Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jackthetriper16
manje under wrote:
Ko-ometator wrote:A sta bi sa Mikijem nema ga vec neko vreme?

Pa kad uđeš na ovu temu piše ti ispod nje "by Miki 28". Čini mi se da je postao admin. Mogo bi se Miki i zahvaliti nekima od nas što smo ga gurali, samo mi je simptomatično to što je onaj Yoldza odmah odbanan??

Pa da ,napisao je on zahvalnicu,kad je bila inauguracija u admina,mislim da je i tebe manje under pomenuo. Reko da moras da preuzmes odgovornost za tipove,ne moze vise ovako po spostvenoj da se igra :lol: I da special pise analize na francuskom,eng je prevazidjen :lol:
By raul10
#112990 S kakvim se tu glupostima ljudi bave i teorijama zavjera, vama kao da nije bitno uzet pare kladama nego jebat jedan drugoga tko koliko ulaze koje parove igra i koliko parova na tiketu, kao da je to bitno.
Bilo bi bolje da napokon otvorite thread gdje ce se ostavljat parovi i vodit evidencija pogodaka i promasaja da se moze pratit onoga koga trenutno ide i da se lakse uzimaju pare, sto bi trebao bit cilj kladenja. cast iznimkama vidio sam da 2 decka mozda redovno pisu statistiku w/l i to bi tako trebalo biti za sve a ne samo prepucavanja.
Admini bi mogli i nesto radit po pitanju dizanja kvalitete foruma. :ugeek:
By manje under
Jackthetriper16 wrote:
manje under wrote:
Ko-ometator wrote:A sta bi sa Mikijem nema ga vec neko vreme?

Pa kad uđeš na ovu temu piše ti ispod nje "by Miki 28". Čini mi se da je postao admin. Mogo bi se Miki i zahvaliti nekima od nas što smo ga gurali, samo mi je simptomatično to što je onaj Yoldza odmah odbanan??

Pa da ,napisao je on zahvalnicu,kad je bila inauguracija u admina,mislim da je i tebe manje under pomenuo. Reko da moras da preuzmes odgovornost za tipove,ne moze vise ovako po spostvenoj da se igra :lol: I da special pise analize na francuskom,eng je prevazidjen :lol:

hahaha, izvinjavam se nisam u toku :lol:
By HibbertManje
#112997 Ayton 16,5 manje

Po meni tip dana, a ne vidim da se bas spominje za danas. Phoenix se ne moze sastavit protiv bilo koje iole ozbiljnije ekipe, osim duzih highlightsa nisam ih direktno gledao ali koliko vidim spora prohodnost lopte, vecina napada izvlacenje jacksona i arize na krila i sutevi s distance, ayton sta pokupi iz off skoka, pokupi. Velika mogucnost BO, manjak akcija za spomenutog a i borba s nurkicem pod kosem u oba smjera...nikako ne vidim aytona na 17 ili vise pts veceras.
By No.1
HibbertManje wrote:Ayton 16,5 manje

Po meni tip dana, a ne vidim da se bas spominje za danas. Phoenix se ne moze sastavit protiv bilo koje iole ozbiljnije ekipe, osim duzih highlightsa nisam ih direktno gledao ali koliko vidim spora prohodnost lopte, vecina napada izvlacenje jacksona i arize na krila i sutevi s distance, ayton sta pokupi iz off skoka, pokupi. Velika mogucnost BO, manjak akcija za spomenutog a i borba s nurkicem pod kosem u oba smjera...nikako ne vidim aytona na 17 ili vise pts veceras.

Analize otvoris i pogledas,postavio sam pre par sati :) Pozdrav i srecno nam bilo !