Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jackthetriper16
nbaspecialtips wrote:
UcenikBGD wrote:
Jackthetriper16 wrote:Vidi kako je Uca euforican nakon pogodjene prve analize ,a kazem ti ja da je to dobra stvar :lol: Ali kad covek zna da trener odmara igrace u b2b utakmicama,njemu je mnogo lakse da pogodi.Svaka cast, meni i dalje nije jasno kako si to pretpostavio? Imas neki x faktor u sebi :lol:
Ko je izostao u Clv pa si TT over,nisam upratio? :lol:

Pa Lebron!!! De živiš ti

Lebron i Love i Irving

Ocekivao sam malo vise od vas :lol:
Nista,Uco danas snimi jos koje odmaranje,da znamo u kom smeru da razmisljamo :D
By Ko-ometator
#111870 Drugari sta mislite o Jazz @ Kings veceras? Kingsima je b2b sinoc su odigrali egal utakmicu sa GSW. Isti timovi su igrali pre nekoliko dana kinsi dobili uz jak doprinos Bjelice 18 poena 78% sut iz igre 7/9. Sumnjam da moze ponoviti ovakav procenat suta ali vidim da je sinoc imao manju minutazu pa bi po nekoj logici na osnovu prosle protiv Jazza mogao koji minut vise na terenu. Donovan Micel 34p isti igrac da li bi mogao over ili hendikep neki na Jazz nisu jos izasle sve utakmice kod nas...? Ja sam laik za ovo :-)
By Kazan23
Ko-ometator wrote:Drugari sta mislite o Jazz @ Kings veceras? Kingsima je b2b sinoc su odigrali egal utakmicu sa GSW. Isti timovi su igrali pre nekoliko dana kinsi dobili uz jak doprinos Bjelice 18 poena 78% sut iz igre 7/9. Sumnjam da moze ponoviti ovakav procenat suta ali vidim da je sinoc imao manju minutazu pa bi po nekoj logici na osnovu prosle protiv Jazza mogao koji minut vise na terenu. Donovan Micel 34p isti igrac da li bi mogao over ili hendikep neki na Jazz nisu jos izasle sve utakmice kod nas...? Ja sam laik za ovo :-)

Donovan ne igra veceras tako da ti je to najbitniji faktor za ovu tekmu..
By Jackthetriper16
#111873 Utah se dosta muci ,ne kruzi im toliko lopta u napadu,vezali su 3 poraza,slabo koriste Gobera,Micel dosta solira ,kako je out za veceras,nije neka filozofija reci da te suteve sad ostali treba da raspodele.Smatram da bi sad vise trebalo da vrte pnr sa Goberom,i da Ingles uzme 12+ suteva.
By Kazan23
#111875 Image

Ingram 14,5 over, HL

Jedna hladna, maglovita, napusena nedelja, u kojoj ne treba dozvoliti niti jednoj budali da vas iznervira. Prva pjesma koju pustam je Alles gut od Tbf-a.. draze bi mi bilo da ima nekog marokanskog sita, ali i ljuta albanusa ce pomoci.. Pitam se sta Brandon sada pusi.. nadam se da se odlucio za neke dizalice, a ne neku stonjaru pa da mi se gubi po terenu ko kokos po dvoristu kad krene grmiti. U ranijem terminu ovaj krasni momak kojeg bi svaka mater pozeljela za zeta, kao i mene samog, sa svojim Lakersima docekuje Orlando koji nije nimalo naivna ekipa ove sezone, te dolaze na trece gostovanje u nizu nakon sto su odigrali jednu dobru tekmu protiv trenutno prve ekipe Toronta, te jedne malo losije protiv Denvera.. Tako da mislim da mogu pruziti solidan otpor Jamesu i ekipi.. Od istog ne ocekujem neko pretjerano forsiranje jer se valjda dovoljno izivio na gostovanjima kod svoje dvije bivse ekipe. Brandon ove godine ne igra onako kako se ocekivalo, i drugi pick prve runde mora poceti pokazivati vise jer on treba biti prva napadacka opcija poslije Jamesa koji ce u ovoj brzoj igri Lakersa ici svaku vecer na 20+ poena. Prije par tekmi su gostovali kod Orlanda i u toj tekmi je zabio 17 poena s 13 uzetih suteva, a veceras ocekujem bar 15 tak uzetih sutev i barem 20 poena za Brandona. Vec neko vrijeme ga pratim i cekam da nadje pravu formu, pa da ga pucam over po ovakvim smijesnim granicama, te mislim da je to vrijeme doslo. Proslu tekmu protiv Jute je bio sjajan i sutevi su krenuli ulaziti, sto je najvazije i trice, tako da ocekujem da i danas protiv ne bas jake obrane Orlanda nastavi u istom smjeru. Po njihovom vremenu se igra u podne, tako da je to jedina stvar koja me brine kod ovog tipa, a pogled na njegovu sliku i oci objasnjava zasto.. sretno :mrgreen:
By Ko-ometator
#111877 Hvala narode. Bez donovana onda mi zvuci primamljivo Ingles proslu je dao 12 poena iz 9 suteva (2 trojke, 1 za 2 poena i 4 slobodna bacanja). Koliko se secam tu mu se krece i granica po kladzama pa da vidimo kako ce biti veceras, trebao bi nagurati 15ak poena ako uzme 10+ suteva i pokoje slobodno bacanje...
EDIT: A Willie na Gobera ide ako se ne varam, proslu je dao 23p, sinoc nije imao neku zapazenu ulogu sa GSW 6 poena u 19 minuta... Mada ako se ocekuje vise zalaganja u napadu Gobera (proslu dao 13p sakramentu- under bese ako se ne varam) nekako mi opet sigurnije Inglsa igrati...???
Last edited by Ko-ometator on 25 Nov 2018, 13:29, edited 2 times in total.
By nbaspecialtips
#111880 Bjelica na 10,5... s obzirom na st alice kingsi u zadnje vrijeme, i na to da idu ana jutu, izgleda kao solidan under, al jebem li ga on im moze razvuc igru, prosli put ga je islo- 3/3 trojke, prije toga 2/2...

Ovako nekako gledam s te utakmice: Rubio as+, Ingles+, Gobert+; Bagley+ (slabo), Bjelica+ (slabo)

Zna li neko koju ruku je provrijedio Bagley?