Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By euskal
#11262 OAK 1,95
-Oak ima 9 pobjeda uzastopno u medjusobnim susretima,8-3 u zadnjih 11,6-2 u zadnjih 8 Interleague gostovanja,a njihov bacac Straily(5-2,4.52) je dobio zadnje 4
Sea-Bos over 7,5 1,90
-domaci bacac Iwakuma(7-4,2.60 ERA) je u zadnja 4 nastupa svaki put dopustao 4 runa(od toga cak 7 HR U zadnje 3 utakmice),s druge strane Webster ima u sva 4 nastupa over kad je margina bila 7,5
Nyy-KC over 7,5 1,80
-Bombers su nakon lose serije od 6 poraza u nizu,zabiljezili isto toliko pobjeda da bi u zadnja 2 nastupa to pokvarili porazima,danas na mound izlazi njihov najbolji bacac Sabathia koji u zadnja 3 nastupa ima 2-1,4.71 ERA(u karijeri ima 18-10,3,26 ERA protiv KC),njegov danasnji suparnik Shields u zadnja 3 nastupa je dozvolio 6+ runova sta govori da njegovi nastupi obiluju poenima
Col 2,15
-je dobio 9 od zadnjih 11 utakmica serije,njihov bacac Chacin ima 5 pobjeda u nizu,a suparnik Stults je porazen u zadnje 2 utakmiceWink
By johnny K.
#11263 stvarno je proslo dosta vremena od moga zadnjega posta na ovome forumu, ali evo danas sam uocio dosta teniskih parova, pa sam odlucio da nesto podijelim sa vama :

D.ISTOMIN - Y-H.LU KP - 1 (1.60)
Veceras oko 22 sata na teren u Atlanti izaci ce ova dva igraca.Istomin je 66. na ATP listi dok Lu drzi 60 mjesto.Istomin zasada ima dosta solidnu sezonu.Iako nije osvojio nijedan turnir zaradio je oko 400.000 dolara ,a omjer pobjeda i poraza mu je 19-19.Lu s druge strane nije odigrao puno meceva.Skor mu je 10-10 ,a zaradio je nesto manje od 300.000 dolara, naravno na ATP World Touru i Grand Slamovima.Istomin je na zadnjem turniru gdje je igrao ispao od Seppija nakon 5 setova u Wimbledonu ,a Lu je osvojio slabi challenger u Kini.Do sada su se sretali 2 puta.Istomin je oba puta uzeo pobjedu u 2 sata.Prvi mec je bio na challengeru u Bukhari (7:6 6:2) , a drugi u Indian Wellsu prosle godine (7:6 6:3) u prvom kolu.I veceras ocekujem pobjedu Istomina ,a da napomenem da je u pitanju tvrda podloga.

I.DODIG /M.MELO - J.ERLICH/A.RAM KP - 1 (1.55)
O ovome paru necu puno pricati.Dodig i Melo igraju tenis svoga zivota.Nakon sto su izgubili u finalu Wimbledona od brace Bryan, i dalje pruzaju sjajne partije.Dosada su na turniru izbacili Harrisone 6:3 6:1 i potpuno zasluzeno prosli dalje, dok su se Erlich i Ram pomucili sa Luom i Matosevicem (4:6 6:3 10:4).

kladionica : PREMIER
By Dzeva Melo
#11264 ULAZI JOS NEKO NA FORUM? PRATI..vratio sam se sa godisnjeg...ako nemate nista protiv sad dolazi jedan od jacih dijelova sezona tenisa, bice odlicnih parova, pa ako vas se dovoljno javi u box da prati, nije problem da deremo opet :)
By NBA Knight
#11265 ^sad kad je NBA sezona u pauzi je osjetno slabije, ali mogu ja poslati obavijest na Fb stranicu da se Dzeva Melo vratio s tenisom :)
By Dzeva Melo
NBA Knight said

^sad kad je NBA sezona u pauzi je osjetno slabije, ali mogu ja poslati obavijest na Fb stranicu da se Dzeva Melo vratio s tenisom http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

moze, posalji:DDD
By UncleDrew
#11279 Pozdrav ekipa,nije me dugo bilo pa evo da postavim neke parove šta sam danas odigro i da pohvalim dževu nadam se da će i on nastavit postavljati tenis jer zna znanje Laugh

+5.5/Arvidsson S. - Li Na 2 1,40

6. tenisačica svijeta mislim da ovdje neće imati težak posao protiv šveđanke koja je na 100. mjestu wta liste i koja nikojim udarcem ne može ozbiljnije zaprijetiti Li koja igra dobro i što je bitno kod ženskih ima dosta solidan servis kojim može napraviti razliku u gemovima i ako shvati ozbiljno ovo mislim da će dobiti barem 6 gemova razlike,igrale su već prije 2 godine na Australian openu i Li je dobila 6:1 7:5.

Janković J. - Kleybanova A. 1 1,20

Janković igra dosta dobro u zadnje vrijeme i na posljednjem turniru prije US opena je zaustavljena tek u polufinalu od Azarenke u 3 seta koja je kasnije i osvojila turnir pobjedivši Serenu.Ovdje je u prvom kolu rutinski prošla sa 2:0 protiv Keys i nešto slično očekujem i danas iako Kleybanova ima omjer pobjeda 3:2 protiv Janković ne treba uzimati to puno u obzir jer su zadnji meč igrale prije više od 3 godine i mislim da će danas taj omjer izjednačiti.

Celtic - Š.Karagandi 1 1,25

Celtic je na iznenađenje svih prvi susret u Kazahstanu izgubio 2:0 i na prvi pogled izgleda to lagano ali Celtic je tamo imao svojih šansi koje nije uspio iskoristiti,posjed je također bio na njihovoj strani ali jednostavno nije bio njihov dan, danas nemaju više izbora moraju napasti od prve minute,puno su kvalitetnija momčad i na domaćem terenu mislim da će doći do pobjede,hoće li to biti dovoljno za prolaz vidjet ćemo ali pobjeda mislim da ne bi trebala doći u pitanje.

Milan - PSV 1 1,75

Prvi susret je završio 1:1 i taj rezultat vodi dalje Milan a PSV ovdje mora zabiti gol što će sigurno ostaviti puno prostora za Milan da napadne i pred domaćim navijačima očekujem pobjedu za ulazak u ligu prvaka jer će to biti veliki neuspjeh ako ne uspiju i da se iskupe za poraz na početku prvenstva od Verone.Kvalitetnija su momčad,imaju prednost domaćeg terena s druge strane PSV ove sezone je znatno oslabljen otišli su Mertens,Strootman,Lens,Pieters i to su sve bili nosioci igre prošle godine iako su se dovele neke zamjene one nisu kvalitetom ni blizu ovim igračima i mislim da to neće biti dovoljno za otići neporažen iz Milana.

-3.5/Williams S. - Voskoboeva G. 1 1,50

Za kraj igram da će Serena dobiti 1. set barem sa 4 gema razlike jer kako je igrala prvi meč protiv Schiavone prepustivši joj samo 1 gem mi je pokazalo da je ozbiljno krenula u obranu naslova i za očekivati je da će ova prva kola lagano rješavati a kada je Serena prava Voskoboeva može biti sretna ako joj uhvati 1 gem.
By UncleDrew
UncleDrew said

Pozdrav ekipa,nije me dugo bilo pa evo da postavim neke parove šta sam danas odigro i da pohvalim dževu nadam se da će i on nastavit postavljati tenis jer zna znanje http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

+5.5/Arvidsson S. - Li Na 2 1,40

6. tenisačica svijeta mislim da ovdje neće imati težak posao protiv šveđanke koja je na 100. mjestu wta liste i koja nikojim udarcem ne može ozbiljnije zaprijetiti Li koja igra dobro i što je bitno kod ženskih ima dosta solidan servis kojim može napraviti razliku u gemovima i ako shvati ozbiljno ovo mislim da će dobiti barem 6 gemova razlike,igrale su već prije 2 godine na Australian openu i Li je dobila 6:1 7:5.

Janković J. - Kleybanova A. 1 1,20

Janković igra dosta dobro u zadnje vrijeme i na posljednjem turniru prije US opena je zaustavljena tek u polufinalu od Azarenke u 3 seta koja je kasnije i osvojila turnir pobjedivši Serenu.Ovdje je u prvom kolu rutinski prošla sa 2:0 protiv Keys i nešto slično očekujem i danas iako Kleybanova ima omjer pobjeda 3:2 protiv Janković ne treba uzimati to puno u obzir jer su zadnji meč igrale prije više od 3 godine i mislim da će danas taj omjer izjednačiti.

Celtic - Š.Karagandi 1 1,25

Celtic je na iznenađenje svih prvi susret u Kazahstanu izgubio 2:0 i na prvi pogled izgleda to lagano ali Celtic je tamo imao svojih šansi koje nije uspio iskoristiti,posjed je također bio na njihovoj strani ali jednostavno nije bio njihov dan, danas nemaju više izbora moraju napasti od prve minute,puno su kvalitetnija momčad i na domaćem terenu mislim da će doći do pobjede,hoće li to biti dovoljno za prolaz vidjet ćemo ali pobjeda mislim da ne bi trebala doći u pitanje.

Milan - PSV 1 1,75

Prvi susret je završio 1:1 i taj rezultat vodi dalje Milan a PSV ovdje mora zabiti gol što će sigurno ostaviti puno prostora za Milan da napadne i pred domaćim navijačima očekujem pobjedu za ulazak u ligu prvaka jer će to biti veliki neuspjeh ako ne uspiju i da se iskupe za poraz na početku prvenstva od Verone.Kvalitetnija su momčad,imaju prednost domaćeg terena s druge strane PSV ove sezone je znatno oslabljen otišli su Mertens,Strootman,Lens,Pieters i to su sve bili nosioci igre prošle godine iako su se dovele neke zamjene one nisu kvalitetom ni blizu ovim igračima i mislim da to neće biti dovoljno za otići neporažen iz Milana.

-3.5/Williams S. - Voskoboeva G. 1 1,50

Za kraj igram da će Serena dobiti 1. set barem sa 4 gema razlike jer kako je igrala prvi meč protiv Schiavone prepustivši joj samo 1 gem mi je pokazalo da je ozbiljno krenula u obranu naslova i za očekivati je da će ova prva kola lagano rješavati a kada je Serena prava Voskoboeva može biti sretna ako joj uhvati 1 gem.

Na li 6:2 6:2 Wiin
Janković 6:3 6:2 Wiin
Celtic 3:0 Wiin
Milan 3:0 Wiiin
Serena 6:3 Lose....kakav pad u 1 gem nije bilo sreće ušla je sa rezervom u prvi set i na kraju nije bilo dosta da prođe hendikep i onda je drugi set pomete 6:0...