Jel znaš koliko su puta obojica ušla u over zajedno na istom meču?
U decembru 0/2 u novembru na 15 mečeva Denvera samo JEDNOM!!!!!
1/17 su došli u paru over Milsap i Jokić zadnja dva meseca iliti zadnjih 17 Denverovih mečeva!!! Oko 5,8% mu o dođe i ti prva dva para staviš njih, pa možda se vodiš mišlju MORAJU JEDNOM obojica u over?
Alexey35 wrote:Jedan od igraca koje sam najcesce pisao na forumu, a pored toga retko kad ga je neko ovde pomenuo sto mislim da je steta jer se pretvorio u jednodimenzionalnog igraca. Naravno rec je o Bruku Lopezu koji ce veceras zveknuti nekoliko trojki i trcati gore dole po terenu nisam ne znajuci sta tacno radi osim pravljenja blokova. Granica koju daje maxbet je po mom misljenju jako dobra za jedan kvalitetan singl. Drejmond Grin je prosao suterski trening koliko sam ispratio, ali ako i ne zaigra neće se koncepcija značajno menjati. Smol bol bi trebalo da dominira ovom utakmicom. Bice Voriorsi naostreni da se revansiraju za ono sto su doziveli u Orakl Areni, ne znam kad je ih neko tako demolirao u njihovoj dvorani. Ono je sto je verovatno najbitnije za ovaj tip je da ce Iljasova biti spreman za mec, a to je upravo taj igrac od kojeg ocekujem da bude sa Janisom na visokiim pozicijama.
B.Lopez under 12,5
Ljepotica vcrs
Lijepo je procitat van sablona pik a ovaj je bombona. Sto ti je Yoldza rekao, samo cepaj
Ovo su singlovi znas ono odes u kladzu on line uplatis deposit dobijes bonus stavis 100 na singl ostane ti jos 100 one tvoje uplate i fino se uplusas...dakle ako mozes da iskombinujes Jokica i Milsapa na isiti tiket sa dve razlicite kladze svaka cast...a sad pitanje za tebe sto se ja to sprdam...nego daj slike svojih svih tiketa da vidimo kako uco to pronalazi dobitne kombinacije ...i je li uco ovde da kenja umjeto u wc
Turner 13,5 +
Dragic 17,5 -
Vucevic 19,5 +
Sad razmisljam kako povezati sledece:
LaVine 23,5 -, Conley 22,5-, Wade 14,5-, Durant 27,5+, Lopez 11,5-..
nbaspecialtips wrote:turner 13,5+
Maxbet ga odmah digao na 14,5. Ja sam ga danas po 12,5 uplatio over