Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jackthetriper16
Runovican wrote:evo da i vi siromasi nesto zaradite

Ben Simmons 15.5 više
Nurkic 15.5 vise
D Fox 16.5 vise

jos mi su mi dobri tipovi Vucevic i Tr Young vise...ne zaboravite jednoga izbacit jer uvik padnem jedan par...za analize i kritike ostvaljam Mikija...Galinari je tip samo za mene xD

I Champolion bi se znojio pred ovakvim tekstom.
Sto Fox +?
By Baky
#111962 Pozdrav ekipa,danas tipujem ovo

Nurkic 15.5+
Kanter 13.5+

Nurkic po utakmici uzima po 10 suteva i ima oko 6-7 slobodnih bacanja po prosjeku, clippersi mu pašu njegovom stilu igre i u zadnja 2 susreta oba puta je prelazio ovu granicu sa 16 i 21 poen

Kanter u zadnje vrijeme ima problema sa pronalazenjem svoje forme i svog suta, ali mislim da je ovo premala granica za njega i da bi ovo trebao veceras prebaciti. :D
By Michelo_33
#111966 Pa da, klasican smecar jos jednom se potvrdjuje. I treba da te pljuju svi skoro. Sad ce da ispadne da imas i furniera manje, i rosa vise..:DKako te puca ego to je strasno, samo mi nije jasno zasto te admini ne smaknu, neke druge ljude jesu zbog mnogo blazih stvari a ti ovako pisas po forumu i ne... Napisao jednu analizu nisi, tj ups jesi kada si igrao skoro D. Greena na 8.5 plus....pa si ostao zakucan za nulu koliko mi se cini :D Tako prolazis kad ostavis pre meca...:D A ovo posle pisi sta hoces, samo za to forum ne sluzi smecare
By UcenikBGD
Michelo_33 wrote:Pa da, klasican smecar jos jednom se potvrdjuje. I treba da te pljuju svi skoro. Sad ce da ispadne da imas i furniera manje, i rosa vise..:DKako te puca ego to je strasno, samo mi nije jasno zasto te admini ne smaknu, neke druge ljude jesu zbog mnogo blazih stvari a ti ovako pisas po forumu i ne... Napisao jednu analizu nisi, tj ups jesi kada si igrao skoro D. Greena na 8.5 plus....pa si ostao zakucan za nulu koliko mi se cini :D Tako prolazis kad ostavis pre meca...:D A ovo posle pisi sta hoces, samo za to forum ne sluzi smecare

Degenu bolesni, Kuzma je ostavljen pre meča!!! Koliko si glup čudo jedno!!!