Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Phil_Luck
#113061 [quote="Don_Mitchell"]JABARI PARKER 15,5 UNDER (GERMANIJA)

Spojena klada je, 500kn uloga dali, dvaput po 250...nijedna strana ga nema, Markanen je bog, jucer Portis i Dunn odradili cijeli trening i ocekuje se da igraju sa limit minutazom, dovoljno da uzmi suteve i jos manje za ovog[/quote
Nece ti ga vjer zaigravati vcrs ni jedan ni drugi !
By Teo
Don_Mitchell wrote:JABARI PARKER 15,5 UNDER (GERMANIJA)

Spojena klada je, 500kn uloga dali, dvaput po 250...nijedna strana ga nema, Markanen je bog, jucer Portis i Dunn odradili cijeli trening i ocekuje se da igraju sa limit minutazom, dovoljno da uzmi suteve i jos manje za ovog

Dan ti je out za veceras a Portis je sumnjiv,pa postoji migucnost da i on ne igra.provjeri prije nego sto nesto napises.
By yoldza
manje under wrote:
manje under wrote:Triple:
K.Irving (23,5) - manje - 1,90
D. Lillard (27,5) - manje - 1,90
C. Capela (16,5) - manje - 1,90

Šta reći, očekujem na prva dva da će bit BO i da neće forsirat, a za Capelu sam najmanje siguran, jer Gobert nije neki vrh u defenzivi koliko ga bije glas, više je prosjek, ali eto dosad je Clint uvijek kontra njega išao manje pa...

Lutrija BiH

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!

Prođa :mrgreen:
Ali šteta ovog iz BH Lutrije, kod listića: 0149037001840304

Bravo slozio sam se sa sva tri nego dodadoh Mudu
By yoldza
#113085 Dobio sam po usima od svog Advokata i psihologa Koka od sad mi je strogo zabranjeno svadjanje na formu imam crveno dugme i Koko reaguje :)
Manje under :) drzi se imena ti i under da znamo od koga da imamo sigurne undere...sto se tice ratni sjekira ja nikad ne potezem prvi :)
Miki brate otkud ti :) ne vidim da tipujea zadnjih 7 dana :) da nije zbog uroka :lol:

Danas je jaka ponuda bas moramo ih iskidati barem 2000 evra da im uzememo :D