Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
Ucenikodmucenika wrote:Divis se uceniku koji stavi singl koja bab je znala !!!
A prozivas ljude koji i tebe i mene i Ucenika za dorucak jedu po nba znanju

A evo kad uceniku se divis da ti pokazem gdje se telad vezu...

https://imgur.com/a/O2Uv6oQ

Forum se pretvorio u vrtic...Manje under koji kaze da se ne moze zivjeti od kladze ,jbg ja vec 5. sezonu pravim 4000+ evra najamnje svake sezone ,pre dve godine ste bili svejdoci kad sam.skino tiket na 2
7.5 evra a dobitak bio 3000 evra ...itd...uglavnom jer takvi kao ti imaju pravo glasa na izborima mi tonemo a i na forumu...ajte djeco idite trazite od tate i mame za kladioncu jer ovako ne znate gdje je lijevo...p.s. ucenik poslacu ti gdje smo u grupi viber Cenzura ... negdje oko 10 ujtro sve te tipove dali jedni drugima i Lavine i Rose I Saric itd...ali neka tako vam i treba kad ljudi vide da ste debili nece vise ni da vam daju...ja vam kazem promjenite pricu i garantujem vam da ce vam se to ispaltiti..inace Moris i Saric je isto bio na mojim tiketima i dosli su...nisam ja ko ucenik da da Dedmonda ajd sto nije uso to vece nego lik nije presao u 10 utak sledevih tu granicu..a eto vidis meni vec sledecu presli
..ali vi ne znate citati analize vec daj ti meni zavrsni tip...debilizam lv pro..
Ne bih ni za o da si me prozivao javio mi Miki pa reko da narod. Vidi ko je tele a ko zna sta je nba...ajd sad paljba

Ma yoldza sta se zestis!!!
Ja nisam nikad sporio da ovde ima ljudi koji imaju veće znanje od mene i bilo kog drugog, niti da si ti uzimao velike pare. Ja sam zadovoljan da uzmem 200-300 evra mrsecno nekad malo vishe kad je bolji mesec, sinoc sam bio dobar oko 300 samo za vece. Na oko 200 ulozenih sam imao preko 500 naplate! A svima ostalima zelim i hiljade i milione! Gledam samo sebe i svoj profit sa kojim sam zadovoljan jer ovde niko ne moze uzeti koliko mu je potrebno, ali da kapne sa strane par stotina evrića na mesecnom nivou je po meni super. Za tipove Lavine i Saric svaka cast ali i ja sam ih igrao ali vecina ovde slicno razmislja. Ja sam prosli mec LA naplatio Ingram over lebron under i npr. Singl Jackson jr iz memfisa over i danas sam ih planirao ali ljudi su ih vec pomenuli ovde jer niko ovde nije toliko slep da ne vidi nesto sto je vise verovatno od pukog pola pola igranja. I to sto sam ja dao i pogodio tip koji je i baba znala meni je ok jer mi je doneo pare i to dobre. Nek svaki dan pogodim to sto odigram i sto i baba zna i meni super. Imam ja i tikete od sinoc sa brogdonom markifom blizancem teagueom onim na L iz olimpije +10,5 sto su rekli na odeljku evropska ali sta sam ja, bolji u ocima javnosti ako sam naplatio 50 evra sto niko nije igrao nego 100e sto je svako igrao??? Vise volim +100 nego +50 u dzepu. Boli mene sta ljudi misle na forumu o meni. Bitan mi je profit a oni koji me znaju uzivo su mi bitni a sta briga nekog ovde sta misli neki lik iz susedne drzavr ili pecalbe u nemackoj o njemu??? Mislim stvarno
By cicimici555
UcenikBGD wrote:
Jackthetriper16 wrote:Vidi kako je Uca euforican nakon pogodjene prve analize ,a kazem ti ja da je to dobra stvar :lol: Ali kad covek zna da trener odmara igrace u b2b utakmicama,njemu je mnogo lakse da pogodi.Svaka cast, meni i dalje nije jasno kako si to pretpostavio? Imas neki x faktor u sebi :lol:
Ko je izostao u Clv pa si TT over,nisam upratio? :lol:

Pa Lebron!!! De živiš ti

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja ovog coveka obozavam, iako retko postavlja, bar se ne razmece nadobudnim komentarima i opaskama :!:
By Jackthetriper16
cicimici555 wrote:
UcenikBGD wrote:
Jackthetriper16 wrote:Vidi kako je Uca euforican nakon pogodjene prve analize ,a kazem ti ja da je to dobra stvar :lol: Ali kad covek zna da trener odmara igrace u b2b utakmicama,njemu je mnogo lakse da pogodi.Svaka cast, meni i dalje nije jasno kako si to pretpostavio? Imas neki x faktor u sebi :lol:
Ko je izostao u Clv pa si TT over,nisam upratio? :lol:

Pa Lebron!!! De živiš ti

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja ovog coveka obozavam, iako retko postavlja, bar se ne razmece nadobudnim komentarima i opaskama :!:

Ova informacija mi je promenila zivot iz korena. :!:
By Ko-ometator
#111921 Ja se slazem sa ovim sto Ucenik kaze, ovo je forum za tipovanje i analize. Postoji da bi se razmenila misljenja da bi svi mi vise znali kada je rec o kladzi. Pri tom ja pojma nemam o nba citam i ucim. Evo danas sam pitao za sakramento i jutu igrao sam hendikep na sakramento 3.5 u sokeru. Niko nikog ne bije po usima da igra bilo sta. Svako igra sa svojim parama i na svoju odgovornost. Ja da se ljutim na bilo koga ovde ako mi padne tiket ne vidim onda poentu ovog foruma... Da li smo mi ovde da se takmicimo ko bolje tipuje ili da uzimamo profit na kladionici? Mozda neko jeste i mozda neko to shvata previse licno ali mislim da je poenta u tome da niko nema nista od toga sto bolje tipuje od nekog ako nema od toga profit? Sustina kladjenja valjda...
Last edited by Ko-ometator on 25 Nov 2018, 17:59, edited 1 time in total.
By Alexey35
#111922 Kakva bezobrazna granica u Pinnbetu na Koli Stajna, 11,5

Covek se odmarao sinoc, Jeger se prilagodjava i kad protivnik igra bez centra kao Voriorsi sinoc, onda Vili jedva petnestak minuta provede na terenu. Gober nikako nije onaj od prethodnih godina, generalno Jutina odbrana nije ono na sta smo navikli i vec je Vili dva puta pregazio Gobera kao plitak potok ove sezone.
By Alexey35
Kazan23 wrote:dobar tip i grana ali Willie juce nije igrao jer je pravio osobne ko sumanut, a ne zbog taktike..

Moj propust, nisam pratio taj mec ali je do sada cesto zbog taktike bio na manjoj minutazi pa sam pretpostavio da se i sinoc to desilo. U svakom slucaju valjda nece srljati veceras u iste greske.