petko87 wrote:Jebo sam ti ovog drumonda retarda da sam ti jebo, pa sutirao bi mi bacanja 20h dnevno retardu raspali. Neverovatno
Imao je 16 u 2/4...Ja ga igram u poslednje vreme u minusu ,a Grifina plus i redovno padam.Danas je granica bila 19.5.Danas sam preskocio ovaj par
zmajstor wrote:petko87 wrote:Jebo sam ti ovog drumonda retarda da sam ti jebo, pa sutirao bi mi bacanja 20h dnevno retardu raspali. Neverovatno
Imao je 16 u 2/4...Ja ga igram u poslednje vreme u minusu ,a Grifina plus i redovno padam.Danas je granica bila 19.5.Danas sam preskocio ovaj par
Znam, gledao sam mec, ja ga rokam samo plus generalno, ali ovo danas je bilo za plakanje. Tezak maler.
Baky wrote:Pozdrav ekipa,danas tipujem ovo
Nurkic 15.5+
Kanter 13.5+
Nurkic po utakmici uzima po 10 suteva i ima oko 6-7 slobodnih bacanja po prosjeku, clippersi mu pašu njegovom stilu igre i u zadnja 2 susreta oba puta je prelazio ovu granicu sa 16 i 21 poen
Kanter u zadnje vrijeme ima problema sa pronalazenjem svoje forme i svog suta, ali mislim da je ovo premala granica za njega i da bi ovo trebao veceras prebaciti.
Kanter 21 trenutno