da vas iznervira. Prva pjesma koju pustam je Alles gut od Tbf-a.. draze bi mi bilo da ima nekog marokanskog sita, ali i ljuta albanusa ce pomoci.. Pitam se sta Brandon sada pusi.. nadam se da se odlucio za neke dizalice, a ne neku stonjaru pa da mi se gubi po terenu ko kokos po dvoristu kad krene grmiti. U ranijem terminu ovaj krasni momak kojeg bi svaka mater pozeljela za zeta, kao i mene samog, sa svojim Lakersima docekuje Orlando koji nije nimalo naivna ekipa ove sezone, te dolaze na trece gostovanje u nizu nakon sto su odigrali jednu dobru tekmu protiv trenutno prve ekipe Toronta, te jedne malo losije protiv Denvera.. Tako da mislim da mogu pruziti solidan otpor Jamesu i ekipi.. Od istog ne ocekujem neko pretjerano forsiranje jer se valjda dovoljno izivio na gostovanjima kod svoje dvije bivse ekipe. Brandon ove godine ne igra onako kako se ocekivalo, i drugi pick prve runde mora poceti pokazivati vise jer on treba biti prva napadacka opcija poslije Jamesa koji ce u ovoj brzoj igri Lakersa ici svaku vecer na 20+ poena. Prije par tekmi su gostovali kod Orlanda i u toj tekmi je zabio 17 poena s 13 uzetih suteva, a veceras ocekujem bar 15 tak uzetih sutev i barem 20 poena za Brandona. Vec neko vrijeme ga pratim i cekam da nadje pravu formu, pa da ga pucam over po ovakvim smijesnim granicama, te mislim da je to vrijeme doslo. Proslu tekmu protiv Jute je bio sjajan i sutevi su krenuli ulaziti, sto je najvazije i trice, tako da ocekujem da i danas protiv ne bas jake obrane Orlanda nastavi u istom smjeru. Po njihovom vremenu se igra u podne, tako da je to jedina stvar koja me brine kod ovog tipa, a pogled na njegovu sliku i oci objasnjava zasto.. sretno